Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Macabru. Joi 26 Dec 2013, 16:39 | |
| Prima. Axi, Axi, Axi... m-ai facut sa plang cu aceasta lucrare. Am inteles tot ce ai scris si imi pare rau ca ti s-au intamplat lucruri rele si ca se vor intampla in continuare, insa am de gand sa iti fiu aproape, asa cum am incercat sa iti fiu tot anul care a trecut. Revenind, imi pare bine ca acum esti tu insati, deoarece eu stiu ca prima oara am vorbit si m-am imprietenit cu Alexandra, nu cu Ely. Surioara, accepta ceea ce esti deoarece, esti o persoana minunata asa cum esti. Nu suntem pusi pe pamant ca sa ii satisfacem pe toti, e imposibil acest lucru, la fel de imposibil ca si faptul ca oamenii vor sa fie prieteni cu oricine, insa niciodata nu se va intampla acest lucru, mereu vor exista guri rele pe care trebuie sa le ignori. Eu te consider o fata minunata, frumoasa, desteapta si foarte sensibila, si sunt sigura ca nu sunt singura care considera asta. Ai scris o lucrare foarte frumoasa si plina de sentimente. Ai evoluat mult si bine. Spor in continuare la scris, surioara si fii tu insati, deoarece esti unica si speciala in felul tau. Te pup. :*Ay Munchen |
|