| amintirile si visuri implinite | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Blair88 Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : aici acolo unde ma vezi acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 3 Puncte : 5 Reputatie : 0 Hobby-uri : Desenatul cand am chef cantatul toata ziua dansul si ficurile Stare de spirit : Momentan intre fericire si tristete
| Subiect: amintirile si visuri implinite Mier 13 Feb 2013, 17:25 | |
| [center]era o zi insorita de vara cand stateam pe balcon gandinuma ce faci daca esti bine sau daca inca mai aceleasi sentimente fata de mine , aceleasi sentimente care teau facut sa plangi din cauza firii mele. mam luptat mult si am reusit insfarsit sa imi ucid fratele despre care am crezut tot ceea ce vorbeau oamenii insa inima mea imi spunea ca fratele meu nu era in stare de asa ceva insa fiind atat de speriat de acea noapte am cazut prada urii pe care tu dragul meu frate ai suportato linistit in tacere si sperand ca intro zi voi putea sa te iert. amintindumi de tine mai facut sami revad greselile din trecut . un lucru pe care il regret este ca miam abandonat rozalia mea cu ochii de smarald care a plans pentru mine in acea seara pe care sunt convins ca a incercat sa o uite. afundanduma prea mult in ganduri am uitat sa mentionez cum ma cheama insa dupa cat am povestit sunt sigur ca vati dat seama ca ma cheama sasuke uchiha ,am 18 ani si sunt unicul supravietuitor al clanului uchiha. astazi pentru prima data am sa ma intalnesc cu fata care mia facut inima sa ramana in konoha. deja sunt la intrarea in sat - si anbu au inceput sami dea tarcoale ,probabil pentru ca ei cred ca o sa atac saul dar eu nu vreau decat sami reintregesc clanul insa numai cu ea cu nimeni altcineva pentru ca detine si o putere ascunsa incredibila -sasuke?... o nu este ea ce ma fac?.....[left] |
|
| |
Ameli. Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhere. Nr. mesaje : 725 Puncte : 797 Reputatie : 26 Hobby-uri : gym Stare de spirit : niciodata la fel.
| Subiect: Re: amintirile si visuri implinite Joi 14 Feb 2013, 21:04 | |
| hey ! salut, ai postat unde nu trebuia. rog un moderator sa iti mute ficul la " ficuri in desfasurare' :) |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: amintirile si visuri implinite Joi 14 Feb 2013, 21:09 | |
| Mulţumesc de anunţ. Rog autoarea să facă fiecare capitol de minim 20 de rânduri. |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: amintirile si visuri implinite Joi 14 Feb 2013, 22:56 | |
| Hei. Te sfatuiesc sa treci pe aici, si sa citesti cu grija si cu atentie tot ce scrie acolo. De asemenea, citeste si niste ficuri de pe acest forum ca sa vezi cu exactitate ce si cum. Foloseste-le ca model. Orice propozitie incepe cu litera mare, substantivele proprii la fel. Gramatica - nimic.. Un capitol trebuie sa aiba minim 25 de randuri, scrie acolo, in topicul pe care ti l-am sugerat si pe care cu siguranta nu l-ai citit pana acum. Capitolul urmator sper sa fie cu mult mai bun, respecta macar, pentru inceput, numarul de randuri.. Altfel, va trebui sa-ti mut topicul acolo unde se cuvine caci asta nu e fic. Nu uita sa faci si o cerere pentru adaugarea "ficului" in Index. (aici) |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: amintirile si visuri implinite Vin 15 Feb 2013, 01:08 | |
| Hei.
Woa... nu cred ca fic-urile sunt ceva familiar tie, ar trebui sa te uiti pe alte fic-uri ale criticilor sau membrilor mai avansati. Ai foarte multe de invatat, te sfatuiesc sa intrii pe link-urile indicate de Reneesme. ^^ La inceput de propozitie se scrie cu litera mare! Ai grija la punctuatie, ortografie. Ex: sami se scrie sa-mi ! Sunt foarte multe de zis, las asta in seama criticilor. Apropo, ai gresit si la titlu. Asa se scrie corect: " Amintirile si visele implinite " |
|
| |
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: amintirile si visuri implinite Sam 09 Mar 2013, 16:50 | |
| Buna ! Trebuie sa-i dau dreptate Claudiei , dar nu te descuraja ! Pe viitor scrie mai mult , in rest imi place ficul tau si ii astept continuarea . |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: amintirile si visuri implinite Mier 29 Mai 2013, 09:19 | |
| FanFic Blocat din cauza inactivitatii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: amintirile si visuri implinite | |
| |
|
| |
| amintirile si visuri implinite | |
|