|
Autor | Mesaj |
---|
Iulia<33 Genin
Sex : Localizare : Craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 57 Puncte : 98 Reputatie : 19 Hobby-uri : ιмι ρℓαcє ѕα ѕcяιυ , ѕα ∂єѕєηєz,etc ;d Stare de spirit : ηєвυηα;))
| Subiect: Un set va rog. Dum 17 Feb 2013, 13:46 | |
| Hei Graficieni! Mi-as dorii o semnatura care se misca( gif) cu un text care ii face pe baieti sa se simta prosti, in fata fetelor. Semnatura si avatarul sa fie cu o fata foarte frumoasa si imbracata la moda, cu par albastru sau negru ;d si sa scrie pe ele numele Iulia. Va rog mult >:D< |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Un set va rog. Dum 17 Feb 2013, 19:23 | |
| Ma ocup eu. Dar o fac maine sau poimaine :D. |
|
| |
Iulia<33 Genin
Sex : Localizare : Craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 57 Puncte : 98 Reputatie : 19 Hobby-uri : ιмι ρℓαcє ѕα ѕcяιυ , ѕα ∂єѕєηєz,etc ;d Stare de spirit : ηєвυηα;))
| Subiect: Re: Un set va rog. Dum 17 Feb 2013, 19:27 | |
| Heii Multumesc mult * |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Un set va rog. Mar 19 Feb 2013, 16:42 | |
| Am revenit ^^. Semnatura: ♥♥♥♥♥♥♥♥ That for sure is not a man to me Slanderin’ names for popularity
It’s sad you only get your fame through controversy But now it’s time for me to come and give you more to say. ♥♥♥♥♥♥♥♥Avatar: |
|
| |
Iulia<33 Genin
| Subiect: Re: Un set va rog. Mar 19 Feb 2013, 18:50 | |
| Imi plac foarte tare, dar din pacate nu-mi pot pune avatarul. Imi da mesaj ca lincul este incomplet.. Ce are?:( |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Un set va rog. Mier 20 Feb 2013, 18:29 | |
| Nu stiu ce sa zic. Mie una nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva o.O. Ai incarcat poza din pc nu? |
|
| |
Iulia<33 Genin
| Subiect: Re: Un set va rog. Mier 20 Feb 2013, 18:34 | |
| nu.. am copiat lincul am dat pe quote:) |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Un set va rog. Mier 20 Feb 2013, 18:36 | |
| |
|
| |
Iulia<33 Genin
| Subiect: Re: Un set va rog. Mier 20 Feb 2013, 18:41 | |
| Am facut print cu messengerul ;)) si am salvat in pc.. am incarcat poza din pc acum ;* multumesc |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un set va rog. | |
| |
|
| |
|