Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Fairy Tales Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Fairy Tales Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Fairy Tales

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Amaranth
Genin
Genin

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Lumea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 354
Puncte : 406
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : A face nimic...
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisită.

Fairy Tales Empty
MesajSubiect: Fairy Tales   Fairy Tales I_icon19Sam 23 Feb 2013, 21:56

Basme...

Scufița roșie

Jordan scuipă două înjurături către mașina care tocmai îi stropise. Nate îl privii cu sub înțeles a treia oară în ziua aceea. Uneori Jordan credea că mâța nu are nimic mai bun de făcut decât să-i facă lui observații și să-i reproșeze o mulțime de lucruri pe care le făcea involuntar.
― Ce să-i fac dacă tâmpitu' m-a stropit? Doar nu aveam să mă bucur, ai?
― Puteai măcar să fi mai blând. Lume începe să se uite urât la noi din cauza comportamentului tău, și mai e și...
― Apăi scuze că te fac de râz, exclamă Jordan afectat. Nu era prima dată când auzea asta din gura lui Nate și nici ultima n-avea să fie, din cauza aceea îl poreclea el „mâța”, fapt ce-l enerva și mai tare pe avocat, ceea ce ducea la și mai multe reproșuri și observații.
Nate vorbea în continuare dar Jordan nu-l asculta.
Cum ai da-o tot nu-i bună, se gândii el apoi plecă mai departe cu mersu său nonșalant. Văzând că nu-l bagă în seamă, Nate alergă să-l poată ajunge pe din urmă. Ura când nu i se acorda atenția cuvenită și când nimeni nu asculta ce avea de spus, pentru că în sinea lui era convins că are mereu dreptate.
― Mă asculți, măi? Eu îți spun asta pentru că-mi pasă de tine, altfel nici nu mi-aș mai bate gura pentru că tot în zadar e.
Jordan oftă și se oprii brusc din mers. Pur și simplu nu mai suporta.
― Ascultă, nici un criminal pshihopat ieșit din spitatu' de nebuni n-are să mă prindă, bine? Sunt destul de mare să-mi port singur de grijă și n-am nevoie de nu știu ce mare și important avocat să se țină după mine crezând că nu mă pot descurca singur. Du-te mă naibii acasă și culcă-te. Vezi-ți de viață, de soție și de copii și lasă-mă odată în pace că m-am săturat până peste cap de idioțenia ta.
Nate rămăsese prost. Nu-l mai auzise pe Jordan vorbind cu el în așa hal de foarte mult timp. Scrânci din dinți și se întoarse pe călcâie fără să mai zică nimic. Mersului său apăsat și mișcările forțate îl făceau să pară o bestie fioroasă și numai el știa ce are de gând să facă.

Jordan deschise televizorul și e așeză pe canapea cu o gogoașă și o cană de ceai pe care i le pregătise Lisa pe când avea să ajungă acasă. Nu avea de gând să stea mult să zăbovească pentru ca avea treburi mai importante de făcut în sarea aceea. Mama sa urma să fie externată din spital în două zile așa că mergea să-i ducă niște schimburi și ceva mâncare.
Titlul „N. lovește din nou” îi atrase atenția. N. era un criminal care dădea târcoale orașului de câți-va ani, iar poliția nu-l prinsese nici până acum. Tipul era foarte ciudat, își urmărea victima timp de trei luni, după care o mutila până când n-o mai puteai recunoaște, și pe deasupra ucidea doar noaptea când era lună nouă.
Brusc, în minte îi apăru chipul lui Nate și cum îi spuse să fie atent pentru că ceva rău I s-ar putea întâmpla dar se liniștii în scurt timp.
De-astea n-au cum să mi se întâmple mie, își spuse el nonșalant apoi se ridică de pe canapea și puse farfuria goală în chiuvetă să o spele Lisa mai târziu.
Își lua haina roșie și își netezii părul lung și blond apoi luă sacoșa pe care i-o pregătise soția sa. Închise televizorul care încă mergea apoi ieșii pe ușă și o încuie. Vârî cheia în buzunar și privii în depărtare. Iar ningea. O fărâmă de zâmbet se văzu pe fața bărbatului care mergea agale către spital.
Străbătu cimitirul gândindu-se la cât de bine mergea viața lui de când o cunoscuse pe Lisa și de când Brandon venise pe lume. Nu aveau probleme cu banii, nu duceau lipsă de nimic și erau fericiți. Avea tot ce-și putea dorii un om.
Deodată simții cum cineva îl prinde de mijloc și îi astupă gura cu mâna.
― Ți-a fost dor de mine, dragă? Pentru că mie mi-ai lipsit mult.
Jordan cunoștea vocea asta. Era a mâței. Încercă să se elibereze din strânsoare dar era în zadar.
― Cele trei luni petrecute împreună au fost minunate, însă a venit timpul ca lupul s-o vâneze pe Scufiță, îi șoptii el.
Ultimele lucruri pe care le simțise Jordan au fost câteva tăieturi și un cuțit înfipt direct în inimă. Zăcea pe asfalt plin de sânge proaspăt, rămânând conștient pentru câteva minute. Tot ce mai putea face acum era să admire luna nouă de pe cerul înstelat.
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Fairy Tales J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

Fairy Tales Empty
MesajSubiect: Re: Fairy Tales   Fairy Tales I_icon19Dum 24 Feb 2013, 12:42

Bună, draga mea! a hug Să ştii că-mi place foarte mult cum scrii, se vede că te pricepi la nebunie, singurul punct unde mai ai de lucrat sunt greşelile şi punctuaţia - mai scapi virgule. A fost surprinzător, chiar nu mă aşteptam ca Nate să fie aşa-zisul N. şi să-l vâneze pe Jordan. Nu-şi dăduse şi el seama de asemănări ? Sau ce ? Era greu să ştie că era lună plină, iniţiala N. putea proveni şi de la Nate şi că îl cunoştea de doar trei luni ? Îmi pare rău pentru Jordan, să se întâmple tocmai asta când el avea o familie fericită. A fost frumos, chiar superb. :) Mi-ar fi plăcut dacă n-ai fi centrat capitolul, ştii de ce ? Ai descoperit cum să mă integrezi în bibliotecile online şi-mi dai impresia că citesc o carte, de aceea, font-ul tău, liniile de dialog mari, paragraele - mă refer la ficurile tale -, asta fac. Ai mai multă grijă la virgulele dinaintea lui "dar" şi la subînţeles, se scrie legat. :) Aştept o cotinuare, dacă mai ai vreuna, spor la scris şi multă inspiraţie! a hug
Sus In jos
Arcana Julia
Chūnin
Chūnin
Arcana Julia

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 889
Puncte : 930
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred
Stare de spirit Stare de spirit : in general buna

Fairy Tales Empty
MesajSubiect: Re: Fairy Tales   Fairy Tales I_icon19Mier 13 Mar 2013, 20:52

A fost foarte interesant. Te pricepi foarte bine
la asta. Daca o sa existe o continuare nu te-ar
deranja sa ma anunti si pe mine, nu? In orice caz eu
isi spun spor la ideei si scris. hi!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Fairy Tales Asss10Fairy Tales J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Fairy Tales Empty
MesajSubiect: Re: Fairy Tales   Fairy Tales I_icon19Mier 11 Sept 2013, 09:38

One shot finalizat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Fairy Tales Empty
MesajSubiect: Re: Fairy Tales   Fairy Tales I_icon19

Sus In jos

Fairy Tales

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: One Shots :: One Shots Finalizate-