| Cele mai cuminti fete ale forumului | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Dum 27 Feb 2011, 23:01 | |
| Aici e deja razboi .. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Deci .. Mey .. ce pot sa spun esti cuminte ( vezi , vezi te sustin ) dar m-am speriat aseara ... Ai niste povesti .. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .. daca stiam pe bune daca mai intram .. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Daca tu sustii ca esti fata cuminte .. asa sa fie 1 . Meyryn 2 . Sakura Haruno 3 . Ally 4 . Tweety 5 . Lexxa 6 . Crin Ehem .. eu nu-s nici cuminte , nici nebunatica ... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Lun 28 Feb 2011, 18:53 | |
| Vai Bella mi-ai umplut inima de bucurie crezandu-ma ..serios...si apropo scuze inca o data pentru povestile mele.....votati meyryn pentru o fata mai cuminte |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Lun 28 Feb 2011, 19:03 | |
| Draga mea Mey .. si cu .. si fara .. tot alergam prin casa .. si-mi .rupeam ceva . Stai linistita .. acum nu mi se mai par infricosatoare .. Dar , daca vad ceva ciudat .. fii sigura ca am sa tip cat ma tin plamanii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ehem .. Votati Meyryn pentru o fata mai cuminte [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Hai Mey ... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Lun 28 Feb 2011, 19:12 | |
| Meyryn e nebuna ! NEBUNA VA ZIC ! Mey..deja faci parte din grupul nostru |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Lun 28 Feb 2011, 19:30 | |
| |
|
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Lun 28 Feb 2011, 19:33 | |
| Haideti mai .. daca fata zice ca e cuminte ... inseamna ca e cuminte hai Mey .. dovedeste-le Pupici [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Lun 28 Feb 2011, 19:35 | |
| |
|
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Lun 28 Feb 2011, 19:37 | |
| Pai draga mea Gabi .. tin sa te anunt ca ... Mey , nu ma amenintat cu nimik .., hai Mey ... devedeste-le ca se inseala |
|
| |
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Lun 28 Feb 2011, 19:39 | |
| Da da lasa....tot nebuna ramane |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Lun 28 Feb 2011, 20:29 | |
| Draga Gabriela dac la noapte auzi pe cineva ca iti bate in geam te avertizez de acum...nu deschide pentru ca probabil te visez si vin la tine ca somnambula..........nebuna este una (cea ce recunsoc ..sunt nebuna, dusa cu pluta, plecata de acasa) insa sunt cuminte, nu fac prosti, injur doar la ocazi speciale nu ma dau la baieti.....sunt cuminte si nebuna....combinatie mortala ce mai... ....sunt cuminte |
|
| |
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Lun 28 Feb 2011, 20:31 | |
| Aha alsa ca am sa-mi iau polonicul langa mine si ca sa stii chiar daca Kira nu mi-a adus papucul, mai am unul pe care stiu sa-l folosesc! |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Lun 28 Feb 2011, 22:09 | |
| Aolooo am citit si eu pe aici Mey a mea nu e cuminte Mey a mea face prostii:>:>:>:>:> Mey mai da-m parti?:))=)) De data asta eu ma catar pe birou:)))) |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Lun 28 Feb 2011, 22:36 | |
| Deci Meyryn e nebuna si nu e cuminte. Noroc de papucul lui Gabi,am cu ce sa ma apar daca apare Mey si pe la mine la geam.:)) Am sa incerc sa mint si sa spun ca e o fata cuminte si deloc nebuna dar..off chiar nu pot:)) |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Mar 01 Mar 2011, 00:59 | |
| Meeeey , lasa-teee . Mey ce sa ne mai agitam atata Esti nebuna Tu cuminte ? Pfoai de capu' meu Esti nebuna toata ziua .
Iepuras , Copanel..ne vedem la mine acasa ! Luati-va papuci , lopetile si polonicurile Eu am surubelnitele In seara asta mey vine la noi !
Mey esti o nebunatica :X:X |
|
| |
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Mar 01 Mar 2011, 10:44 | |
| Bulanel vezi ca ajung in 5 minute tu pregateste surubelnita, eu am polonicul si un papuc, pe celalat il aduce Kira |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Mar 01 Mar 2011, 10:46 | |
| Deci pana la urma Mey nu e cuminte!!!
Rusine mey, ne-ai mintit cand tu esti nebuna toata toata ziua:=)=)) |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Mar 01 Mar 2011, 16:25 | |
| Bun deci asa faceti voi...se scapa si omul putin si gata este considerata nebuna...deci de acum nu mai spun nimic, nu mai intru pe chat si dau comentari foarte rar...poate imi scade cota de nebunie la minimum |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Mar 01 Mar 2011, 18:37 | |
| Aolo,meyryn scumpo nu vreau sa te superi.Deci sa nu faci asta ca ma superi.Glumeam si noi,nu credeam ca te vei supara.Fiecare are un gram de nebunie si fiecare este cuminte in felul sau.Hai mey nu te supara.Uite daca vrei spun ca esti cuminte.Normal ca esti ca doar nu ai facut ceva rau.Dar nu vreau sa te superi. |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Mar 01 Mar 2011, 18:47 | |
| Calma Kira....glumeam....doamne fereste cum sa fac eu asa ceva.....vin la voi si va bat cu sapa dar de pe forum nu ies nici batuta |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Mar 01 Mar 2011, 18:51 | |
| Ha ha ha ha
Sa-mi cada fata cand am vazut " numai intru pe chat , numai zic nimic "
=) |
|
| |
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Mar 01 Mar 2011, 19:09 | |
| Doamne Mey, mai ca era sa cad de pe scaun:)) |
|
| |
| |
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Mar 01 Mar 2011, 20:28 | |
| Aolo...eu is cuminte nu vedeti ca eu is cuminte?:)))))) |
|
| |
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Mar 01 Mar 2011, 20:53 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului Mar 01 Mar 2011, 21:36 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cele mai cuminti fete ale forumului | |
| |
|
| |
| Cele mai cuminti fete ale forumului | |
|