Hysteria ☨ Genin
Sex : Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata ! acebook : Aliina.Ldr Nr. mesaje : 347 Puncte : 385 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick of bitches
| Subiect: Un avatar va rog.. Dum 24 Feb 2013, 01:08 | |
| Buna ! As dori un avatar cu poza mea de la semnatura..M-am chinuit sa o fac singura dar nu reusesc, mereu era prea mica..Daca nu se poate, ehh asta e.. Multumesc anticipat! |
|
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Un avatar va rog.. Dum 24 Feb 2013, 10:59 | |
| Nu inteleg, ce vrei sa faci? Fiti mai detaliati va rog. |
|
Hysteria ☨ Genin
Sex : Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata ! acebook : Aliina.Ldr Nr. mesaje : 347 Puncte : 385 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick of bitches
| Subiect: Re: Un avatar va rog.. Dum 24 Feb 2013, 12:36 | |
| Decii..Vreau ca la profil sa am acceasi poza ca la semnatura..Singura nu pot caci mereu e prea mica..Daca ai putea sa o maresti astfel incat sa fie mare, sa se vada.. Daca nu se poate..Asta e..Editat de Elina Dynamitte: Degeaba faci poza mai mare caci atunci cand o alegi din calculator ea tot se redimensioneaza singura. Asta nu se poate. Imi pare rau, daca mai ai si altceva de cerut nu ezita sa imi spui mie sau altui grafician. |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Un avatar va rog.. Lun 04 Mar 2013, 22:14 | |
| Se modifica de la sine. Asa ai vrea? |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un avatar va rog.. | |
| |
|