| Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) Dum 24 Feb 2013, 19:28 | |
| Vreau un set in care sa cuprinda cupluri anime unii peste altii , adica, priviri ucigatoare , stiti voi ! :>
Editat de Elina Dynamitte: Am facut aceasta avertizare de zeci de ori, tineti cont de ea. Exista un regulament al cererilor de semnaturi si avatare, uitati-va peste el, de aceea este pus acolo! |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) Dum 24 Feb 2013, 19:33 | |
| Noooo. Stefan nu inteleg cum vrei :)). (XD) Poti sa spui mai detaliat? Cum adica unii peste altii=))? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) Dum 24 Feb 2013, 19:35 | |
| Adica .. , urcati unii peste altii si privindu-se .. , gen' aia doi din ''Rosario To Vampire'' , cum erau ei .. |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) Dum 24 Feb 2013, 19:43 | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) Dum 24 Feb 2013, 19:54 | |
| Yep .. , dar altceva decat asta . :> |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) Dum 24 Feb 2013, 19:55 | |
| Ma omori :))). Te deranjeaza daca o fac maine, dupa ce ajung de la scoala? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) Dum 24 Feb 2013, 19:57 | |
| Nu .. , dar sa fie mai aparte .., adica un ''HD'' , ceva .. :> P.S: Stiu , dar pana nu multumesti clientul .. , el te omoara in continuare .. =))
Deea: O sa am numai batai de cap maine cu setul tau :)). Asta e :)). Trebuie sa te multumesc :)). |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) Mar 26 Feb 2013, 15:16 | |
| Imi cer scuze Stefan...dar nu am gasit ce ai vrut.. Ai o alta preferinta? Dar de data asta sa explici mai mult cum vrei sa fie..:), vreau sa inteleg :). |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) Mar 26 Feb 2013, 21:25 | |
| Iti spun in particular . :-? |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) Joi 28 Feb 2013, 18:05 | |
| Am revenit. semnatura: You sworn the sacred oath to God And to the evil beast below,
And then you took place as the Grim Reaper.. Avatar: |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) | |
| |
|
| |
| Pai .. m-am gandit mai bine, si vreau un set :)) | |
|