Unchained Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Undeva departe acebook : Dany Nr. mesaje : 45 Puncte : 57 Reputatie : 4
| Subiect: Demonul zapezii Joi 28 Feb 2013, 10:03 | |
| E putin cam prostesc, scris la plictiseala saptamana trecuta, dar sper sa va placa. xD
Iubirea… Un mister pe care nimeni nu l-a rezolvat. Multi au incercat sa ii dea de capat, insa in zadar. Oare va reusi cineva vreodata? Va simti cineva iubirea adevarata? Acest adversar al mintii umane patrunde adanc pana in cele mai intunecate colturi ale gandirii, reusind sa creeze armonia sufleteasca de care ducem lipsa… Totusi, adevaratele planuri ale acestui demon constau in distrugerea increderii. Apare suferinta, iar cei care credeau odata in dragostea adevarata o vor uri, dorindu-si sa n-o mai intalneasca niciodata. De ce? Pentru ca au fost loviti in inima, iar rana provocata nu se va mai vindeca niciodata…
- Haide, vom pierde filmul! - Ajuta-ma, m-am blocat. Rasul ei de clopotel se auzea si imi incalzea inima. Ma uitam la ea cu un zambet cald si in acelasi timp incercam sa-mi desprind tricoul din sarma ghimpata care inconjura un stalp de inalta tensiune. Ochii sai caprui erau veseli si zambitori, ceea ce ma bucura nespus. Reusind sa scap de acolo, ma ia de mana si incepem sa alergam spre cinema, unde urma sa vedem filmul ei preferat. Ea era lumina ochilor mei. Desi aveam doar cincisprezece ani, simteam ca o iubesc cu adevarat. Ma gandeam ca sunt binecuvantat sa o am langa mine. Ma temeam ca era doar un vis si ca in orice moment ma puteam trezi, in cateva zile uitand de ea. Fiecare zi petrecuta impreuna era mirifica, nu voiam sa se termine niciodata. Totul era prea frumos sa fie adevarat…
In apropierea Craciunului, totul era alb. Zapada stralucea sub razele slabe ale soarelui. Noi doi eram in parc, jucandu-ne in zapada ca doi copii. Radeam si alergam unul dupa altul. Ma gandeam ca ar fi potrivita o ciocolata calda, asa ca i-am impartasit ideea mea. M-a sarutat dulce si a inceput sa alerge inaintea mea, indreptandu-se spre autostrada. S-a oprit in mijloc si a inceput sa ma strige. Se apropia o masina, iar eu am grabit pasul. Am tipat, spunandu-i sa se fereasca, insa era prea tarziu… Soferul nici macar nu incetinise. M-am asezat langa ea si am luat-o in brate, sangele scurgandu-se intr-un ritm accelerat pe hainele mele. Oamenii s-au adunat in jurul nostru si unii au sunat la salvare. Nu murise, ceea ce insemna ca mai era o farama de speranta. Se uita la mine cu lacrimi in ochi, in timp ce eu ii zambeam si ii spuneam ca va fi bine. - Promite-mi… ca vei fi fericit… Te iubesc… Zise cu ultimele puteri, apoi inchise ochii… Am imbratisat-o strans si ii sopteam sa se trezeasca, chiar daca stiam ca murise. La venirea ambulantei, am pleca de acolo. Alergam, nestiind unde ma duceam. Voiam sa mor.
Saptamanile au trecut pe langa mine. Acel Craciun a fost ingrozitor. Imi diream atat de mult sa mor… Langa calea ferata, m-am dus in fata trenului care venea. Inchisesem ochii, pregatit sa mor, insa cineva m-a oprit. Prietenul meu cel mai bun. - Inceteaza, daca mori nu rezolvi nimic! Ma uitam la el cu o privire care nu exprima niciun sentiment, in timp ce in a lui citeam durerea. Mi-am tras mana din a lui si am plecat, lasandu-l sa se uite la mine cu aceeasi tristete. Nu mai rezistam. Imi aparea chipul el plin de lacrimi si sange in fiecare zi in minte, neputand sa scap de el. Totusi, nu voiam. Nu voiam sa o uit, chiar daca amintirile imi provocau mai multa durere.
Eram singur acasa, sora si parintii mei erau la tara. Stateam pe scaun si ma gandeam la ea. Era vina mea. Daca nu aveam acea idee, ea era inca langa mine… Mi-am ridicat cu ura in privire si am luat cutitul de pe masa. Am inspirat adanc, apoi m-am injunghiat cu cea mai mare hotarare. Am cazut pe gresia rece, pierzandu-mi cunostinta. Speram ca pe veci… |
|
»Andreea« Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ... Nr. mesaje : 715 Puncte : 793 Reputatie : 64 Hobby-uri : citit, desenat, scris, sport, DORMIT Stare de spirit : Starea mea de spirit se poate schimba radical dintr-un minut in altul.
| Subiect: Re: Demonul zapezii Mar 12 Mar 2013, 19:38 | |
| Buna.:) Am trecut si eu pe aici sa vad ce ai scris si imi place ideea.Trist , dar si frumos. ;) |
|
Maya_swet Academy Student
Sex : Localizare : ............ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 4 Puncte : 8 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Demonul zapezii Vin 15 Mar 2013, 21:04 | |
| deci ce frumos ai inceput poveste acesta dintre ea si el doar la 25 ani e chair frumoasa mai ales cu ai descris-o dar fianul e putin ca dur si trist ca acestea murise iar el incearca sa se omoare !!daca e si capitolul 2 sau continuare ma anunti te ro frumos mersi..spor in continuare |
|
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Demonul zapezii Vin 19 Iul 2013, 13:28 | |
| Ce One Shot frumos ! Imi place ideea , este tris , genul de fic pe care eu il prefer . Finalul l-ai descris perfect , parerea mea , asa ca daca exista un alt capitol sa ma anunti , ok ? |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Demonul zapezii Mier 11 Sept 2013, 09:51 | |
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Demonul zapezii | |
| |
|