angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: lara fabian- je t'aime Mier 02 Mar 2011, 16:15 | |
| deci am vazut ca majoritatea ati postat versuri ale unor melodii frumoase asa ca mam gandit sa mai adaug si eu una.....melodia este una superba care pe mine ma face sa tremur din toate incheieturile si sa plang cate o ora....sper so gasiti la fel de frumoasa ca mine.....si pentru ca e in franceza si nu stiu cati o veti intelge o sa pun si traducerea D'accord, il existait D'autres façons de se quitter Quelques éclats de verre Auraient peut-ítre pu nous aider Dans ce silence amer J'ai décidé de pardonner Les erreurs qu'on peut faire à trop s'aimer
D'accord souvent la petite fille En moi souvent te réclamait Presque comme une mère Tu me bordais, me protégeais Je t'ai volé ce sang Qu'on aurait pas dû partager à bout de mots, de ríves Je vais crier
Je t'aime, je t'aime Comme un fou, comme un soldat Comme une star de cinéma Je t'aime, je t'aime Comme un loup, comme un roi Comme un homme que je ne suis pas Tu vois, je t'aime comme ça
D'accord, je t'ai confié Tous mes sourires, tous mes secrets Míme ceux, dont seul un frère Est le gardien inavoué Dans cette maison de pierre Satan nous regardait danser J'ai tant voulu la guerre De corps qui se faisaient la paix
Refrain
Je t'aime, je t'aime Comme un fou comme un soldat Comme une star de cinéma Je t'aime, je t'aime, je t'aime, je t'aime, je t'aime, je t'aime Comme un loup, comme un roi Comme un homme que je ne suis pas Tu vois, je t'aime comme ça Tu vois je t'aime comme ça
traducere: De acord, exista mai multe feluri de a te desparti Cateva farfurii sparte ne-ar fi calmat In linistea asta, amara, am decis sa iert Greselile ce facem din prea multa dragoste
De acord, copila din mine, deseori te cerea Ca o mama, tu ma-nveleai, ma protejai Ti-am furat acest sange Pe care nu ar fi trebuit niciodata sal impartim Fara cuvinte, fara vise Am sa tip:
Te iubesc! Ca un nebun, ca un soldat Ca o stea de cinema Te iubesc, te iubesc Ca un lup, ca un rege Ca un om ce nu mai sunt Vezi? Asa te iubesc
De acord ti-am incredintat Ale mele surasuri, ale mele secrete Chiar cele ce nu pot fi spuse, diar unui frate Ce este temnicerul tacut In aceasta casa de piatra Satan ne privea dansand Atat de mult miam dortit razboiul Corpurilor ce faceau pace
Te iubesc! Ca un nebun, ca un soldat Ca o stea de cinema Te iubesc, te iubesc Ca un lup, ca un rege Ca un om ce nu mai sunt Vezi? Asa te iubesc
Astea sunt versurile dar cantate si imi cer scuze daca am greseli de tastare numai ca imi ca tremura mana.....si va spun un singur lucru nimic nu se compara cu senzatia care tio da aceasta melodie mai ales sa fii fata si sa ai ceva pe suflet in momentul in care o asculti.... INCHEIAT a vostra momentan entimetala Lucy
|
|
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: lara fabian- je t'aime Mier 02 Mar 2011, 17:25 | |
| |
|
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: lara fabian- je t'aime | |
| |
|