|
Autor | Mesaj |
---|
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Poveste ..... Joi 03 Mar 2011, 19:17 | |
| S-a spus odat acum de mult Un basm, o ce marire In care vise s-au tesut Sperante si iubire Acea poveste incepea Ca toate pana acuma A fost odata un baiat Fata-i tinea cununa Pe strada greu el cand mergea Pe fata-o-ntalnise Aceasta-n brate il tinea Baiatul ei din vise Priviri, iubire-npartaseau Cupidoni zarire Baiatul singur, mai plangea Pleca, in gand iubire Intregi de zile au trecut Si totul se schimbase La scoala nu l-a mai vazut De-acasa el plecase Simtea cum tot se darama Desi nu il iubise Vroia sa-l vada cum zambea Facuse atatea vise Umbland aiurea, rau pe drum Pe strazi calatorise In intuneric, unei strazi Baiatul il zarise Fugi la el luandu-l-nbrate Nu se mai deslipea In ochi incet privire scurte Si timpu-ncet se scurse De-atunci mult timp incet se scurse Zile si ani ramase In parc, in scoli unde zarea Ei doi se tot iubise Bun deci nu i-am dat un nume si aceasta cam era idea unui fic insa deoarece nu prea mai scriu ficuri m-am gandit sa fac totusi ceva cu idea deci......tada...poezia mea (etse facuta la ora de istorie in timp ce profesorul asculta pe un coleg ) Sper sa va placa si astept pareri |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Poveste ..... Joi 03 Mar 2011, 19:21 | |
| |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Poveste ..... Joi 03 Mar 2011, 19:29 | |
| Oooo, Mey. Te pricepi si la poezie? Aplauze furtunoase! Felicitari, draga. Chiar ai talent. |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Poveste ..... Joi 03 Mar 2011, 19:34 | |
| Wowww Foarte Frumos! Bravooo! Pupici! si o imbratisare caldurooooasa! |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Poveste ..... Joi 03 Mar 2011, 20:41 | |
| interesanta poezioara ... pe ritm de " Luceafarul " scrisa |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Poveste ..... Joi 03 Mar 2011, 20:47 | |
| Pe ritm de ''Luceafarul,, ...adica cum?In fine ca bucur ca va place |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Poveste ..... Joi 03 Mar 2011, 20:58 | |
| Meyryn o ador:x..wow, e superba. felicitri sa sti ca ai talent.Te pricepi si la scris ficurii si la poezii.E foarte frumoasa. Inca o data felicitari. Pupici! |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Poveste ..... Joi 03 Mar 2011, 22:37 | |
| |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Poveste ..... Joi 03 Mar 2011, 23:48 | |
| mey e scriitoare ... intr-o zi cand ea v-a scrie carti si v-a fi celebra o sa ne aducem aminte unde a inceput prima data cu scrisul si compusul si o sa ne mandrim ca am avut-o printre noi o data |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Poveste ..... Vin 04 Mar 2011, 11:18 | |
| Vaiii Mey, cat de frumoasa e poezia! O ador!:X Sa mai faki:X |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Poveste ..... Vin 04 Mar 2011, 12:03 | |
| Cat de frumos mey! Imi place mult de tot! Ai talent la compus! Sper sa mai faci si alte poezii superbe ca aceasta! |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: Poveste ..... Vin 04 Mar 2011, 18:15 | |
| Multumesc tuturor pentru comentari si aprecieri si Arcade nu sunt atat de talentata sa ajung scriitoare sau cine stie ce......scrisul si compusul....ei bine este hobby-ul meu pe care il pot practica oricand si oriunde |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Poveste ..... Sam 05 Mar 2011, 22:55 | |
| Miau ! Vaaai cat de frumos Imi place foarte mult draga mea mey Si ce modesta esti tu Ba sa stii ca Mihai are dreptate in tot ce zice , sunt intru totul de acord.. Deci idem :X Esti foarte talentata Imi place :X |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: Poveste ..... Sam 05 Mar 2011, 22:58 | |
| Multumesc mult Bubu .....esti foarte dragutza si apropo nu sunt modesta ci realista |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poveste ..... | |
| |
|
| |
|