Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Spin - nimeni pe drum Sam 05 Mar 2011, 13:25 | |
| Nimeni pe drum .. Nimeni acum Nimeni pe strada sa vada ce simt acum..ahaa Nimeni pe drum
Sunt singur si pe drum nu e nimeni sa poata intelege ce e in inima mea Nici eu nu mas ducee cu mine Sa te chem sa te iert sa te uit ..sa te chem inapoi Dar stiu e mult prea tarziu
Nu e nimeni pe drum Nu e nimeni acum Nu e nimeni pe strada sa vada ce simt acum ..eee....
Nimeni pe drum...
Sunt singur si pe drum nu e nimeni sa poata intelege ce e in inima mea Nici eu nu mas ducee cu mine Sa te chem sa te iert sa te uit ..sa te chem inapoi Dar stiu e mult prea tarziu
Fara tine sufletul meu ie pustiu Nu am curaju sa mai zambesc Si mi-e teama stiu ca nu voi prea uita Cat de mult te iubesc...
Nu e nimeni pe drum Nu e nimeni acum Nu e nimeni pe strada sa vada ce simt acum ..eee....2x
Nimeni pe drum ...
Nu e nimeni pe drum Nu e nimeni acum Nu e nimeni pe strada sa vada ce simt acum ..eee.... |
|
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Spin - nimeni pe drum Sam 05 Mar 2011, 14:56 | |
| of cap de strut ce frumi....ofofof |
|
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Spin - nimeni pe drum Mier 09 Mar 2011, 13:27 | |
| imi place |
|
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Spin - nimeni pe drum Vin 04 Iul 2014, 03:57 | |
| Oh, când am auzit prima dată melodia asta, era într-un serial... ce serial? Cât aş vrea să-mi amintesc :'( |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spin - nimeni pe drum | |
| |
|