Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Nimic . . . Mier 06 Mar 2013, 19:56 | |
| Acesta este un One Shots cu un singur capitol. Sper din toata inima sa va placa. E mai mult ca o morala. Cel putin asa au descris-o cei ce au citit-o. E cam scurt dar sper sa merite.
Nimic . . .
Ploua . . . Picuri reci de apa imi navalesc chipul angelic. Ce linistitor e sa privesti cerul abisal plin de norii fumurii care isi varsa lacrimile peste pamantul rece si gol! Fiecare zi se sfarseste cu o ploaie rece parca avand ca scop sa trezeasca lumea la realitate. Lumea rea si fara pic de remuscari.
Oamenii ce ma inconjoara au doar masti pe chipurile lor dupa care isi ascund adevaratele identitati. Dar oare eu sunt mai diferita? Poate printr-un motiv anume sau prin ceva ce eu am, iar ei nu. Dar nu! Toti suntem la fel. Poate ca suntem etichetati in diferite moduri, dar tot o apa si un pamant suntem cu totii. Ne diferentiem prin infatisare, dar gandirea ne este aceeiasi. Pe mine ploaia intotdeauna m-a ascultat. Ea a fost calauza mea. Ea m-a condus spre realitate. Realitatea rea de care te izbesti intr-un mod brutal nemai dandu-ti seama ce se petrece in jurul tau. Toti credem ca realitatea e cea in care traim. Dar realitatea este urata. Ea iti strapunge sufletul cu o sulita trimitandu-te intr-un abis fara sfarsit. Noi nu traim, nu experimentam realitatea. Realitatea ne experimenteaza pe noi. Noi doar traim intr-o lume a noastra. Lumea noastra e dulce si frumoasa, nu are nici un defect. Cel putin asa credem noi.
Dar niciodata nu a fost asa. Suntem creduli, pana la o varsta in care vom ajunge sa credem ca jumatate din viata am trait-o intr-o minciuna. Totul este atat de pustiu si rece. . . Parca toti au disparut de pe planeta. E atat de liniste. . . poate prea liniste pentru o zi obisnuita. Timpul parca s-ar fi oprit. Poate ca nici el nu mai vrea sa stea in aceasta lume. Sau poate ca Dumnezeu a decis sa ii izgoneasca pe toti de pe planeta. E adevarat nu meritam sa traim pe acest pamant frumos si sa fim lipsiti de griji. Dumnezeu da facut un bine prin asta.
Dar . . . ma intreb . . . Oare pe mine m-a uitat?
P.S. Sa stiti ca eu am pus intentionat multe puncte de suspensie si toate repetitiile. |
|
»Andreea« Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ... Nr. mesaje : 715 Puncte : 793 Reputatie : 64 Hobby-uri : citit, desenat, scris, sport, DORMIT Stare de spirit : Starea mea de spirit se poate schimba radical dintr-un minut in altul.
| Subiect: Re: Nimic . . . Mier 13 Mar 2013, 20:39 | |
| Hey Hey! :) Imi place cum descrii , expresiile pe care le folosesti , ai un vocabular dezvoltat.Cel mai mult mi-a placut partea de inceput. "Ploua . . . Picuri reci de apa imi navalesc chipul angelic. Ce linistitor e sa privesti cerul abisal plin de norii fumurii care isi varsa lacrimile peste pamantul rece si gol!" Te :* ! Bye! |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Nimic . . . Mier 11 Sept 2013, 09:38 | |
| |
|