Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Subiect: James Blunt - Breakfast in America Vin 08 Mar 2013, 13:00
James Blunt - Breakfast in America
Marilyn Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Happy Land acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 126 Puncte : 186 Reputatie : 12
Subiect: Re: James Blunt - General Vin 06 Sept 2013, 13:27
Superb cantecul chiar ma gandeam sa il postez Intr-un interviu James a declarat ca i a venit ideea acestui cantec dupa ce si-a vazut fosta alaturi de alcineva in statia de metrou. Cum spune si in cantec .
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
Subiect: Re: James Blunt - General Mier 25 Sept 2013, 19:05
E prima dată când o ascult și m bucur că am trecut pe aici. M-am îndrăgostit de această melodie! :X Superbă!
Armyde Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Timisoara acebook : Army Armyde Nr. mesaje : 167 Puncte : 362 Reputatie : 25 Hobby-uri : The world Stare de spirit : I am holding on forever with you. . .
Subiect: James Blunt- Bonfire heart Joi 03 Oct 2013, 19:42
geniala...imi place sa o ascult si sa ma uit la cer,imi da speranta.