|
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 07 Aug 2014, 20:52 | |
| Am lipsit o gramada, insa toate lucrarile tale de pana acum au fost foarte frumos realizate. Ultima, cea in colaborare cu Schizzo, imi place tare mult, mai ales datorita tuturor detaliilor la care ati lucrat si care se imbina formand un tot unitar fara cusur. Presupun ca personajele sunt din Vocaloid, Kagamine Len si Rin, nu? In orice caz, imi place la nebunie ipostaza in care i-ati surprins, iar privirea lui e de milioane. Spor la editat. Pup.
|
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 08 Aug 2014, 09:53 | |
| Ooo, cat de romantic! Toate detaliile si felul cum el o tine pe ea da o nota de romantism, dar si de eleganta. Mi-a placut mult si mersi ca m-ai anuntat. Te pup! |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 13 Aug 2014, 13:58 | |
| Știu, am lipsit mult, dar nu îmi vine să cred ce imagini frumoase ai adus. Toate sunt minunate, chiar mă bucur că am văzut mai multe în același timp. Ultima colaborare este preferata mea, nu am ce zice. Succes în continuare! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 20 Aug 2014, 06:59 | |
| Acum că am ajuns acasă, am tot timpul din lume să lucrez în PS. Şi cum ideile mă bântuie de fiecare dată, deja am lucrat ceva. Sper doar ca data viitoare să aduc mai multe deodată. Simt nevoia să fac ceva, aşa că pentru cei care mai trec pe la thdread, dacă doriţi ceva anume, nu ezitaţi să îmi spuneţi. Am timp şi imaginaţie. : ) Ţin să menţionez din nou că lucrările le mai am postate şi pe alte site-uri.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 20 Aug 2014, 13:36 | |
| Wow, de când n-am mai trecut pe aici se vede că ai evoluat. Și nu mult, ci foarte mult. Mereu mi-am dorit să ajung și eu să editez așa bine, bănuiesc că ai muncit destul de mult. Sunt foarte frumoase, Cri, mereu ai avut talent. Ești și plină de imaginație, plus de asta, ai și un simț bun al frumosului. Nu știu ce-aș mai putea zice, doar că-mi pare rău că n-am mai trecut pe aici. |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 20 Aug 2014, 16:07 | |
| Mie imi place foarte mult prima. Are niste ochisooori! Dar nici celelalte nu sunt mai prejos, mai ales Beauty. Ai ales foarte bine noantele. Mersi mult de anunt si daca tot ai asa de multe idei, cred ca o sa fac o cerere de avatar si semnatura. Te pup! :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 23 Aug 2014, 14:20 | |
| A fost o surpriză plăcută să văd comentariul tău Emi. Mă bucur că ţi-au plăcut editurile. Choco, am reuşit să îţi fac un edit cu Makoto Tachibana, sper să îţi placă. Desigur am şi alte două edituri.
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 23 Aug 2014, 14:38 | |
| Iii, ce dragute sunt! Fata din al doilea gfx are pielea asa de alba... Vreau si eu. Mersi mult de anunt! Te-am pupat! |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 23 Aug 2014, 16:40 | |
| Omg, omg, omg. Makoto, my sweet love. <3333 Sunt așa frumoase, Cri. Poate faci unul și cu Uta din Tokyo Ghoul *fangurlmuch* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 26 Aug 2014, 13:17 | |
| Emi, am să îţi fac un edit cu Uta. :3 Am revenit cu lucrări noi. Le mai am postate şi prin alte părţi.
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 27 Aug 2014, 17:35 | |
| Oh, GOD. Câtă feminitate, frumuseţe, lăăăăv. :X:X Aoleo, ultima arată ca o zeiţă, să mor. Asdf. Eşti o genie. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 28 Aug 2014, 16:33 | |
| Sunt atat de frumoaseee Mi-au lipsit atat d emult creatiile tale. Chiar imi pare rau ca nu am mai lasat comuri si nu am mai trecut pe aici. Am un program atat de incarcat iar atunci cand intru chrome nu ma lasa sa vad imaginile d epe forum. Oticum, tu tot un geniu ramai in arta GFX-ului. Lucrarile tale sunt perfecte si migaloase. Meriti un premiu pentru asta. Sa ma anunti cand mai postezi. |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 29 Aug 2014, 12:03 | |
| Se pare ca nu sunt prima care iti spune cat de geniale sunt lucrarile tale. Scuze ca vin asa de tarziu, dar zilele trecute am tot fost plecata, iar internet... Deci, lucrarile tale sunt pline de culoare si ce pot sa mai spun decat ca sunt foarte reusite. Mersi mult de anunt. Te-am pupat! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 29 Aug 2014, 16:29 | |
| Fiindcă îmi place acest gen de edituri, mi-am zis să fac un banner în două variante de "culori" ca să spun aşa. Anna, m-a surprins comentariul tău, de când nu te-am mai văzut pe aici. XD Mă bucur că ţi-au plăcut lucrările. Deasemenea, fetelor, mersi de comentarii şi mă bucur că vă plac. O să îmi dau silinţa să aduc lucrări foarte bune. ^^ Ador k-pop-ul!! <3
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 29 Aug 2014, 16:34 | |
| Uite, ca data asta am ajuns mai devreme. O, God, si mie imi place, dar stii de ce? Sunt numai baieti draguti.>_< Ca cei din gfx. Imi plac mult nuantele, dar si formatul. Te-am pupat! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 29 Aug 2014, 17:09 | |
| Este atat de frumos realizat. Nu imi place mie muzica aia, sau cum arata aia de o canta, insa stiu sa apreciez ceva lucrat frumos. dupa parerea mea, este mult mai frumos cel cu mov. Este doar parerea mea. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 30 Aug 2014, 16:03 | |
| Lucrări noi. Iar am intrat în febra evoluţiei. Chiar vreau să mă îmbunătăţesc. Şi sper să reuşesc.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 30 Aug 2014, 16:46 | |
| Ca de obicei, ai facut niste gfx-uri... pai...GENIALE. Doamne cat imi plac creatiile tale si mie chiar mi se pare ca ai reusit sa te imbunatatesti foarte mult si eu am salvat o gramada din creatiile tale. Esti geniala. Mersi mult ca ma anunti. Te-am pupat! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 30 Aug 2014, 16:59 | |
| OMG OMG OMG OMG! Mai perfect de atat nu putea sa fie! Iti ador creatiile si o spun de fiecare data. Imaginile pe care le alegi se potrivesc atat de bine. Fiecare tema pe care o abordezi este unica si speciala. Chiar nu mai stiu ce sa spun. Este mrific. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 30 Aug 2014, 23:29 | |
| Păi şi eu mă bucur că-s pe aici. :))
Îmi place bannerul. Îmi place că ai câte două variante la imagini. Au ieşit super. Şi, cum aproape că-ncep fiecare propoziţie cu 'îmi place', îmi plac mult imaginile anime pe care le alegi. Sunt aşa cutie şi sweet de-mi vine să le mănânc. Două dulciuri pe o floare. :x Văd că deja avem aici o reprezentantă a naturii. Su-perb! :x Lovely life îmi place mult. Culorile, steluţele, tot. Sssen-zuuaalll! Mrr. :)) |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 01 Sept 2014, 17:08 | |
| Lucrări noi. Sincer în ultima vreme am avut idei cu carul. Mă bucur că vă plac lucrările fetelor.
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 01 Sept 2014, 17:14 | |
| O, Doamne, esti geniala. Imi plac mult lucrarile tale, mai ales cele noi. Ai potrivit foarte bine culorile cu formele si sentimentele creatiilor tale. Ce pot sa spun: imi plac mult. Mersi mult de anunt! Te-am pupat! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 03 Sept 2014, 11:09 | |
| Lucrări noi, dar ca număr 2-ă.
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 03 Sept 2014, 11:50 | |
| Deși n-am mai trecut de ceva vreme iar lucrările s-au strâns grămadă, nu-mi pot alege una care să-mi placă mai mult- toate sunt minunate. Oricum toate lucrările tale, de la început până în prezent, m-au fascinat. Nu-i suficient să știi să editezi, trebuie să ai un simț al repartizării tuturor elementelor, să știi cum să le îmbini ca să pară un tot unitar. Tu ai simțul ăsta, ai bun-gust. |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 03 Sept 2014, 17:04 | |
| Ok, deci acum cand am vazut lucrarea ta cu Batman, mi-ai facut pofta de niste desene. Tu chiar stii cum sa editezi si cum a spus si Schizzo ai simtul repatizarii elementelor. Pai, ce pot sa-ti spun in afara de faptul ca esti geniala. Te-am pupat! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 | |
| |
|
| |
|