|
|
Autor | Mesaj |
---|
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 03 Dec 2014, 19:41 | |
| Prima, în sfârșit! Și uite Cum irosesc eu șansă ăsta ca tot nu știu ce sa spun... sunt foarte frumoase, și mă încântă ca de fiecare data aduci ceva nou, nu te axezi numai pe o idee. Eu una nu văd greșeală aici, de aia Îți urmăresc topicul. E pur și simplu prea interesant.... |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 04 Dec 2014, 09:57 | |
| Ok, deci chiar nu stiu ce sa spun. Te-ai intrecut pe tine insuti cu ultimele lucrari. Sunt absolut geniale. P.S: Am ajuns si eu o data pe aici fara anunt. :))) |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 04 Dec 2014, 12:32 | |
| O.o Mamica tu nu esti umana! Cred ca mie mi-ar cadea ochii la cat ar trebui sa ma chiorasc in monitor sa fac toate acele detalii. Sunt superbe |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 04 Dec 2014, 19:35 | |
| Mereu mi-au plăcut imaginile gen vintage sau care aduc aminte de vechi. Şi de aceea tind să editez în genul acela mai mult. : ) Mă bucur că v-au plăcut celelalte edituri. Şi vreau să vă spun de acum să vă aşteptaţi la surprize (and those surprises are for you).
Inca doua lucrari care mi-au ajuns la inima. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 05 Dec 2014, 08:07 | |
| Primaaa!>.< Si mie imi plac foarte mult imaginile care aduc aminte de vechi, iar surprizele...LE ADOR! |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 05 Dec 2014, 08:16 | |
| Deci sa nu imi spui ca tu ai scris de mână la a doua poza, ca mor aici! Sunt foarte frumoase, și mie imi plac mult genurile vintage sau retro. Sa mai aduci, te pwp :) |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 07 Dec 2014, 16:45 | |
| Othelia, nu, nu eu am scris, aceia este doar o textură. Lucrări noi. Enjoy!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 07 Dec 2014, 17:15 | |
| Deci cred ca dintre toate ultima e cea mai reușită. Îmi place așa de mult, e prea frumoasă! Îmi exprima așa de mult rafinament și eleganță, nici nu am cuvinte! Cred ca ai lucrat ceva pe ea! |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 07 Dec 2014, 17:35 | |
| O.O Nu potsa cred cate am ratat. Cat de chioara pot sa fiu? Ma rog.. Sunt superbe ultimele creatii, draga mea. Chiar mi-au ajuns la suflet, asa cum s-a mai spus, te-ai intrecut pe tine insati. Cat ma bucur ca nu iti pierzi niciodata cheful si ca mereu gasesti timp pentru micul tau colt de Rai. Nu mai am cuvinte, caci probabil as incepe sa aberez sau, in cel mai bun caz, sa filozofez. Nu vreau sa suporti asta. :)) Asa ca hasta la vista y felicitaciones! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 18 Dec 2014, 17:12 | |
| Lucrari noi, după ceva timp.
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 18 Dec 2014, 17:43 | |
| Primaaa!>_< Deci, deci, deci, mooor! Sunt geniale, mai ales cea cu Tokyo Ghoul. Astazi am inceput anime-ult si este atat de tareee...(ma refer si la anime, dar si la lucrarea ta). P.S: Am ajuns fara PM. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 19 Dec 2014, 17:54 | |
| Mă bucur că ţi-au plăcut lucrările Kimyko. <3 Eu încă nu m-am apucat de TG, dar aş vrea cât mai curând să mă uit la el. Am idei şi mi-am făcut timp să mai lucrez încă două edituri.
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 19 Dec 2014, 18:09 | |
| Hei! Am ratat ceva lucrari, toate la fel de minunate. Imi plac acest tip de lucrari, pe tema anime, dar cred ca poti si altceva. Desigur, asta delinde de ceea ce vrei tu, draga mea. In fine, nu am alte cuvinte, caci lucrarile sunt superbe, asa ca o sa inchei aici. Te-am pupat! :* |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 19 Dec 2014, 19:40 | |
| Bună, bună Operele tale mă uimesc mereu Încerc să îmi dau seama cum ai facut al doilea GFX deoarece e prea perfect. Ai tot respectul meu Scuze că nu prea mai las comentarii. Promit că o să îmi fac timp pentru creațiile tale. |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 19 Dec 2014, 22:54 | |
| Ca de obicei am ramas fara cuvinte, iar a doua lucrareeee... Le iubesc pe amandoua. Mersi de anunt si spor in continuare la editat. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 26 Dec 2014, 19:16 | |
| Lucrări noi. : )
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 26 Dec 2014, 19:53 | |
| Primaaaa! Sunt superbe, dar asta stiai, sunt, sunt, sunt...aaa...pai lucrarile tale sunt absolut geniale si ma lasa mereu fara cuvinte. Ai idei originale si chiar bune si stii cum sa le pui in practica. Spor in continuare la editat! P.S: Am ajuns fara anunt. |
|
| |
Danielle Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 28 Dec 2014, 10:56 | |
| O.O Sunt super reusite toate, nici nu ma asteptam la altceva. Esti atat de talentoasa!! Ultima lucrare, in special, imi da niste senzatii aparte, m-a fermecat cu totul. Felicitari, Cri! Esti geniala! Te-am pupat! :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 28 Dec 2014, 11:25 | |
| Lucrari noi.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 28 Dec 2014, 12:00 | |
| Noile avatare sunt atât de frumoase. Îmi place foarte mult al doilea avatar. Ultima creație îmi place deoarece îmi induce eleganță și feminitate. Spor la postat. Te pup |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 28 Dec 2014, 13:13 | |
| Hopa, nu mai sunt prima. Sunt superbe, ca intotodeauna, si esti geniala, ca intotdeauna, si eu nu mai stiu ce sa spun, ca intotodeauna...aaa...spor in continuare la editat. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 29 Dec 2014, 11:37 | |
| Hmm, creaţii noi, adică doar una care are 2 variante (color şi B&W). Vreau să îi dedic aceasta lucrarea lui Danielle. Sper să îți placă și sper să te inspire să scrii.
|
| |
Danielle Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 29 Dec 2014, 12:06 | |
| WoW, chiar nu ma asteptam la asta. Iti multumesc mult, draga mea! Este un edit superb si chiar mi-a dat ceva idei pentru un one-shot. Promit ca o sa il vezi cat de curand pe aici! Creativitatea ta nu are limite, continua sa explodeze, sa inspire. Te-am pupat! :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 09 Feb 2015, 21:26 | |
| Lucrări noi, după o perioadă.
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 10 Feb 2015, 08:34 | |
| Sunt geniale si ma bucur ca mai postezi din cand in cand ca sa mai imi ridic si eu moralul putin. Multumesc mult ca mai anuntat. Se pare ca nu a uitat chiar nimeni de mine.^^ |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 | |
| |
|
| |
|