|
|
Autor | Mesaj |
---|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 06 Apr 2014, 18:07 | |
| |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 06 Apr 2014, 20:26 | |
| Următoarele două avatare care o să vină vi le dedic vouă, dar momentan vă las să aşteptaţi, până ce am să le fac.Alte avataruri, enjoy! Îmi place să creez chestii de genul, mi se pare simpatice. XD[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 06 Apr 2014, 20:29 | |
| |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 06 Apr 2014, 21:50 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pentru Amphetamine[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pentru Ale-chanSper să vă placă.E din partea casei. XD |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 06 Apr 2014, 22:26 | |
| Tu genioooo, ai facut pt mine avatar cu Andy. E atat de frumooossss. ATA DE SEXYYY!! Multu, multu Cum se zice la olteni: Badabroste (Nu e insulta! In zona mea sa se zice) |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 07 Apr 2014, 18:27 | |
| Bună ! Mersi de mesaj ! Și nu îmi vine să cred. Atât de specială sunt eu de am primit un avatar care mai este și din partea casei ? N-am făcut nimic special, din câte știu. Eu doar vin aici și mă benoclez la capodoperele tale :) Dar dacă tu vrei să-mi faci cadouri, eh.... n-am decât să le accept. Îți mulțumesc mult pentru avatar ! Sărutmâna ! E atât de frumos :x și mai se potrivește și cu semnătura !
|
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 09 Apr 2014, 10:30 | |
| Un set - avatar + semnătură. (le-am creat pentru a le pune la profil pe un forum)Cred că am să mai lucrez seturi de genul. This is all. Şi Ale, mă bucur că îţi place avatarul. *hug*[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 09 Apr 2014, 16:31 | |
| Cat de genial e setuuulll Daca te rog frumos, frumos(si cu ciresica deasupra) imi faci si mie unul? As vrea si eu unul cubunaciunea de Aquamarin |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 10 Apr 2014, 19:12 | |
| O sa fac Geo, insa mai intai sa ma lamuresti cine e tipul ala sau tipa sau ce este. XDAlte semnaturi a caror text este inexisten, fiindca nu ma pricep asa de bine la el.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 10 Apr 2014, 19:21 | |
| Hoi ! Cât de grozave sunt ! Îmi plac la nebunie. În orice caz, sunt nerăbdătoare să mai văd ! Așa că spor la editat ! Ja nee |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 11 Apr 2014, 12:53 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - cred că e ultima creaţi pe care o postez, mai iau o pauză, dar am să mai lucrez şi când am să fac mai multe am sa revin. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| |
| |
Ale-chan S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 11 Apr 2014, 15:29 | |
| Yoshi ! Am ajuns și eu aici în sfârșit. Mersi pentru mesaj :x Ador sucul de portocale și creația asta. E drăguță și fabuloasă în acelaș timp. Mai pe scurt, îmi place A trebuit să fac curat în cameră ca să mă lase la PC, dar a meritat =) Nu îmi place că îți iei o pauză, dar dacă zici că aduci mai multe, draga mea, fă câte pauze vrei tu =)) Ok, vorbesc din ce în ce mai mult și deviez de la subiect, așa că spor la postat și toate cele bune :x Ja nee |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 12 Apr 2014, 16:01 | |
| Fiindcă de fapt aceasta "pauză" a mea e mai mult ca să exersez, am mai lucrat câteva lucruri. Si chiar am de gând să încerc să aduc de acum în colo mai multe şi nu doar una sau două. Fetelor mă bucur că vă plac precedentele. xoxo
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
Ale-chan S-Class
| |
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 12 Apr 2014, 17:01 | |
| Hei, hei. Imi place foarte mult primul edit. Este preferatul meu din cele patru postate acum. Imi atarge mult si al doilea. Ma bucur ca nu te lasi si muncesti cat mai mult. Esti o luptatoare in acest domeniu. Astept si mai multe creatii. Pupicei Geo |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 13 Apr 2014, 22:04 | |
| Rezultatele tutorialurilor. XD Nimci mai mult.Mersi fetelor! *hug*[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| |
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 14 Apr 2014, 14:52 | |
| Lucrări simple. Geo, nu eşti plantă.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Ale-chan S-Class
| |
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 14 Apr 2014, 20:44 | |
| Hello :) N-am mai comentat de ceva vreme, însă ți-am urmărit de fiecare dată noile creații postate. Pot spune că ești într-o continuă evoluție și mă întreb unde o să te oprești, care o să fie apogeul creațiilor tale. Probabil acea creație va fi postată pe la pagina o sută și ceva la cât de activă ești în ultimul timp. Chiar mă bucur că te văd așa determinată și muncitoare, într-un fel :)) Aș vrea să te văd lucrând ^.^ N-am ce sfaturi să-ți dau ... poate doar unul: atunci când render-ul are mai multe detalii (cum era cel din GFX-ul „W”), încearcă să copiezi detaliile și să mai adaugi apoi câteva efecte; orice alt fundal făcut de tine ar părea prea fad, sec, gol, pe lângă podoaba render-ului, așa cum este cel numit de mine. Eu atât am avut de spus. Sper că acest topic nu o să aibă sfârșit și că o să postezi la infinit .... vise :)) Bye
|
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 15 Apr 2014, 19:05 | |
| Schizzo mersi de sfat am să ţin cont. Mă bucur să te văd pe aici. *hug* Următoarele lucrări le-am făcut de curând, adică ieri şi astăzi. Cea de-a doua este pentru o fată de pe dA.Şi ca de obicei eu şi textul, suntem buni prieteni. îl urăsc... o să treacă ani până am să mă pricep la el. ;A;
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Ale-chan S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 16 Apr 2014, 13:47 | |
| Bună ! Mă bucur să văd și mai multe creații de ale tale. Îmi place gfx-ul cu „Little girl” , mi se pare mai reușit. Dar și al doilea are frumusețea lui :) Să ne mai aduci ! Spor la editat :x Ja nee |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| |
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 20 Apr 2014, 22:18 | |
| Acesta e singurul lucru pe care l-am făcut bine şi eu... Nu ştiu ce am, dar simt că mă părăsesc puterile. XDKiss you Geo and 5adistic, you are so kind and cute.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 | |
| |
|
| |
|