Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Tâmpenii modificate. <3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29  Urmatorul
AutorMesaj
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 Asss10Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Dum 20 Apr 2014, 22:47

Buna, buna.
Paste fericit, iubire! a hug 
Imi place foarte mult lucrarea ta. Nu pot sa cred ca muncesti la edituri pana si in ziua de Paste.
Te pupic kiss

Ultima editare efectuata de catre Epipogium Aphyllum in Lun 21 Apr 2014, 21:55, editata de 1 ori
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Lun 21 Apr 2014, 13:21

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cea cu "red girls" are tutorial, iar muza mea de inspiraţie a fost Ryoko30 de pe dA.
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 Asss10Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 J5fdba

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Lun 21 Apr 2014, 21:53

Hei, hei kiss 
Scuze ca a durat atat de mult sad 
Este atat de frumoasa ultima creatie a ta. Este incredibila love  Ti-a iesit atat de perfect in love Il ador.
Restul sunt la fel de frumoase insa ultimul este demential in love

Pupicei kiss 
Geo kiss 
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Mar 22 Apr 2014, 00:06

Deci deci deci.
N-am mai comentat de mult timp, rusine mie, dar ultima imagine din ultima postare mi-a atras atentia, asa ca a trebuit neaparat sa ma pun pe tastat.
Stiam de poza pe care ai folosit-o pentru partea stanga a gfx-ului, insa cea din dreapta este geniala.  what?lol! God, le ador pe tipele alea doua, sunt geniale. Ca sa nu mai spun de modul in care ai facut tu gfx-ul. Oricat ai spune ca nu te pricepi sau ca mai ai multe de invatat, pentru mine, nepriceputa pana in maduva oaselor, sunt foarte frumoase si foarte reusite. Si, chiar daca mai ai de invatat si de aprofundat anumite lucruri, mie tot mi se par niste creatii geniale, executate frumos si elegant. Iar inspiratia si imaginatia ta sunt fara limite.
Keep on going dear, I'll cheer for you. :3
Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Acasă.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2932
Puncte : 3922
Reputatie Reputatie : 160
Hobby-uri Hobby-uri : Dormitul.
Stare de spirit Stare de spirit : I will find you in the darkness.

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Mar 22 Apr 2014, 16:11

Hristos a înviat !
Mă bucur că ai mai postat gfx-uri .
Te-ai străduit la ele, chiar îmi plac mult.
Ce să mai , le faci superbe :x
N-am ce spune, decât să ne mai aduci.
Spor la editat, te-am pupat :3
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Sam 26 Apr 2014, 19:45

Vhestii noi. Nu foarte multe... Mersi fetelor.
Choco am să îţi fac special un gfx. ^^

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Sam 26 Apr 2014, 20:12

Omfg in love 
Sunt atat de frumoase love Am cautat modele de gfx facute in photoshop pe net si nu sunt nici pe departe la fel de reusite ca ale tale.
Esti geniala kiss

Ultima editare efectuata de catre Epipogium Aphyllum in Dum 27 Apr 2014, 22:08, editata de 1 ori
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Dum 27 Apr 2014, 16:45

Chestii noi. Eu mâine am teză, dar tot lucrez în ps. XD
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (pentru tine Choco)
Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Dum 27 Apr 2014, 17:22

Hristos a înviat ! Mă bucur că ai avut timp să postezi gfx-uri și îți mulțumesc pentru mesaj. Îmi place mult cea cu „kimono girl”, e drăguță. Dar cea cu „rezist” e sadică, îmi place și aia. Nu-mi vine să cred că sunt prima XD. Trebuia să se întâmple și ceva bun, nu ? Așa zice-am și eu. Eu aș vrea să o iei mai ușor și să înveți pentru teză. Ne descurcăm noi cu așteptarea asta ucigătoare =) Mersi și baftă la învățat și după la editat.
Ja nee rainbow :\ 
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Dum 27 Apr 2014, 20:25

Omg, omg, omg, omg, omg. what?lol!
Cat de mistoo e. in love
Ehm, revenim la realitate. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru ca ai facut acel gfx pentru mine, nu ma asteptam si nici nu cred c-am facut ceva ca sa-l merit. Dar, cum tu mereu ma uimesti cu bunatatea, altruismul si modul original de a-i face pe ceilalti sa se simta apreciati de catre tine, am sa iti multumesc inca o data pentru ce ai facut. Este pur si simplu genial. Ai surprins o gramada de aspecte care imi plac intr-o singura imagine si pot spune ca ma regasesc destul de mult in creatia ta. And yeah, it's so hard resisting killing poeple sometimes. :<
In alta ordine de idei, sper din tot sufletul ca nu ti-ai sacrificat din timpul de invatat pentru noi si ca iti faci timp si pentru tine, nu numai pentru a ne satisface noua micile momente de egoism. Acestea fiind spuse, sper sa treci cu brio peste testele si tezele ce vor urma in aceasta perioada si, daca ai timpul si inspiratia necesare, sa ne mai incanti si pe noi, din cand in cand, cu cate un gfx.
Multumesc inca o data pentru surpriza placuta. Te pup. a hug
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Dum 27 Apr 2014, 22:08

Hei, hei pufuulet a hug 
Sa sti ca si aceste creatii imi plac foarte muulttt. Daca ar fi sa aleg, cu siguranta prima ar fi cea norocoasa. Ambele sunt extrem de reusite insa prima ma atrage mai mult.
Sa mai postezi pupicei kiss

Ultima editare efectuata de catre Epipogium Aphyllum in Lun 28 Apr 2014, 20:40, editata de 1 ori
Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

Localizare Localizare : Ploiești
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2007
Puncte : 2122
Reputatie Reputatie : 105

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Lun 28 Apr 2014, 01:47

Sunt absolut fabuloase creațiile tale, se vede că lucrezi de foarte mult timp. Mi-au plăcut mult ultimele două creații, în special ultima. Principiul ăsta nu se învechește niciodată. În ce program lucrezi? Eu am încercat în mai multe, dar fie niciunul nu este complet, fie nu știu eu să folosesc, Înclin spre a doua variantă :)) . Serios, ai putea recomanda ceva pentru o începătoare? Un program simpluț, dar cu toate funcțiile de bază?
În concluzie, îmi place mult ceea ce faci. Apropo, baftă la teză!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Lun 28 Apr 2014, 13:22

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (am vrut să fac ceva care caracterizează creaţia, arta...)

Choco mă bucur că îţi place, mă bucur că am reuşit să îi creez ceva care să te caracterizeze într-un fel sau altul. 
Anna Hargen lucrez de prin luna iulie 2013 cred, oricum vara asta care a trecut m-am apucat serios, deci nu sunt vreun fenomen extraordinar. Însă am tot lucrat în PS din pricina că îmi place programul şi mereu mi-am dorit să-l învăţ nu doar pentru a face design, dar şi pentru a desena. Programul cum am mai spus sus este Photoshop. La început pare complex rău de tot, dar dacă navighezi în el şi te uiţi la tutorialuri bune înveţi repede. Păi recomand Photoshop, dar îţi sugerez Gimp fiindcă pare mai simpluţ aşa. Oricum am lucrat puţin în gimp, deci nu prea ştiu multe. Cele mai multe informaţii ţi le pot da despre PS. Şi aşa aveam de gând să fac un tutorial cu tot ce e de bază acolo, adică cu tot ce ştiu şi eu de asemenea. 
Teza am terminat-o doamnelor, deci nu vă îngrijoraţi. Oricum îmi fac timp pentru pasiunile mele mai mereu şi nu îmi fac griji de nimic.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Lun 28 Apr 2014, 20:31

Hei puisor kiss Scuze ca las atat de greu un comentariu, si ala vai de steaua lui sad am un program foarte aglomerat in ultima perioada.
Imi place foarte mult noua ta creatie. Imi place foarte mult acel pestiosr. Dupa parerea mea, acel pestisor claun face toata imaginea lough 
Spor la editat iubita kiss Pupicei kiss 
Geo kiss 
Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

Localizare Localizare : Ploiești
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2007
Puncte : 2122
Reputatie Reputatie : 105

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Lun 28 Apr 2014, 23:28

Salut  hi! .
Pentru început, îmi place foarte mult noua ta creație. Ador faptul că este coloraaaaată  in love . Fata este foarte dulce, are o fețișoară atât de do do do...
Mulțumesc mult pentru sfat, deja am downloadat Gimp, sper să mă descurc.
Baftă în continuare cu imaginile acestea superbe! O seară bună!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Dum 04 Mai 2014, 19:21

Chestii noi.
Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Dum 04 Mai 2014, 19:59

Bună !
Ce rușine îmi este... nu prea am mai intrat pe aici, dar acum am făcut-o și asta contează. Îmi plac mult, ți-au ieșit super frumoase, te-ai și străduit și se vede asta. Cred că vreo două ore ai stat, sau mai mult, pe Pc benoclată, cu ochii să-ți iasă impecabil sau măcar bine. Dar ți-au ieșit impecabile. Ultima imagine, gfx...ce-o fci ți-a ieșit SUPERB. Nu doar pentru că e cu vampiri și îi acolo Shu Sakamaki......el e nu ? În fine, aștept să ne mai aduci XD.
Seară faină !
Ja nee :3
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Mier 07 Mai 2014, 17:38

Deci primul pack se poate observa la avatarul si semnatura mea.
Le mai am puse si pe un alt forum + dA-ul meu.
5adistic, el este, nu te inseli. ^-^
M-am cam apucat de pack-uri, daca doreste cineva sa imi spune.
Insa daca vreti sa le folositi pe forum ca avatar si semnatura, atunci faceti cerere. 
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Dum 11 Mai 2014, 13:05

Hei iubita kiss Scuze ca trec atat de greu pe aici sad  Tezele astea nenorocite lough 
Imi plac foarte mult noile tale creatii. Imi place atatd e mult a doilea set in love Este atat de minunat, in special semnatuta.
Inca nu imi pot da seama cata rabdare poti avea. 
Astept noile tale creatii. Pupicei kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Dum 11 Mai 2014, 20:13

Acum sunt foarte hotâtă să execelz mai mult în editat şi m-am apucat să mai studiez puţin. 
Desigur atunci când am început m-am simţit ca prima oară când am lucrat în PS, mereu se întâmplă aşa. 
Următoarele lucrări nu sunt foarte strălucide, dar aştept păreri/critică constructivă etc.

Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Sam 17 Mai 2014, 09:04

Chestii noi. In ultmul timp nu prea am mai reusit sa fac ceva interesant.
Mai mult avatarurile cred eu ca mi-ai iesit mai bine.,,
Lucrările le mai am postate şi pe dA-ul meu, dar şi pe alt site.

Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Sam 17 Mai 2014, 15:01

Buna. 
Ma bucur ca am avut ocazia de a vedea creatiile tale.
Sunt atat de minunate si migalos lucrate. Le ador!
Felicitari pentru talentul tau kiss

Ultima editare efectuata de catre Epipogium Aphyllum in Dum 01 Iun 2014, 14:36, editata de 1 ori
Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Dum 18 Mai 2014, 18:37

Hei, ce mă bucur că ai făcut mai multe.
Sunt foarte reușite, să ști.
Îmi place atât de mult cel cu Ed.
Îi kawaii XD.
Mai adu, te rog.
Ja nee
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Lun 19 Mai 2014, 21:28

Cam de genul ăsta am vrut să mai lucrez.
Mă bucur că ţi-au plăcut 5adistic. ^-^

Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19Mar 20 Mai 2014, 20:57

Helău!
Mulțumesc de mesaj, îmi plac creațiile.
Cea cu pădurea e frumoasă și îmi place mai mult.
Ce să zic...adu mai multe, când ai timp, desigur.
Spor la editat și noroc cu inspirația!
Ja nee :3
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 15 I_icon19

Sus In jos

Tâmpenii modificate. <3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 15 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-