Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Tâmpenii modificate. <3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29  Urmatorul
AutorMesaj
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 Asss10Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Mier 14 Aug 2013, 21:50

SJFDgaqerHDGYkdjeighEOeqrIWreqHYFgreqGHCB :|  :|  :| !
Nu mai stiu ce sa zic :| Reusesti sa ma lasi mereu fara cuvinte. Este tare frumos
Spor la editat kiss

Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 Asss10Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Mier 14 Aug 2013, 21:57

asdfghijklmnopqrsştţuvwxyz !!! :X:X:X:X:X:X Iooooiii!! Mulţumeeesssccc!! :X:X:X:X Dar e bine, bine di tăt!!! Foarte frumoasă! Deşi mi-am încălcat oarecum cuvântul dat mai demult, acela cu 'n-am să mai comentez', de data asta o fac cu scop nobil=))))) şi anume să-ţi spun că te ador şi că acest GFX va fi pus direct pe pagina de FB a forumului pentru că şade foarte bine şi pe acolo. :X:X Mă, de la mine o să ai numai 'like-uri' la fiecare creaţie de-a ta, ca să ştii. :))))
Mulţumeşte eu la tine încă o dată şi o sară fainoşag să aiiii!! :*
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Mier 14 Aug 2013, 23:33

Bună, Crii. a hug
Cum să nu fie frumoasă? Mie mi se pare chiar foarte mișto, ca să spun așa. :)) Ai editat bine și cum eu sunt o fană infocată a marginilor distincte, pot să spun că-ți ador creația. E frumos, mai ales modul în care ai îmbinat culorile, transpunându-mă în acea poveste cu Sasuke și Sakura. Mulțumesc pentru anunț și te aștept repejor cu următoarea creație. kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Joi 15 Aug 2013, 00:05

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pentru Simon Says.
Nu am uitat scumpa mea.
M-am redus la ceva simplu si finuţ. : )
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Joi 15 Aug 2013, 12:12

Am ratat o capodoperă, Măiculiţa Domnului. (D) Cât de frumoasă a putut fi cea cu Sasuke şi Sakura. Ai îmbinat atât de frumos culorile, atât de original, atât de wow! Chiar superb, nu am cuvinte să-ţi exprim talentul uriaş pe care îl ai în această artă. in love
Cea cu Lee Minbo este superbă, atât de simplă şi drăguţă, iar font-ul este atât de frumos şi dă o senzaţie aşa plăcută ochiului. Îmi plac lucrările simple şi finuţe, îţi ies foarte bine. Abia aştept să ne mai aduci astfel de capodopere şi să mă anunţi în continuare, desigur. kiss
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Joi 15 Aug 2013, 14:20

Buna, Crii kiss
Oh, Doamne, !!!! Mersi , mersi, mersi de o mie de ori a hug
Imi place la nebunie poza cu Lee Min Ho, este simpla, dar tot arata genial. Culorile sunt pale si delicate, dand o tenta de luminozitate happy

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Vin 16 Aug 2013, 13:18

Buna Calipso!Imi cer mii de scuze ca nu am mai trecut pe aici dar a fost ziua marinei si cum unchiul meu e "marinar" am fost in Constanta la parade aia.Amandoua sunt superbe.Cea cu SasuSaku este minunata, deci o ador.iar cea cu Le Minho este asa de simpla si ador fontul cu care ai scris.Iti multumesc mult ca m-ai anuntat si imi pare rau ca nu am mai trecut pe aici si am ratat astfel de creatii.Multa bafta!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Sam 17 Aug 2013, 15:45

Cu dedicaţie pentru Elina Dynamitte. *hug*
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Sam 17 Aug 2013, 15:53

Qertzuiopasdfghjkl! in love Cât de frumos este. Îţi mulţumesc mult pentru dedicaţie, Crii, sunt asaltată cu ele astăzi! Nu are rost să îţi spun cât de bine este făcut, ştii deja asta. Îmi place foarte mult explozia de culori care se ascunde în spatele render-ului, este foarte frumoasă. Abia aştept să ne mai aduci astfel de creaţii. Te pup. a hug
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Sam 17 Aug 2013, 16:13

Buna Barbara!GFX-ul acesta ti-a iesit foarte bine.Imi place foarte mult fontul pe care l-ai folosit l-a scris si culorile pe care le-ai folosit.Imi mai place si cum ai pus in evidenta personajul.Superb.Un GFX perfect cum numai tu sti sa faci.Iti multumesc mult de anunt si sa ne mai aduci GFX-uri la fel de frumoase ca pana acum!
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Sam 17 Aug 2013, 21:03

Cat e de frumos. Tu emreu reusesti sa imi alungi cuvintele. Sunt geloasa pe rabdarea ta (D)
Eu nu stiu cum reusesti. Ce naiba program folosesti sa le faci asa magice ? lough
Pupici kiss Astept sa ma anunti
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Sam 17 Aug 2013, 22:43

Cu dedicaţie pentru Choco. Fiindcă mereu mi-am propus să-i dedic un gfx şi abia acum pot.
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Sam 17 Aug 2013, 23:34

Deci: dxkjfhgksdhfisudhfksd what?lol!
Nici nu stiu ce sa zic sincer lough . Ultimele doua creatii au iesit preaaa tare :X:X:
Pur si simplu arata cat de geniala esti! a hug

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Dum 18 Aug 2013, 10:55

Doamneeee. huh? Cate am ratat. (D) Creatiile tale sunt din ce in ce mai frumoase, efectele si imaginile pe care le folosesti se completeaza foarte bine. Nu stiu cum reusesti, dar chiar trebuie sa te felicit, caci ma minunez de fiecare data vazandu-ti evolutia si modul impecabil de-a lucra. iti multumesc frumos pentru dedicatie, e foarte frumoasa si imi inspira multe lucruri pozitive, lucru pe care probabil l-ai si vrut. Dintre celelalte de pana acum mi-a placu la nebunie cel cu Sasuke si Sakura, a fost nemaipomenit si l-am admirat cateva momente pana sa pot da iar mai jos. Ai un talent de-a face oamenii sa comtemple la creatiile tale. lough Iti multumesc inca o data si sper sa mai vad asemenea creatii frumoase. a hug
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Dum 18 Aug 2013, 19:16

Am zarit si eu acest topic si m-am gandit sa intru. Am ramas foarte impresionata de ce am gasit pe aici si vreau sa spun ( nu ca nu ai stii) ca ai mult talent si rabdare in PS ca sa stai si sa creezi asemenea minunatii.Am vazut imaginile imi plac la nebunie ( nu degeaba esti grafician). Sper sa mai aduci si sa ma anunti si pe mine, te rog.
Spor la editat in continuare.
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Lun 19 Aug 2013, 15:29

Eu de ce aflu deabea acum?Ai uitat de mine? sad GFX-ul a iesit minunat,nici nu stiu ce sa spun.Ultimele GFX-uri pe care le-ai adus sunt pur si simplu superbe.Imi place mult cum ia pozitionat-o pe tipa si cum ai imbinat culorile.Banuiesc ca sti deja cat de mult imi plac GFX-urile tale si cat de mult apreciez ceea ce faci.Spor la editat si nu uita sa ma anunti!
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Mar 20 Aug 2013, 21:10

Dumnezeule! Cate am putut rata cat am fost plecata?! Oricum, stii ca imi trebuie motive serioase pentru a lipsi de la topicul tau.
Lasand asta la o parte... Ai facut niste gfx-uri minunate si fara greseala, ca de fiecare data. Ai imbinat culorile perfect si m-ai transpuns in acea lume fantastica si mistica. Mai ales ca fonturile au fost cele care mi-au captat atentia. <3
Lucrezi cu atentie si iti iese minunat. Continua sa evoluezi si ne citim la urmatorul post. kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Vin 06 Sept 2013, 20:48

Gata, acum pot lucra foarte bine în Ps şi tot. Mi-am refăcut PC-ul şi merge strună.
Am reuşit să creez două chestii, nu foarte spectaculoase, dar acum am timp pentru evoluţie.
Am făcut un gfx, simplu şi un GIF. Enjoy! Păreri şi critici sunt mereu bine venite. :3

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Vin 06 Sept 2013, 21:08

Edit
Mi e sa cred. Stiu ca editezi grozav insa acea imagine GIF . Wtf !!! este asa de lhbivsdig;saghbvfdi :| :| !!!
Eu chiar nu stiu ce sa mai zic. Esti geniala kiss 
Sa nu uiti sa ma anunti si data viitoare

Ultima editare efectuata de catre Amphetamine in Vin 06 Sept 2013, 21:32, editata de 1 ori
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Vin 06 Sept 2013, 21:28

Primul este preferatul meu. <3 Serios, chestia aia e atat de colorata si draguta, incat nu stiu ce ti-as putea reprosa. Cred ca pentru tine e tare amuzant sa te joci prin toate optiunile de acolo, desi mie una mi se pare ca este o munca titanica si ai nevoie de o rabdare de fier. In fine, asa cum am mai spus, lucrarile tale sunt impecabile si vreau sa mai vad si altele.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Vin 06 Sept 2013, 22:18

Inca ma intreb ce as mai putea sa-ti spun. lough
Sincer, de fiecare data cand intru la topicurile tale, nu pot de cat sa stau gura-casca si sa continui sa te admir. Nu am cuvinte, mai ales ca al doilea a iesit atat de bine incat m-am holbat un minut la ecran. :))
Lucrezi bine, foarte bine si ma bucur ca ti-ai refacut pc-ul. Abia astept sa vad ce vei mai posta si mersi de anunt.
Ceao! a hug 
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Vin 06 Sept 2013, 22:53

Ceva foarte mic... nimic de adăugat. XD
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Sam 07 Sept 2013, 09:50

Heiii!
Imi place foarte mult gfx-ul cu fetita aia (Cute girl).E atat de colorat si de frumos,sa nu mai vorbesc de cel GIF.Nici macar nu stiam ca se poate asa ceva dar evident ca tu intreci asteptarile tuturor.
Doamne!Cat imi place sa ma uit minute in sir la lucrarile tale si sa le admir.Nici nu stiu ce sa mai spun caci mereu ma lasi cu gura cascata de uit tot ce am vrut sa zic.Imi place mult cum lucrezi,astept si alte creatii deale tale!Bye!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Sam 07 Sept 2013, 10:30

Mereu am vrut să fac o chestie de genul. : )))
Mulţumesc pentru susţinere doamnelor, apreciez. *hug*
(sună aşa de fad, dar o spun din suflet... )

Ultima editare efectuata de catre Barbara Brown in Sam 07 Sept 2013, 11:59, editata de 1 ori
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19Sam 07 Sept 2013, 11:34

Of, cum nu se poate ca eu să nu lipsesc la un post -și am spus-o de fiecare dată- uite că acum văd unul la care am lipsit și probabil că mai sunt câteva în urmă. Îmi pare rău că nu am ajuns. A trebuit să mă pregătesc cu diferite chestii pentru liceu, ba am lăsat laptopul deschis, ba mai știu eui ce. Îmi pare rău că nu am ajuns, sincer și serios vorbind.
Îmi place cum lucrezi, mai ales atunci când pui anumite elemente care sar în evidență, mi se par cumva 3d. :=):Oricum, ador ce faci, iar tu știi bine asta.
Te aștept cu următorul post la care nu cred că voi mai lipsi -sper.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 9 I_icon19

Sus In jos

Tâmpenii modificate. <3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 9 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-