|
|
Autor | Mesaj |
---|
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 18 Iul 2014, 18:27 | |
| Cat de draguta este! La fel de draguta ca tine! Mersi mult mi l-ai dedicat! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 18 Iul 2014, 18:55 | |
| Omg, ala e Kakashi? Si ala e Sasuke legless? Omg, gfx-ul ala e prea tare. Deci deci deci, e atat de adorabil, mai ales ca i-ai folosit pe ei drept model, iar fetele lor sunt pur si simplu priceless. Omg, cat de cute. Al doilea in schimb denota mai multa eleganta, privirea tipei seamana cu cea a unei mame, pare atat de blanda si protectoare. In schimb tipul pare ca vrea s-o aiba numai pt el si vrea sa-i omoare pe toti ceilalti care s-ar apropia macar de ea. Ambele-s tare dragute si abia astept urmatoarele tale lucrari. Te pup. :*
|
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 18 Iul 2014, 19:42 | |
| Ce cuplu drăguț . I mean, ei chiar par să se potrivească. Ei se uită cu coada ochiului la ea, se vede că e îndrăgostit. Gelozia asta... Ok, I'm sorry for being an idiot, ideea este că ți-a ieșit bine noua lucrare, din toate punctele de vedere. |
|
| |
Amanem Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : - Nr. mesaje : 472 Puncte : 510 Reputatie : 28
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 20 Iul 2014, 22:18 | |
| Hei...toate gfx-urile sunt atat de dragute . Imi place in special cel cu Naruto . Nu inteleg de ce le spui "tampenii" ? Adica , sunt geniale...in orice caz , sper sa faci cat mai multe . |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 21 Iul 2014, 12:27 | |
| Amanem, mersi că ai trecut şi că ţi-ai omorât din timpul preţios să laşi un comentariu. Tâmpenii... păi majoritatea chiar sunt. : )) Schizzo, da ai dreptate puteam copia primul picior şi să îl adaug la cel inexistent... dar chiar nu mi-a trecut prin cap. Ce tâmpă sunt, mersi de sfat, am să îl iau în considerare. :') Lucrări şi mai aiurite decât precedentele. : )) Sfaturile, criticile sunt mereu bine venite.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 21 Iul 2014, 12:30 | |
| Al doilea GFX e formidabil 0.0 Îmi place atât de mult. E pur și simplu genial. Știu, știu ... mereu spun asta, dar nu altceva nu-mi vine în minte :) |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 21 Iul 2014, 12:51 | |
| omg, tipul sau tipa din a doua imagine arata atat de mistoooooo. I mean, his/ her face is awesome. God, ii ador ochii. Cred ca m-am indragostit. Primul gfx e cute, imi place expresia de pe fata tipului, putin irascibil, putin enervat, putin protector. Sa ne mai aduci. S. E tip, n-are sâni :)) |
|
| |
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 21 Iul 2014, 14:56 | |
| Al doilea este atââât de grozav. Tipul este genial, nu ştiu ce sā spun mai mult. Poate numai asta: eşti foarte talentatā, dar cred cā ştii deja asta. |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 21 Iul 2014, 15:07 | |
| Primul este atat de dragut! Cei doi formeaza un cuplu asa de frumos, si, si, si el se uita cu coada ochiului la ea, si ea se imbujoreaza! Al doilea este misterios si imi plac mult ochii tupului! Sa ne mai aduci! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 21 Iul 2014, 17:03 | |
| |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 21 Iul 2014, 18:17 | |
| Mulţumesc domnişoarelor, sunteţi nişte dulci. Da Schizzo, este un el. : ))) Mă bucur că îţi place. Aduc o nouă lucrare... dar nu ştiu dacă arată bine... xD
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Choco. Sensei
| |
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 21 Iul 2014, 19:49 | |
| Deci eu nu inteleg de ce spui mereu ca "nu arata bine". Tu glumesti cumva? Nu vezi ce corp are tipa? Nu cred ca este cazul sa spun ca arata dragut, ci ca arata sexy. Sa ne mai aduci! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 22 Iul 2014, 10:22 | |
| Câteodată chiar mă prostesc şi nu ies cum trebuie lucrările... Această lucrare vreau să o dedic la toţi de aici, care lasă comentarii şi trec să privească "operele".
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 22 Iul 2014, 10:27 | |
| Ce draguta este fata cu ochelari! Imi plac mult ochii ei. Mersi ca mai anuntat! |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 22 Iul 2014, 12:24 | |
| Nu stiu ce n-a iesit in gfx-ul asta, caci mie mi se pare tare detaliat si frumos. Pe langa asta, modul in care imbini elementele pentru a crea intrgul mi se pare fascinant. Ai atatea chestii separate pe care reusesti sa le imbini si sa formezi ceva in urma acestui lucru. Ca sa nu mai spun ca tipa arata genial, cu banda galbena a politiei infasurata-n jurul sau. Sa ne mai aduci. Pup.
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 22 Iul 2014, 12:35 | |
| Odododoo Este atat de draguuuta acea fata. Are niste ochisori superbi Este frumos. Apreciez si dedicatia. Esti superba, Cris! Ti-am spus? |
|
| |
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 22 Iul 2014, 13:25 | |
| Fata este atât de tare :) Ai îmbinat elementele foarte frumos, chiar pare un tot unitar. Succes în continuare! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 22 Iul 2014, 16:06 | |
| .... Nu am ce să spun acum. : )) (signature with Levi)
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 22 Iul 2014, 17:43 | |
| E atat de superrrrrbbb Acei trandafiri albi sunt incredibili de frumosi. se potrivesc cu fundalul gfx-ului Este absolut incredibil de frumos.
Edit: PRIMAA!! |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 22 Iul 2014, 18:39 | |
| God, god, god. Arata atat de mistoo. Cel mai mult imi place ca, desi Levi e dublat, peisajul din spatele sau nu este, lucru care-ti face lucrarea originala. Plus ca imi plac acele cranii imprastiate in fundat si scheletul din partea dreapta. Claviculele si coastele arata genial. Pup.
|
|
| |
Amanem Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : - Nr. mesaje : 472 Puncte : 510 Reputatie : 28
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 22 Iul 2014, 20:49 | |
| OMFG.... O_o De curand am inceput sa urmaresc Shingeki no Kyojin si m-am indragostit de Levi...deci acest gfx este asolut SUPERB ,iar cel cu fata cu ochelari nu este mai prejos . Imi plac foarte mult ochii personajelor . Esti un geniu , dar probabil stiai deja asta ^^ . |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 23 Iul 2014, 08:33 | |
| WTF, e GENIAL. Imi plac asa de mult trandafirii albi si se potrivesc asa de bine cu fundalul! Imi plac mult ochii si craniile. Gfx-urle tale sunt geniale! Sa ma anunti cand mai postezi! |
|
| |
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 23 Iul 2014, 20:36 | |
| Wow, ti-a iesit extraordinar. Trandafiri albi, cranii, schelete, totul este perfect. Cel mai mult îmi place fundalul, nu am mai vāzut ceva de acest gen pânā acum. Succes în continuare! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 24 Iul 2014, 22:09 | |
| Mă bucur să aud că vă place ultima lucrare. <3 Trandafirii aceia din BG sunt copiaţi după cei pe care îi ţine Levi. : ) Trecând peste asta, acum o să am ceva mai mult timp, fiindcă pot spune că sunt oficial liberă. Am reuşit să fac decât un singur edit, ceva asemănător cu alte lucrări de aici.
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 | |
| |
|
| |
|