Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 04 Noi 2014, 15:08
Buna! Iti multumesc pentru anunt. :* Din nou, creatiile tale mi-au delectat ochii. Sunt foarte reusite, mai ales prima. Imi place foarte tare cromatica acesteia, ador albastrul, iar modul in care ai imbinat toate elementele e sublim si, asa cum a spus si Pufarina, e un mister pentru mine. Cam asta a fost tot. Te pup:*
Thunder S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 07 Noi 2014, 14:00
Intr-o zi voi printa una dintre aceste opere ale tale si o voi pune pe perete, jur. Poate ca nu am comentat asa de des, insa mai mereu ma uit la ce imagini mai adugi si de fiecare data am ramas placut surprinsa. Fiecare lucrare parca isi spune povestea, parca este desprinsa din realitate, atat de frumoase sunt.
Succes in continuare pentru urmatoarele capodopere si ,te rog, sa ma anunti cand mai postezi.
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 17 Noi 2014, 13:52
Hello! Revin cu lucrări noi, dar nu foarte multe la număr. Totuşi sper să vă placă, aşa cum şi mie mi-a plăcut să le lucrez. xD Othelia am un thread la tutorialuri pe forum, acolo vei găsi câteva video-tutorialuri de la unele dintre lucrări. : ) Dar promit că dacă voi mai filma când lucrez la unele dintre edituri, voi pune şi aici linkurile. Mă bucur că ţi-au plăcut lucrările. Satanique mă bucur să aud că ţi-au plăcut toate lucrările mele. Nu ştiam că mai sunt şi alţii care urmăresc threadul. xD Mă încântă ideea de a vă descoperi pe aceşti anonimi vizitatori. *laughs*
Lucrările: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 17 Noi 2014, 14:04
Nici nu stiu ce sa mai spun, amandoua sunt pur si simplu exceptionale! Nici nu stiu cum sa descriu, mi-ai luat cuvintele. Tu faci arta, pfoai. Nici nu stiu cum sa ma exprim, ma crezi? Sunt nula, nu am cuvinte. Bravo, jos palaria, pentru ca trebuie! Sa continui asa, draga mea!
Danielle Sensei
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 17 Noi 2014, 14:58
Buna, Cri! Iti multumesc pentru anunt. *hug* Sunt foarte frumoase lucrarile. Sincer, nu cred ca as putea avea rabdare sa fac asa ceva. Te felicit pentru munca depusa, ti-a iesit extraordinar de bine, in special ultima. Transmite foarte multe sentimente.
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 18 Noi 2014, 18:29
Lucrări noi şi spre fericirea mea mai multe ca număr. Le-am pus pe toate pe acelaşi plan. Imaginea o mai am postată şi pe dA-ul meu.
****[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]****
Hmm... mă gândeam, dacă vreţi şi voi restul care urmăriţi acest thread. Daţi-mi o temă (sau mai multe) pe care o voi realiza şi la care voi face şi tutorial. ^^ Mi-ar prinde bine o provocare sau mai multe din partea voastră. Şi aşa acum mi-a revenit cheful acela nebun de a edita. xD
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 18 Noi 2014, 19:35
Eu eu eu! In primul rand, te ador! Ești super talentată și chiar nu mai am cuvinte sa mă exprim. De fiecare data când îți văd lucrările rămân fără vorbe, nu știu ce sa spun sau cum să descriu ce tocmai am vazut. Felicitari, draga mea, sincere felicitari, sper sa nu te oprești niciodată din ceea ce faci!
Cat despre tema... chiar nu știu. Haa, stai ca stiu:D Îți propun sa faci o tema în care sa fie surprinse anotimpurile, doua, sau trei, câte vrei, numai nu doar una. Știu ca poți, și dacă faci și tutorialul cred ca radiezi aici de fericire!
P.S.= Sper ca ai înțeles ce am vrut sa spun, eu chiar nu mă pricep sa descriu ceva când vreau. Puup :*
Danielle Sensei
Merite deosebite :
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 18 Noi 2014, 19:39
Buna! Dragut edit. Imi place in special imaginea din coltul de jos din dreapta, ador acea cromatica. Hmm...o tema spui. Pai, sa vedem. Ce zici de urmatoarea tema?: "Provocarea destinului: lupta dintre bine si rau". Sper ca e o provocare destul de mare pentru tine.
hiatus ANBU
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 20 Noi 2014, 09:32
Nu am trecut de mult pe aici si se pare ca s-au strans destul de multe lucrari. (rusine mie) Pai, stii deja ca esti geniala si ai auzit-o de multe ori de la mine asa ca nu cred ca mai are rost sa-ti spun. Lucrezi genial, cat despre tema...nu prea stiu...ce-ai spune de "Iubire in amurg" sau "Frumusetea mortii" sau chestii de genul. Iti multumesc mult ca ma anunti si iti urez bafta la editat!
xenomorphius Chūbu
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 21 Noi 2014, 13:51
Hello there! Am ales tema "Frumusetea mortii" și am și filmat procesul. Oricum voi lua toate ideile voastre la rând și voi face la voi și înregistra. ^^ Enjoy! Aici este editul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (cred că puteam mai bine, dar am fost puțin presată de biologie... xD next time will be better)
Danielle Sensei
Merite deosebite :
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 21 Noi 2014, 17:34
Deci, eu am ramas proasta! Eram ceva de genul: "Mama, ce de culori! Ce de poze! Uite! Un mouse care se misca!". :)) Vorbesc foarte serios. Ma uitam acolo, incercand sa inteleg si eu ce faci si sa prind cate ceva, da' de unde!? Cred ca mi-ar trebui vreo 4 ani ca asa invat asa ceva sau poate mai mult chiar. Modul in care combini atatea imagini, atatea functii, atatea...nici nu mai stiu ce voiam sa zic...esti my boss! Ii depasesti cu usurinta pe multi graficieni ai marilor reviste, asta mi-e clar de mult. Nu mai am cuvinte. Deci o sa tac...te-am pupat! :*
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 21 Noi 2014, 19:16
Am ratat atat de multe creatii. Nu-mi vine sa cred cat de perfect le faci. Am vazut la pagina 38 o lucrare numita Hallween. Este atat de genialaaa <3 Tu ma omori pe mine cu talentul si rabdarea ta
xenomorphius Chūbu
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 25 Noi 2014, 11:05
Hello! De data aceasta aduc alte edituri. : ) Danielle promit că la următorul tutorial am să explic ceea ce fac. Astfel încât să înţelegi cum merge treaba mai bine. ^^ Geo mă bucur că ţi-au plăcut lucrările. *hug* Lediix este numele meu pe dA. Asta în caz că ultimele imaginii vă cam bagă în ceaţă.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Danielle Sensei
Merite deosebite :
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 25 Noi 2014, 12:06
Deci, prima e absolut geniala. Si celelalte sunt foarte reusite, dar pe aceea o ador. Si apropo, nu am nicio sanaa sa inteleg toate procedeele pe care le folosesti, pentru ca mintea mea geniala nu e facut pentru asta. :))) In fine, astept si alte lucrari, scumpa mea! Te felicit din nou pentru acestea. Esti geniala, mama! :*
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 26 Noi 2014, 22:30
Prima e draguta. Urmatoarele 3 sunt geniale! Zic ca prima e draguta deoarece am mai zis ca nu imi place tema aceea. Daca te rg mumos, imi mai faci si mie un avatar? T-T
xenomorphius Chūbu
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 28 Noi 2014, 16:55
Un nou pack. Toate editurile puse pe aceiaşi planşă. : ) Mă bucur că v-au plăcut. <3
Danielle Sensei
Merite deosebite :
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 28 Noi 2014, 17:41
Sunt foarte reusite, draga mea. De data asta nu cred ca pot sa aleg o preferata, caci toate sunt foarte frumoase. Bravo!
Othelia Wundlang Chūnin
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 28 Noi 2014, 18:09
Vai vai vai! Cum de nu am ajuns pe aici, Cri te rog sa mă ierți ca nu am trecut când m-ai anuntat. Aveam impresia ca am facuto, iartama încă o dată! Creațiile sunt superbe scumpo, pe zi ce trece te pricepi din ce în ce mai bine. Bravo, draga mea, continua asa! Perforează în domeniul ăsta ca ai numai de castigat!
xenomorphius Chūbu
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 29 Noi 2014, 15:31
Othelia Wundlang nu te teme, treci când îţi doreşte inima. : ) Pe mine nu mă deranjează nimic. Danielle eşti aşa de kawaii. : * Lucrări noi.
Danielle Sensei
Merite deosebite :
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 29 Noi 2014, 16:50
Ma bucur ca ai atat de multa inspiratie, draga mea. Imi delectez ochii cu editurile tale de fiecare data, ca o gura mare de aer. Cinci cuvinte: you are a big genius! :*
xenomorphius Chūbu
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 02 Dec 2014, 19:51
Lucrări noi. :3 Enjoy!
Danielle Sensei
Merite deosebite :
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 02 Dec 2014, 20:53
O.O Sunt superbe, draga mea. Mai ales "Pray with me", imi inspira o sensibilitate aparteaparte. In plus, ador acea cromatica. Felicitari!
hiatus ANBU
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 03 Dec 2014, 09:25
Nu pot sa-mi aleg un favorit. Toate lucrarile tale sunt geniale. Ai foarte mult talent si stii bine cum sa-l pui in practica. Scuze ca nu am mai trecut pe aici, in ultimele zile nu prea am mai intrat, dar iti multumesc ca ma mai anunti.
Othelia Wundlang Chūnin
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 03 Dec 2014, 15:41
Deci îmi vine sa plang. Cat de ocupata sa fiu da nu trec eu pe la tine? Iartă-ma Crii :( Creațiile sunt superbe, pe tema Pray with me am făcut o poezie, dar nu postez. Din nou lucrări fără greșeală, și din nou eu te felicit. Te pup OwO
xenomorphius Chūbu
Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 03 Dec 2014, 18:24
Fiindcă astăzi am făcut rost de resurse noi, mi-au trecut nişte idei prin cap. Şi acestea au iesit: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] / [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .