|
|
Autor | Mesaj |
---|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 06 Oct 2014, 18:13 | |
| Lucrări noi, cu toate că sunt la număr 2, eu spun că sunt mai reuşite. Adică e ceva de capul lor. : )) Mersi fetelor pentru comentarii, apreciez. Nemesis, mă bucur să aud că ai mai trecut pe aici. Nu m-am gândint niciodată că vei trece pe aici, dar ce să mai spun, eu nu ştiu cine mai trece pe aici, înafara persoanelor care lasă comentarii. : )) Oricum este de apreciat gestul tău, sper ca lucrările mele să îţi ofere o stare plăcută. Oh! Geo, eşti o scumpă. La fel şi tu Psychoville. *hug*
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 06 Oct 2014, 18:28 | |
| |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 07 Oct 2014, 08:16 | |
| Prima este amsolut geniala. De fiecare data cand vad lucrarile tale raman fara cuvinte. Chiar ai reusit sa te imbunatatesti si ai reusit sa creeezi din frumos, superb. Imi place foarte mult cum lucrezi si imi plac mult creatiile tale. Mersi de anunt! Te-am pupat! |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 11 Oct 2014, 14:41 | |
| Tokyo Ghoul <3. Ai nişte lucrări geniale, tu eşti genială. Prima e preferata mea. Eu nici măcar să sper că o să fac vreodată aşa ceva nu pot. Sper să mă anunţi şi pe mine când o să mai postezi. |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 11 Oct 2014, 18:58 | |
| Nu știu dacă ți-ai schimbat stilul sau pur și simplu am uitat ce făceai, cert este că îmi plac la nebunie ultimele imagini. Nuanțele folosite chiar m-au acaparat, întotdeauna rămân impresionată când trec pe aici. Este incredibil că ai timp să le faci, nu te lăsa! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 11 Oct 2014, 20:21 | |
| Mă bucur că vă plac editurile. Lucrări noi, ceva mai multe (dar nici chiar aşa). xD
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 11 Oct 2014, 20:55 | |
| Orice aș spune, ar fi infim pe lângă adevăratele sentimente pe care le am atunci când îți privesc creațiile. Tot ce-mi rămâne de făcut e să-ți urez succes... și inspirație ^^ |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 11 Oct 2014, 21:13 | |
| Am inceput sa salivez cand am l-am vazut pe Alucard. OMFG, cat de bine ai reusit sa-l scoti in evidenta. Preferata mea, n-am cuvinte. Am salvat-o in calculator. Mersi de anunt. Te-am pupat! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 19 Oct 2014, 10:13 | |
| Aceiaşi imagine doar că în diferite nuanţe. Una color, una în B&W. În ultima vreme nu prea am mai avut inspiraţie şi nu am lucrat atât de mult. Dar o să revin eu în curând.
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 19 Oct 2014, 16:13 | |
| Hey! Chiar si asa stii cum sa alegi culorile, dar si imaginile. Dupa parerea mea cea in alb si negru arata mai bine. Mersi de anunt. Te pup!
Ultima editare efectuata de catre Psychoville in Dum 19 Oct 2014, 16:38, editata de 1 ori |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 19 Oct 2014, 16:19 | |
| De ce nu am trecut pe aici mai repede? Iertați copilul nebun din mine... Ce super știi sa le editezi! Imi place mult, nu mai am cuvinte. Îți meriți rangul și meseria :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 21 Oct 2014, 11:07 | |
| Hello! De data aceasta aduc trei lucrări, dar toate pe acelaşi font. Un fel de tag wall. De asemenea vă mulţumesc celor care aţi lăsat comentariu. Apreciez! <3
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (lediix este contul meu pe dA)
Ultima editare efectuata de catre Jigoku in Mar 25 Noi 2014, 11:09, editata de 2 ori |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 22 Oct 2014, 08:42 | |
| De fiecare data cand iti vad lucrarile raman fara cuvinte. Genial ar fi neinsemnat pe langa ce faci tu. Esti foarte talentata. Bafta in continuare! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 26 Oct 2014, 16:36 | |
| Lucrări noi. 2 la număr. Din păcate în ultimul timp nu prea mai am multă inspiraţie... cred. xD Dar sper să îmi revin curând.
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| |
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 29 Oct 2014, 18:39 | |
| Lucrări noi. Un avatar şi două semnături... Danielle, mersi de comentariu şi mă bucur că îţi plac lucrările. : )
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 30 Oct 2014, 17:44 | |
| OMG, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] e GENIALA, mama! Am salvat-o in calculator. I <3 your creations, Cri! Sunt superbe toate. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 01 Noi 2014, 23:01 | |
| Nişte lucrări. În ultimul timp nu prea am mai avut inspiraţie... Nu au prea ieşit aşa de bine, dar o să îmi revin eu curând. XD
|
| |
Danielle Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 01 Noi 2014, 23:13 | |
| Din nou, I love you, mamma! Sunt foarte frumoase si acestea. Preferata mea: red. Iti doresc multa inspiratir in continuare. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 02 Noi 2014, 14:22 | |
| Mersi Danielle pentru încurajare. Pot spune că acum am reuşit să termin două lucrări de care sun mândră. : ) Nu prea am multe de spus, însă îmi doresc să reuşeşti să lucrez mai mult.
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 02 Noi 2014, 15:51 | |
| Ultimele lucrări par atât de ușor de realizat, însă știu că ai muncit mult ca să dai această impresie. De aceea trebuie să fii mândră, căci munca ta se simte, nu se vede. Se simte în fiecare detaliu atent conturat, dar nu se vede în nicio greșeală făcută din grabă. Cu alte cuvinte, ți-ai atins apogeul- momentul în care orice lucrare este o artă incontestabilă; moment în care nu ne mai gândim la cât de mult ai muncit, ci la cât de frumoasă este creația. Te felicit ^^
|
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 02 Noi 2014, 16:07 | |
| Hmm, am cam lipsit si s-au strans ceva lucrari. Ca de obicei, am ramas fara cuvinte cand ti-am vazut lucrarile. GENIALE! De fiecare data am incercat sa-mi aleg un preferat, dar fiecare lucrare in parte are ceva special. Mersi mult de anunt. Te pup! |
|
| |
Danielle Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 02 Noi 2014, 16:22 | |
| Sunt chiar foarte dragute, draga mea. Iti multumesc pentru anunt. Si nu sunt doar incurajari, ci felicitari. :)) :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 04 Noi 2014, 10:30 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Lucrări noi. (o să încerc de acum în colo să postez mai multe deodată) ^^ |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 04 Noi 2014, 10:37 | |
| Am rămas perplex când le-am văzut. Va rămâne totuși un mister pentru mine cum reușești sa le faci așa de superbe. Se pare că (,) creația e la ea acasă în mintea ta. Sorry ca am ajuns așa tarziu, nu am avut așa mult internet încât sa pot vedea imaginile, dar acum am :* |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 | |
| |
|
| |
|