|
|
Autor | Mesaj |
---|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 16 Sept 2013, 15:25 | |
| Primul avatar. Și am de gând să mai fac, chiar și seturi. |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 16 Sept 2013, 16:32 | |
| Buuuuuuuunnnnnnnaaaaa!!!!! Am vazut ca ai scris inainte sa imi trimiti mesaj!!!! :)))))) Imi place mult avatarul insa am de obiectat un singur lucru.Prea mult portocaliu iar mie nu imi place portocaliul deloc pentru ca este o culoare impura si bla bla bla.Trecand peste prejudecatile mele despre culoarea portocaliu avatarul este genial.Mi se pare chiar interesant cum l-ai facut,ar trebui sa faci mai des genul asta de lucrari cat despre seturi,abea astept sa le vad.Spor la creat seturi si gfx-uri cum numai tu sti sa faci! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 17 Sept 2013, 14:55 | |
|
Un nou avatar. Mie îmi place portocaliul. ;A; |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 17 Sept 2013, 20:30 | |
| Prima Buna draga mea Imi plac foarte mult cele doua avatare si modul in care combini culorile. Ar fi foarte frumos daca ai putea sa le faci puuutin mai mari, ar fi mult mai usor de privit unele detali Mersi de anunt
Ultima editare efectuata de catre Amphetamine in Mar 17 Sept 2013, 20:34, editata de 1 ori |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 17 Sept 2013, 20:32 | |
| Hey, Crii. Scuze ca nu ti-am lasat comm la mesajul anterior, dar am inceput liceul si na profii vor cam multe de la noi pt prima zi de scoala Oricum, avatrele sunt super dragute, mai ales ultimul Abia astept sa mai aduci si ar fi tare sa aduci si set-uri Kisses and hugs ^^ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 18 Sept 2013, 15:19 | |
| 18 - Sep - 2013. De data asta am folosit şi un C4D. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 18 Sept 2013, 18:33 | |
| Serios acum, ce ti-as mai putea spune? :=):Stii absolut tot ce-ti voi zice dinainte sa-mi citesti postul, asta pentru ca mereu spun aceleasi lucruri. Stii ca esti talentata, ti-am spus-o de o gramada de ori si sper sa nu uiti asta niciodata. Imi place noul gfx, mai ales ca ai adaugat si un nou element. Succes in continuare si mersi de anunt. :* |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 18 Sept 2013, 19:45 | |
| Geniu, geniu, geniu. Pot sa-ti scriu asta de fiecare data? Da, pot, sigur ca pot, doar sunt eu. :)) Mi-au placut la nebunie ultimele tale creatii si nu stiu cum reusesti sa te misti atat de repede, mai ales ca de ceva timp incoace nu mi se mai leaga mainile sa fac nimic. Asadar, te felicit pentru cat de muncitoare si harnica esti si pentru cat de multa pasiune pui in tot ceea ce faci. De-aia iti si ies atat de bine creatiile, jur. Ma uimesti de fiecare data. Esti o anomalie a speciei umane. Sper sa mai existe si altele ca tine. <3 Vreau sa vad mai multe creatii. :3 |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 18 Sept 2013, 20:01 | |
|
Mersi fetelor. Mă bucur că vă place. Choco poţi spune ce doreşti. : )) La fel şi tu Eli. De data aceasta gfx-ul este conceptual, nu e genial, dar sper că mesajul se înţelege. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 18 Sept 2013, 20:24 | |
| Geniu, geniu, geniu. (de-acum numai asa incep; daca nu uit, desigur) Imi place chestia aia care seamana cu un cod de bare, ce oi fi vrut tu sa fie, in fine, este chestia care mi-a atras mie atentia. Si imi place fata personajului tau, chit ca nu prea o vad de masca lui. Oricum, claritatea este printre cele mai bune atuuri ale tale, pe langa maiestria cu care editezi si modul in care combini armonios efectele. Sa o tii tot asa. Te pup. <3 |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 18 Sept 2013, 21:17 | |
| Esti un mic geniu, un om care va ajuta paneta asta intr-un mod sau altul. <3 Asta e prima impresie pe care mi-ai lasat-o atunci cand te-am cunoscut si sa stii ca nu s-a schimbat. In fine, nu cred ca se va schimba vreodata, fiindca continui sa evoluezi, iar asta imi place cel mai mult la tine. Perseverezi pe zi ce trece si ajungi sus, chiar daca uneori spui ca a fost doar de distractie sau ceva. Mie mi se pare foarte reusit gfx-ul, chiar daca nu ai adaugat multe elemente, chiar daca mesjul nu a fost unul original. Continui sa ma uimesti si da, mai vreau creatii. :3 Spor! :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 19 Sept 2013, 15:16 | |
| Pentru Hellspawn. Astăzi este ziua ta şi acesta este cadoul meu. Sper să îţi placă. *hug* |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 19 Sept 2013, 16:12 | |
| |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 19 Sept 2013, 17:10 | |
| Ahh am mai ratat o gramada Si Doamne simt ca innebunesc de feircire doar gandidu-ma la penultima poza postata . Iubesc chestiile de genul ala . Exact pe placul meu . Sincera sa fiu nici nu prea mai am ce sa zic ce deja stii tot ce cred eu despre creatile tale, geniul ! Kisses and hugs ^^ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 21 Sept 2013, 14:16 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Voiam sa fac ceva mai maret, dar si asa sunt multumita. :3 Cu toate ca e o nebunie in gfx. T^T |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 21 Sept 2013, 14:40 | |
| Geniule. (D) Ador render-ul, mai ales elementele din jurul lui. <3 Imi place cum combini culorile, cum plasezi textul exact in locul cel mai potrivit. Imi place mult cum ai conturat gfx-ul, iar mie nu mi se pare o nebunie. Mersi de anunt si scuze ca nu am zis prea multe, pur si simplu nu mai am ce. :)) |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 22 Sept 2013, 13:36 | |
| |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 22 Sept 2013, 14:55 | |
| Ma geniulee <3 . Ce frumuseti am putut rata . Mai ales cea cu UTOPIA . Pur si simplu fabuloasa Ce sa mai esti un talnet inascutra in arta editat-ului si nimeni nu poate nega asta Kisses and hugs ^^ |
|
| |
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 24 Sept 2013, 10:36 | |
| Bună Crii. :o3 Întotdeauna mi-au plăcut creațiile tale, sunt foarte frumoase. Le ador. :X Sunt geniale. Se vede că depui multă muncă și suflet în ceea ce faci. :o3
Sper să mai aduci și alte poze. Spor la editat! Sper că mă vei putea anunța. :3 |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 14 Noi 2013, 23:08 | |
| După o lungă perioadă în care nu am mai postat, apar cu ceva simplu. Asta fiindcă nu am mai lucrat de mult în PS. Nu am făcut minuni cu el. Treaba este că mi-am curăţat calculatorul şi pot lucre în el liniştită. : ) Edit: cea de-a doua lucrare este pentru Ely Steele. Căci am promis că o să-i fac ceva special, fiindcă este alături de mine mereu. *hug*
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 15 Noi 2013, 22:05 | |
| OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!! Mai perfect de atat nu putea sa fie! Multu, multu, multuuuu!!!
P.S. Mi-ai vazut prima reactie, deci na. :)) |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 16 Noi 2013, 20:45 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - pentru prima dată fac un cover pentru un fan-fic sau na fic. Lucrez de curând la un fic, adica mi-a venit ideea astăzi pentru el şi mi-am propus să fac odată şi odată cover singură, fără să mă mai omor să caut imagini care şi aşa nu se potrivesc cu ideile mele. Şi am reuşit să fac o copertă. De când visam la asta. Acum nu ştiu dacă este atât de frumoasă, dar mă bucur de rezultat. Şi da, dacă întreabă careva cât am stat la ea, cred că vreo 2 ore şi ceva, fiindcă este multă muncă.
De asemenea am mai lucrat câteva gfx-uri în Ps. -> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] & [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . Dacă aveţi întrebări cu orice pute-ţi să mi le adresaţi, răspund cu plăcere. Şi de asemenea critica este bine venită. Fiindcă nu sunt perfectă şi sunt deschisă evoluţiei. <3
|
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 16 Noi 2013, 21:45 | |
| Doamne, cate chestii geniale am ratat. <3 Imi plac la nebunie gfx-urile tale, stii asta deja si cred ca incepe sa devina enervant - daca nu era deja - sa ma tot repet pe aceasta tema. Tot ce pot spune este ca ma uimesti si ca ma tot intreb cum poate avea cineva atat de multa rabdare si indemanare pentru a crea ceva atat de frumos doar apasand niste butoane, extrem de multe butoane complicate. Imi pare rau ca nu am mai trecut de mult si cred ca o sa mai ratez noutatile, avand in vedere ca dau mai rar pe-aici mai nou, dar voi incerca sa comentez cat de des pot, intrucat munca ta merita toata aprecierea pe care o poate primi. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 17 Noi 2013, 10:15 | |
| Prima lucrare este foarte frumos realizata desi mie nu imi place k-pop. Ai reusit sa ma faci sa imi placa o tema care nu mi-a placut niciodata. Cu asta ai fost cea mai tare Ultimele doua dunt absolut geniale. Sunt extrem de frumoase si foarte bine realzate. Sa mai aduci si multumesc de anunt. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 21 Noi 2013, 18:30 | |
| Fiindcă doresc să mă perfecţionez în ale PS-ului am început să fac coveruri (in special pentru ficuri, că pentru altceva nu am pentru ce). Şi am făcut încă unul, pe care îi ofer lui Ely Steele, care oricum m-a rugat să-i fac unul pentru un fic frumos. Cu toate că într-un final s-a ajuns la altceva. Ideea este că scumpa mea, aceasta este surpriza ta.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 | |
| |
|
| |
|