Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Tâmpenii modificate. <3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29  Urmatorul
AutorMesaj
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 Asss10Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Sam 07 Sept 2013, 12:44

Geniu mic ce esti. <3 Mi-a placut foarte mult gfx-ul trecut, cel cu tipa blonda. Ploaia aceea de culori arata foarte bine si combinatia este reusita, mai ales ca pune personajul in evidenta. Imi place ce-ai facut la ultima imgine, desi parca elementele puteau fi imbinate mai bine pentru a reda efectul de uniform. Scrisul este preferatul meu, la fel si expresia fetei Sakurei. Sa ne mai aduci. <3
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Sam 07 Sept 2013, 14:14

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Lun 09 Sept 2013, 12:42

Încă o chestie de adăugat la thread...
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Lun 09 Sept 2013, 23:48

Hey, Crii a hug
Uff, Doamnee puteam sa ratez mai multe creatii de ale tale ?! nervi! Mda.. nu prea cred (D) 
Am intai de toate vreau sa spun ca mi-a placut acel gfx si gif cu cute girl si BYE-BYE la nebuniee love Au iesit preaaa tari. Sincera sa fiu le-am si salvat pe pc lough
Desigur ca si restul ti0au iesit de minune mai ales ultima cu natura . He, he ce sa mai ar trebuii sa scoti la licitatie pozele astea superbe kiss
ps: daca ai putea sa ma anunti cand mai postezi a hug

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Mar 10 Sept 2013, 07:54

Vreau să dedic asta lui Simon Says.
Nu ştiu dacă până acum ţi-am dedicat ceva?

Dar o fac acum, nu e un motiv anume, dar eşti simpatică. *hug*
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Mar 10 Sept 2013, 09:52

PRIMAAAA!        
Mda,am ajuns si eu  data in viata prima,cred ca merit aplauze.Oricum,imi place mult de tot noul gfx pe care l-ai facut.Este pur si simplu superb si iubesc culorile lui.De text nu mai spun nimic pentru ca inafara de faptul ca este un mesaj extraordinary fonturile si culorile pe care le-ai folosit il fac sa arate super.Doamne deabea asteptam sa mai aduci niste creatii deale tale cu care sa ma dai pe spate.Apropo, de ce vad doua creatii mai sus de care nu am fost anuntata?Da,ma refer la aia cu Smile(care este apsolut magnifica!!!) si la cea cu Lady Nature(iubesc culorile si personajul,sunt superbe).Ma rog,astept si alte creatii de la tine  care sa ma lase cu gura cascata.Te pup si sa nu uiti sa ma anunti! *hug*
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Mar 10 Sept 2013, 11:31

Hey, Crii a hug
Ufff, tocmai la ceva dedicat mie nu sunt prima nervi! 
Si nu, nu ai mai facut-o pana acum si ma bucurrr la nebuniee ca ai facut-o in love 
Asa, deci aceasta poza este atat de : Odododo love  . Uhhh, fetita asta e asa scumpa si inocenta si imi place super mult cum ai editat-o 
Ammm chiar sunt curioasa, fundalul este facut de tine complet sau ai luat o poza si ai adaugat anumite amanunte?
ps: Mersiii inca o data pentru dedicatie:*:

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Mar 10 Sept 2013, 16:34

Mă bucur că ţi-a plăcut gfx-ul.
Acum să îţi explic: prima imagine mai maronie, unde scrie "you" este BG-ul, cealălată care este precum o foaie de caiet cu două panglici, este o imaginie png, pe care am pus-o peste bg.
Restul chestiilor, gen: flori, căluţul, acele persoane din spate, plus acea foaie galbenă cu definiţa cuvântului explore şi cercul de sus, sunt brush-uri, png-uri plus efecte şi alte bazaconii. <3
_______

Înafară de faptul că am greşit cuvântul zână pe engleză...(gândiţivă că aşa se numeşte de fapt lumea zânei acelea Fary -.-) nu ştiu cum de am reuşit. Totul pare bine...

Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Mar 10 Sept 2013, 21:31

Hey, Crii kiss
Mersi ca mi-ai spus. Mi-ai luminat si mie mintea asta a mea intortocheata lough 
Acum revenind la poza : E draguta foca zana ta, chiar daca ai uitat tu sa pui un ''i'' pe acolo, dar nu-i bai heh
Cred ca daca nu ziceai nici nu observam lough

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 Asss10Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 J5fdba

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Mar 10 Sept 2013, 21:42

Baaaai. <3 Dar cat de geniala poti fi tu oare? lough De fiecare data cand intru aici si ma holbez la lucrarile tale si ma intreb cat de multi poti evolua intr-un domeniu in care stii deja destul de multe. Foarte multe, daca e sa te compari cu multi dintre cei care iti admira creatiile. Fiecare personaj al tau zambeste, chiar daca nu in mod direct, caci culorile vii pe care le alaturi efectelor frumoase, ii scot in evidenta trasaturile si intreg peisajul parca e scos din basme. Sa ne mai aduci, caci tare dragute si reusite sunt gfx-urile tale. <3
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Mier 11 Sept 2013, 19:04

Heeeeeeiiiiii!!!happy2
Deci gfx-ul asta imi place mult mult mult de tot!Imi place cum I-ai facut marginile si cum ai pus in evidenta personajul care pare ca zboara pe deasupra lacului.Pare asa de misterios si are niste efecte care il fac foarte special, nu stiu de ce dar este favoritul meu.Il iubesc!Probabil din cauza obsesiei mele pentru zane(da,da,chiar am 14 ani) si chestii de genul(de la goblin si spiridusi pana la fantome si vampire insetati de sange).De font sa nu m-ai vorbesc,genial,superb si se potriveste cu tema si cu culorile alese.Intr-un cuvant acest gfx este "MAI MULT CA PERFECT".Probabil ca asa ceva nu se poate,nu cred ca exista un cuvant mai puternic decat "perfect"(sa exista dar mie nu imi vine in minte) dar nu cred ca acest cuvant este sufficient pentru a descrie minunatia asta.Mersi de anunt si spor la lucrat!Sa mai aduci lucrari la fel de frumoase!(La cum evoluezi de repede probabil ca o sa fie mai frumoase)Te pup.a hug
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Vin 13 Sept 2013, 11:14

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

GFX-ul este pentru un concurs de pe alt forum. Plus îl mai am şi pe dA.
Nu e foarte pompos, e simplu, dar mare rău de tot. : ))) Enjoy!
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Vin 13 Sept 2013, 11:17

PRIMA!

Doamne cat de frumos poate sa fie!!!Oricat de simplu ar fi tot superb ramane.Imi place la nebunie cum ai asezat textul in pagina si fontul pe care l-ai folosit la cuvantul "Love".Deci ti-a iesti minunat.Cu siguranta vei castga concursul la care te-ai inscris  cu el.Sunt curoasa,cam cat timp iti ia sa faci un gfx ca acesta?Multumesc de anunt,astept creatii nooiii!
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Vin 13 Sept 2013, 11:47

Este foarte frumos acest GFX. Faptul ca este simplu il face atat de frumos in love 
Imi place foare mult stilul tau de a edita, Nu ai nici macar o gresala.
Mersi de anunt kiss
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Vin 13 Sept 2013, 14:59

Buna, Crii a hug
Mersi pentru frumosul anunt happy2 
He, he ce frumos este gfx-ul love . Ti-a iesit super bine, iar citatul de acolo este super dragut si in acelasi timp foarte adevarat happy2 . 
Auzi cei doi fac parte dintr-un anime sau este doar o poza aleatorie ? 
Te asteptam cu urmatoarea poza editata heh

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Vin 13 Sept 2013, 18:01

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Mi-am propus să creez ceva conceptual. Nu ştiu dacă mi-a ieşit. Oricum am cam luat orazna cu detaliile. : ))
Lady Gaga
este o inspiraţie pentru mine, şi cântecul ei "Born this way" cu adevărat şi-a pus amprenta pe mine. E o artistă desăvărşită, iar această creaţie a fost făurită din adâncul inimii mele.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Vin 13 Sept 2013, 18:05

Prima
Ma bucur ca ai venit atat de repede cu ceva nou
Am suras imediat cum am vazut mesajul. Si eu sunt o fana foarte infocata sa sti lough Ma bucur sa vad si alti fani in love
GFX-ul tau este tare frumos. Parerea mea este ca imaginea din centru putea sa fie puuutin mai mare. Oricum este frumos si asa 
Nu uita sa ma anunti iar. Pupici kiss kiss
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Sam 14 Sept 2013, 00:03

Buna, Crii a hug
Ma bucur ca ai venit super rapid cu o noua creatie de a ta si nu stiu de ce am impresia ca nu am lasat comentariu la cel precedent (D) . Oricum imi e prea somn pentru a verifica acum sad
Asa, deci, nu sunt eu o fana infocata a lui Lady Gaga, cu toate ca iniante sa devina asa de hmmmm... crazy in arta modei chiar imi placea mult de ea si na nu am ce zice, pentru ca are niste melodii super tari.
In fine, revenind, poza este GENIALA love . Imi pllace cum ai pus cele trei capete si trandafirii si si totul lough . Nici nu stiu ce sa spun, pentru ca pur si simplu a fost o explozie de culori aflate in armonie deplina heh
Terminand cu aburerile pe aici iti mai spun ca astept cu nerbdare urmatoarea creatie happy . he, he, sper sa fie o tema interesting yeah 

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Sam 14 Sept 2013, 12:32

Imi place mult!!!Este superb,iar eu chiar iubesc cantecul ala si ,in genereal, toate cantecele ei.Nu cred ca ai luat-o razna cu detaliile asa cum zici tu,a iesit foarte frumos.Imi place mult poza care ai folosit-o si cum ai facut-o sapara ca apare din lumina aia.Imi plac deasemenea si florile acelea,sunt foarte bine puse si imi place cum ai pozitionat textul.Cred ca asta ar fi o coperta de album foarte reusita.Eu cel putin as pune-o in rama.Pe scurt,gfx-ul este perfect.Tine-o tot asa si spor la lucrat.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Sam 14 Sept 2013, 21:47

Acest gfx este pentru o persoana de pe un alt forum.
M-am gandid sa o postez si aici. Enjoy!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Sam 14 Sept 2013, 21:54

Bineinteles ca iar ai facut atatea lucrari minunate si ca eu nu am ajuns sa comentez la fiecare in parte. Stii, intr-un fel e si vina ta. lough Lasand insa la o parte asta, de fiecare data cand trec pe-aici vad cum evoluezi si ma bucura pasiunea ta pentru ceea ce iti place. Esti una dintre putinele persoane, daca nu chiar singura, care pune atat suflet si dedica timp lucrurilor care ii plac. Mereu ma faci sa zambesc si sa ma gandesc la faptul ca exista si oameni care chiar fac ce le place pe langa toate celelalte lucruri si nu pot decat sa te admir si sa te felicit. Felicitari pentru munca depusa, pentru pasiunea pe care o ai si pentru frumusetea creatiilor tale. a hug
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Dum 15 Sept 2013, 10:55

Buna, Crii a hug
He, he, o alta creatie minunata de a ta. De-ai stii tu ce ma bucur ca aduci super repejor pozele, ca ma plictisesc cateodata si chiar nu am la ce sa ma uit sad 
Oricum, poze este foarte sexy well? awesome right? si pot spune ca iubesc modul in care ai dat viata gfx-ului prin explozia aceea de culori kiss 
Ce sa mai esti o artitsa inascuta yeah

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Dum 15 Sept 2013, 13:30

Am aparut si eu, cam tarziu, dar am aparut lough 
Imi place foarte mult si acest Edit, rabdarea ta ma uimeste mereu.
Imi place foarte mult modul in care ai combinat culorile. Acea fata e asa... sexy :))
Il astept pe urmatorul. Pupici kiss
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Dum 15 Sept 2013, 15:16

Oh, imi pare rau ca am lipsit la atatea posturi de ale tale, insa stii bine ca am fost plecata.
Cum am presupus, nu ai stat degeaba si ai continua sa creezi gfx-uri. Imi place ca evoluezi pe zi ce trece si continui sa te intreci pe tine, mai ales cand vad cate efecte bagi si cum le faci sa se contopeasca cu renderul. Lady Gaga e o artista care merita aplaudata, sau cel putin eu as aplauda-o di n tot sufletul. Cat despre acel gfx cu fata aia mov daca nu ma insel :=):sau roz? Revenind. A iesit extraordinar si mi-a placut lumina. As fi putut sta o zi intreaga sa-l admir.
Continua sa faci ceea ce faci. Eu voi astepta aici pana ce vei aduce si alte gfx-uri. Spor la lucrat. kiss
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19Dum 15 Sept 2013, 17:14

Deci official acest gfx este preferatul meu!Il iubesc din tot sufletul si ador pur si simplu imaginea pe care ai folosit-o.Imi place explozia de lumini din centrul gfx-ului si imi plac asa de mult culorile. pe care le-ai folosit!Cu cat ma uit mai mult la el cu atat mai frumos,interesant...perfect mi se pare.Continua tot asa caci faci o treaba excelenta.Multumesc de anunt si mai astept creatii!Mult spor
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 10 I_icon19

Sus In jos

Tâmpenii modificate. <3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 10 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-