|
|
Autor | Mesaj |
---|
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 17 Iul 2013, 11:25 | |
| Hey, Ohh, doamne de cand asteptam eu sa mai aduci o poza editata, parca a trecut o vesnicie Oricum, imi place foarte mult poza, arata genial si chiar daca nu este foarte, foarte editata, tot im place mult. Chiar ai gust in alegerea pozelor si scoti tot ce e mai frumos din ele Kisses and hugs ^^ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 20 Iul 2013, 13:49 | |
| Danke, danke! Această creaţie, gif amestecată cu ceva nemişcător, ca să spun aşa, este pentru Ely. Am învăţat ceva nou în PS. <3
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
|
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| |
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 20 Iul 2013, 14:02 | |
| Salutări şi mulţumesc pentru anunţ. Doamne, această creaţie editată -deşi sună ca un pleonasm- este de-a dreptul superbă, nu am mai văzut imagini editate astfel până acum. Ţi-am mai spus-o şi ţi-o mai spun: ai nişte idei nemaipomenite, sunt atât de originale! Este ceva diferit de ceea ce ai făcut până acum, şi de asta o apreciez aşa de mult. Abia aştept să văd cum vei edita următoarea imagine. Te pup! |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 20 Iul 2013, 14:18 | |
| Oh, Doamne! Oh, Doamne! Oh, Doamne! Oh, Doamne! Oh, Doamne! Oh, Doamne! Oh, Doamne!
Nu pot să creeed! Nu mă aşteptam la asta! Mă surprinzi cu fiecare imagine pe care o faci!!! Ioi, chiar e superbăăăăăă!!!!!! I love it!! :X:X:X:X:X Îmi place gagicul :))) E hot, super-hot!!! Ioi, să ne mai faci surprize dintr-astea tari că mie-mi plac. Să mă anunţiii!!! |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 20 Iul 2013, 14:20 | |
| O.O Genial. E prima data cand vad o imagine de genul asta(nu chiar prima dar e cea mai reusita).Parca a trecut un deceniu de la ultima poza (3 zile mai exact),am asteptam sa vad ce mai ideei mai "scoti" si (ca deobicei) nu am ramas dezamagita.Genial.Mersi de anunt! |
|
| |
Sandi Academy Student
Sex : Localizare : Arad acebook : https://www.facebook.com/sandra.aha.3 Nr. mesaje : 23 Puncte : 43 Reputatie : 8 Hobby-uri : Desenatul, împletitul brățărilor și pictatul Stare de spirit : Confused
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 21 Iul 2013, 11:31 | |
| Vaiii ce draguțe sunt imaginile tale modificate. Tine-o tot așa și mai postează multe. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 22 Iul 2013, 14:21 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
* * * *
Tao din trupa Exo, am vrut să fac ceva mai special, dar nu mă lasă PC-ul. Oricum, am folosit efecte noi şi un C4D, care nu prea cred că se observă. Sugerez să vă chiorâţi la braţele lui, acolo sunt acele două C4D-suri. <3 |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 22 Iul 2013, 14:25 | |
| Câte delatii O.O Cât de frumos e ! Cât de hot e băiatul O.O!!! Ioi, ce băiat! O.O Atât de mult albastru! O.O Placeee! Place la minee!! Dar nu ştiu ce ar trebui să văd, unde sunt acele C4D? Eu nu ştiu ce-s ca să mă chiorăsc la ele! =)))))) |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 22 Iul 2013, 14:27 | |
| Deci, eu nu stiu cum se face ca mereu imi provoci palpitatii cu gfx-urile tale. :)) Tao. :X Am eu impresia, sau l-ai facut special ca sa ma bagi in groapa? =))) Oricum, superb ca de fiecare data si desi nu-ti permite pc-ul, ti-a iesit destul de bine. :) |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 22 Iul 2013, 14:28 | |
| Pot spune că postul anterior m-a uimit 0.0 Doi în unu' Genial! Tu nu pierzi timpul degeaba :) Cât despre ultimul GFX, pot spune că-i pur și simplu fabulos. Ai îmbinat foarte bine efectele, texturile, brush-urile și C4D-urile. Le-ai pus pe toate la un loc, le-ai făcut să arate bine împreună, reușind să-i dai personajului o notă de importanță, ceva ce-l face să pară mistic, de parcă el a creat în juru-i toată ”explozia”. Editezi foarte frumos :) |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 22 Iul 2013, 14:45 | |
| Tu, geniu mic. Lucrarile tale sunt mai mult decat geniale, ne bagi in boala si nu alta. Stiu cata munta trebuie sa depui pentru a reusi sa creezi asa capodopere - personal n-am incercat si nici nu cred c-o voi face, insa mi-am bagat putintel nasul prin tutoriale si m-a luat de cap. Asadar, felicitari pentru creatiile tale si spor la editat in continure. |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 22 Iul 2013, 14:52 | |
| Cât de frumos poate să fie acest GFX! Mai mult decât perfect, nu alta! Felul în care ai îmbinat culorile, felul în care ai scos în evidenţă detaliile băiatului şi felul în care ai îmbinat toate efectele au făcut ca o simplă poza să fie de-a dreptul minunată şi diferită. Chiar dacă nu îţi permite PC-ul, eu una sunt foarte mulţumită de ceea ce faci, ai fosrte mult talent şi bun gust când vine vorba de editat. Abia aştept următoarea poză! Te pup! :* |
|
| |
Sandi Academy Student
Sex : Localizare : Arad acebook : https://www.facebook.com/sandra.aha.3 Nr. mesaje : 23 Puncte : 43 Reputatie : 8 Hobby-uri : Desenatul, împletitul brățărilor și pictatul Stare de spirit : Confused
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 22 Iul 2013, 21:55 | |
| ohh ;o e absolut awsome! Imi place la nebunie cum ai adaugat atat de multe detalii. <3 |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 22 Iul 2013, 23:19 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
* * * * M-am decis să fac un proiect având ca temă ambele trupe Exo (k şi m). Vi-l prezint pe Luhan, scumpul de el cu nuanţa roz. XD Ţin să menţionez că posturile acestea se găsesc şi pe blogul meu, dar şi pe un alt forum. |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 22 Iul 2013, 23:24 | |
| Deci, sincer, cand am intrat si am vazut titlul mesajului ''Luhanul tau'' m-am prapadit de ras. =)) In afara de asta, superb. Ti-a iesit chiar foarte bine, dar sunt contra spuselor tale despre background. Eu ador bg-ul, a iesit foarte frumos imbinat cu toate acele tonuri de roz, mirific. Sper sa ma anunti cand postezi si sa ma omori in continuare. :)) Te pup.:* |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 22 Iul 2013, 23:42 | |
| edit
Du-te , mă, că nu te creeed! Îmi plac mult culorile şi acele explozii de .... roz! Zici că s-au spart cristale peste poză şi s-o imprimat acolo :))) Ioi, dar frumos mai ee! :X:XPff.... nu prea mai amce comenta :( Urăsc asta :))) Mai aştept, să ştii, căci vreau să-i văz şi pe restul, dacă mai sunt =))) Albastru, roz, urmează verde? (GOO) Te loooog (GO) Vleau veldee (GOO). Dacă-l vei face le Aron din Nu'est la fel ca în istea, dar pe verde, te voi iubi mereu, genio!!! :*
|
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 23 Iul 2013, 09:35 | |
| Esti o eugenie. (D) Sincer, nu imi pot imagina cum de unii chiar au atat de multa rabdare incat sa realizeze astfel de capodopere, mi se pare de-a dreptul genial. Imi face o nespusa placere sa vad cum evoluezi cu fiecare lucrare a ta si cum imbini efectele si culorile pentru a realiza ceva foarte frumos. Mai vreaaau! |
|
| |
maudlin S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 23 Iul 2013, 11:01 | |
| Unicornule, faci o treabă mai bună şi frumoasă ca niciodată! Evoluezi pe zi ce trece, este aşa de frumos fundalul şi render-ul pe care l-ai ales, acele efecte surprinzătoare, pare real! E uimitor modul în care îmbini tot ce e în poză, modul în care faci ca ochiul să se îndrăgostescă de nişte aşa creaţii. Te felicit şi îţi spun că faci o treabă minunată. Abia aştept următoarea poză. Te pup. :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 23 Iul 2013, 13:51 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] * * * *
Pentru tine Anna. *hug* Sper să-ţi placă. ;A;
Ultima editare efectuata de catre Calipso in Joi 25 Iul 2013, 14:11, editata de 1 ori |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 23 Iul 2013, 13:53 | |
| e[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]E AROOOOOOOONN!!! LA O PARTEEEE!!!!!!!! IOOOIII!!! IOIIIIII!!!!! CE TATA-MARE AR TREBUI SĂ SPUN? O.O WTF? WTF?WTH? NOOOO! T....T ... NU E NICI MĂCAR UN SFERT DIN SFERTUL SFERTULUI JUMĂTĂŢII ÎNTREGULUI SFERTULUI LA CE MĂ AŞTEPTAM EUUUUUUU!! No way! (Eu) Genie micăăă!! Nooo! E ARON! E ARON! TE IUBEESSCCC! E el! E.. EL! o.o Zici că se descompune prin culorile alea foarte frumoase şi şi... ioi ce ochi are... ioi ce bine aratăăăăăă!!! IOIIII!!! E ŞI PE VERDE! EEE.... ŞI VERDEEEEEEEEEE!!!! Hauluuu! Stai să inspir... şi să expir.... E MARFĂ TAREE!!!! Ador.... Îl ador... de fapt, VĂ ADOR! :x:x:x MACAROANEE!!! Era să leşinnnn când am auzit că e ARON!! =))) Mulţumesc pentru dedicaţie, maimuţooo!!! Nee.. ce ar mai trebui să spun? =))))))))) Sunt leşinată toată, nu-mi găsesc cuvintele! (XD) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Acilişa că nu ştiu ce să spuuunnn! =))) E.... e! E bun rău! Rău di tăt! Nu mai intru în altele că fac aici capitole pentru ficuri =))))) Ioi! Mersi de surpriză! =)))))) Ai nota 2. 000. 000. 000 de la mine! =)))) Mai aşteept! Oh, boy! -.-''' Tre să mă calmez :))
Ultima editare efectuata de catre Anna Dynamitte in Mar 23 Iul 2013, 14:02, editata de 1 ori |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 23 Iul 2013, 13:58 | |
| Ma omori cu zile! =)) Deci, astazi ti s-a pus pata sa-mi faci inima sa iasa din cutia toracica. :)) Imi place, il ador pe Aron. Mai ales ca, de curand, ii ador pe cei din Nu'est.Mersi de anunt! Te pup.:* |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 23 Iul 2013, 14:08 | |
| =)))))))))0 Numai reactia Anei si tot e de milioane. Draga mea, gfx-ul ti-a iesit foarte bine, ca de obicei, imi place mult cum combini personbajul principal cu toate acele efecte si nuante. :love:Sa ne mai aduci.
Anna D. : OI! OI! OIII! |
|
| |
maudlin S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 23 Iul 2013, 14:27 | |
| Nu te poți aștepta la altceva din partea Anei. Este o dinamită. =)) GFX-ul este superb și ca de obicei îmi place cum îmbini totul în el. Îmi place că editezi poze de genul, sunt foarte faine mai ales că sunt cu diferiți cântăreți. Abia aștept următoarea poză. Te pup! :*Anna D. : Mă simt explodată deja =))))) |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 23 Iul 2013, 15:28 | |
| Da, deci m-am calmat =)))) Vreau doar să-ţi spun că am să-l pun la coperta mea pe facebook şi că îţi mulţumesc încă o dată pentru el ! =))) Încă mor =)))) Iubesc modul cum ai editat imaginea, aşa de. ..explozivă! :X Îmi place că sunt mai multe nuanţe de culoare şi că ai adăugat şi un text micuţ, frumos acolo .:X Iubesc combinaţiile de verde cu galben de acolo şi că ARON e în prim-plan :X Da, da! E foarte frumos! N-am mai dat edit pentru că trebuia să vezi şi partea asta =)))))) Să mă anunţi la următooruuulll ! :* |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 | |
| |
|
| |
|