|
|
Autor | Mesaj |
---|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 24 Iul 2013, 10:55 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Calipso in Joi 25 Iul 2013, 14:10, editata de 1 ori |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 24 Iul 2013, 10:57 | |
| e
PRIMAA!!! Şi înainte să mă anunţi =))))) Apăi nu am cuvinte. Nu pot comenta nimic :l Nimic, absolut nimic. :l E minunat, foarte minunat. :)))) Dacă te-ai putea filma într-o zi să ne arăţi cum faci tu minunăţiile astea, ar fi mega-super tare. :X Frate, chiar nu ştiu ce pot spune. :))))
|
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| |
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 24 Iul 2013, 12:20 | |
| O.o.....Genial!!!!Nici nu stiu ce sa zic.Nici un cuvant nu e potrivit sa descrie asta.Inainte de asta mai bine iti spun ca imi pare foarte rau ca nu am mai trecut pe aici dar au fost 2 zile foarte agitate la mine.Nu am putut intra si sunt foarte dezamagita avand in vedere ca am ratat cele 3 creatii minunat pe care le-ai postat.Dupa cele trei bunaciuni care mi-au lasat gura apa vi cu gfx-ul asta superb de ma bagi in spital.Sper ca nu te-ai suparat pe mine si ca ma vei anunta in continuare!Spor la...creat?0.o |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 24 Iul 2013, 13:00 | |
| Uitee o minunatie de gfx. Vorba Andrei, imi place tot, de la cel mai mic efect pana la expresiile personajelor, totul este in armonie. Am insa o mica remarca de facut si anume ca se scrie "Japanese", cel putin din cate stiu eu. Spor la editat in continuare, faci o treaba minunata. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 24 Iul 2013, 15:52 | |
| Bună. Ador noul gfx pe care l-ai făcut. :X Scuze că am ajuns atât de târziu, am fost prinsă în ceva, știi că nu-mi stă în fine să comentez printre ultimii. :=):Oricum, minunat gfx. Îmi place atât mesajul pe care-l reflectă, cât și render-ul cu bg-ul. Se vede că ai muncit, nu glumă. Mersi de anunț și își urez baftă în continuare și spor la făcut minunății! :)
|
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 24 Iul 2013, 19:36 | |
| O să o citez pe Schizzophrenia: Tu chiar nu pierzi vremea! :)) Acest GFX este atât de simplu, rafinat, foarte bine realizat din toate punctele de vedere. Îmi place cum, cu efectele şi toată editarea, nu pui în umbră render-ul, ci îl laşi pe el să strălucească. Foarte frumos, chiar m-ai lăsat fără cuvinte de această dată, felicitări pentru realizarea lui. Abia aştept să ne mai aduci, să ne mai clătim şi noi ochii cu aceste minunăţii pe care le faci. Spor la editat, te pup. :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 08:19 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]* * * *
Prima încercare cu mai multe C4D-suri. Încă mai am de la capitolul acesta. Plus trebuie să-mi downloadez mai multe. E un fel de eşec aici. : ))
Ultima editare efectuata de catre Calipso in Joi 25 Iul 2013, 14:09, editata de 1 ori |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 09:10 | |
| Doamneee!!! Cum poti sa spui ca e un esec?Ti-a iesit chiar foarte bine(ca de obicei...) Mie sincer imi place cum ai editat-o si ce poza ai ales.Ca de obicei vii cu o creatie geniala si eu raman fara cuvinte caci nici unul nu poate descrie ce faci tu aici.Mersi de anunt! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 09:39 | |
| Mie chiar imi place, nu inteleg ce te nemultumeste pe tine. E adevarat, tu esti experta si nu eu si tu vezi si detalii care mie mi se par inexistente, insa este un gfx foarte frumos si merita apreciat. Felicitari. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 09:56 | |
| Asemenea lui Choco, nici eu nu înţeleg ce te nemulţumeşte. Adică, uită-te la ce ai făcut, fumeie! E superb! Atât de multă culoare şi de lumină, încât mai să leşin aici de nu fac diabet. Bine, bine. Fiecare artist îşi vede munca mult mai nasoală decât este cu adevărat, cunoaştem toţi acest sentiment, dar serios, e superb din toate punctele de vedere. :X E o explozie de viaţă şi drăgălăşenie aici! :X Să-mi explodezi şi un anunţ cu viitorul :))) Aştept să văd că nu mai aşa modestă :) |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 14:05 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
* * * * O schimbare de plan, am dA unde am să-mi pun gfx-urile, iei! Şi aşa pot pune mai uşor imaginile aici. So... fiindcă mâine eu plec la ţară şi stau două săptămâni, nu voi mai aduce nimic, astăzi am să pun mai multe gfx-uri, mă gândesc. Poare reuşesc să aduci încă doi gagici din Exo. În fine, acum v-o prezint pe scumpa de Miku, imaginea are BG-ul transparent. Sincer chiar nu stau în loc, e distractiv să lucrezi în PS.
Ultima editare efectuata de catre Calipso in Joi 25 Iul 2013, 14:46, editata de 1 ori |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 14:18 | |
| PrimaIti urmaresc de foarte mult timp topicul insa deabia acum apuc sa si comentez :)) Imi plac foarte mult TOATE creatiile tale si pot spune cu mana pe inima ca nu sunt tampenii. Cerd ca din toate aceasta pe care ai postato acum este cea mai frumoasa. O ador si nu ii gasesc nici macar un defect. Eu nu stie se face deastea Sa ma anunti cand mai postezi |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 14:29 | |
| Oh, Doamne, sunt așa de frumoase, ambele GFX-uri! Îmi place ceea ce faci, mai ales că mie mi-a plăcut foarte mult cel la care ai folosit mai multe C4D-suri, nu a fost deloc un eșec, pe mine chiar m-a impresionat. Cât despre ultimul, este de-a dreptul genial, mai ales că are o formă atât de diferită și atât de originală. Îmi place că ai folosit un render cu Miku, este atât de simpatică. :x Abia aștept să ne mai aduci GFX-uri. Te pup. :* |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 14:32 | |
| O_O Cat de genial e ultimul gfx. Ti-a iesit foarte bine, ai atatea elemente acolo, insa nu mi se pare incarcat. E extrem de frumos si imi place cum ai combinat culorile, se completeaza intre ele. Sper sa ne mai aduci si iti urez de pe acum distractie placuta la tara. |
|
| |
Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 14:56 | |
| Oh,superb!Iubesc imaginea asta.E geniala,nici nu stiu ce sa spun m-ai lasat cu gura cascata.Pe asta clar o salvez in PC caci e prea geniala.Imi vine sa ma uit la ea ore in sir.A devenit deja obisnuinta sa ma lasi fara cuvinte de fiecare data cand aduci o imagine noua.Oricum,imaginea este geniala.Mersi de anunt.Mai adu,multe,multe,muuuulte.Multa bafta! |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 15:08 | |
| EŞTI NEBUNĂ? :o:o FRATE CE MIŞTO EEE!!! NICI ÎNTR-O MIE DE ANI NU M-AŞ FI GÂNDIT CĂ O VEI FACE PE MIKU TAMAN AZI!!! Îţi apreciez enorm de mult efortul, ştiu sigur că nu stai puţin la unul şi că eşti ambiţioasă să îl faci ca la carte. Acest GFX este nemaipomenit. Nu pot spune în cuvinte cât de impresionant eeeeee!!! No comment! |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 16:51 | |
| Superb. Altceva nu am ce sa spun. Hatsune Miku a fost o alegere inteleapta, caci astfel ai evidentiat render-ul si bg-ul, sa nu uitam de marginea aceea splendida. <3 Sa ne mai aduci si sper ca data viitoare sa nu ma bagi prea adanc in groapa [you know what I mean <3] :)). Te pup.:* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 18:19 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
* * * *
E pentru voi fetelor, cu dedicaţie, fiindcă sunteţi natural de frumoase la suflet. *hug* Astăzi vă voi criza cu gfx-uri, din moment ce mâine plec. Îmi cer scuze dacă vă exasperez. ._. |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 18:46 | |
| Cat de tareeee. O_O Fato, esti un geniu, stiai? Ma surprinzi de fiecare data, placut degiru, si pot spune cu mana pe inima ca immi plac la nebunie gfx-urile tale, orice tema ai aborda si orice efecte ai adauga, caci tot iti ies foarte bine. Exaspereaza-ne in continuare, eu una abia astept. <3 |
|
| |
Ax München S-Class
| |
| |
maudlin S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 19:52 | |
| Vai, cât de frumos este acest GFX, de-a dreptul minunat! Îmi place foarte mult fata din el, este atât de cute şi fundalul este nemaipomenit, se potriveşte totul. Ce să mai spun despre formă, care chiar m-a lăsat cu gura căscată, este prea originală, nu am mai văzut acest fel de formă. Pe mine una nu mă exasperezi, ador să intru în link-urile trimise de tine pentru a-mi îmbunătăţi ziua. Abia aştept să ne mai aduci, astăzi clar a fost cea mai faină zi, una plină de GFX-uri. Te pup. :* |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 20:20 | |
| Am ramas muta.... Cum de reusesti sa le faci atat de repede si atat de bine? Asta va ramane mereu un mister pentru mintea mea seaca Este atat de frumos incat chiar nu am ce sa spun. Esti geniala. Iti multumesc ca mai anuntat. Sper sa o fai si data viitoare. |
|
| |
Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 20:59 | |
| Vai cat de frumos este!Dar cum le faci asa de repede?Adica zici ca nici nu te-ai chinui vreun pic,zici ca le faci cu ochii inchisi si cu mainile la spate.Oricum,genial gfx si mersi de anunt! |
|
| |
Sandi Academy Student
Sex : Localizare : Arad acebook : https://www.facebook.com/sandra.aha.3 Nr. mesaje : 23 Puncte : 43 Reputatie : 8 Hobby-uri : Desenatul, împletitul brățărilor și pictatul Stare de spirit : Confused
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 23:45 | |
| Doamne ce super e! <3 abia astept sa vad si altele |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 | |
| |
|
| |
|