|
|
Autor | Mesaj |
---|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 23:47 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
* * * *
Ultima imagine ar reprezenta plecarea, tristeţea de a te duce... ca să spun aşa. La asta m-am gândit când am lucrat la gfx. Iar primul m-am jucat cu alte chestii pe acolo. *giggle* Acum, fiindcă mâine plec, voi putea aduce lucrări noi abia după 2 săptămâni. XD Sper să vă placă aceste două gfxuri, vi le dedic din nou vouă. *hug* Da, cu adevărat pe unele le fac repede, fiindcă am idei şi ştiu ce să folosesc. Plus mă distrez, e o joacă acum. <3 Dar dacă pun pasiune în ele, ştiu sigur că vor ieşi bine.
|
|
| |
Sandi Academy Student
Sex : Localizare : Arad acebook : https://www.facebook.com/sandra.aha.3 Nr. mesaje : 23 Puncte : 43 Reputatie : 8 Hobby-uri : Desenatul, împletitul brățărilor și pictatul Stare de spirit : Confused
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 25 Iul 2013, 23:49 | |
| |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 26 Iul 2013, 00:00 | |
| WOW. WOW WOW. Am ramas uluita. Pur si simplu, nu am cuvinte. Superb, incantator. Cred ca ai muncit la ele, chiar daca pentru tine e usor sa le faci. <3 Inca o data, superb, magnific. Ma rezum doar la adjective, caci nu sunt in masura sa comentez despre altceva. Wow.
|
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 26 Iul 2013, 01:13 | |
| Esti un geniu mic, mic, mic. <3 Imi plac la nebunie ambele lusrari, a doua mai mult decat prima, insa ambele sunt impresionante. Mereu imi face placere sa iti urmaresc evolutia, asa ca, dupa ce te intorci, abia astept sa mai vad lucrari de-ale tale. |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 26 Iul 2013, 09:07 | |
| Geniale!Pur si simplu geniale.A doua este mai pe gustul meu dar si prima este foarte frumoasa.Cat imi mai place sa privesc lucrari de ale tale.Dealea cum numai tu sti sa faci.Mersi de anunt!
|
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 26 Iul 2013, 11:32 | |
| Chiar se vede că pui pasiune în ele, sunt de-a dreptul superbe, ambele. Prima îmi place foarte mult, acele forme sunt atât de neobişnuite şi originale, iar a doua este puţin mai simplă, de aceea este pe gustul meu. Mă bucur că ne-ai adus atâtea GFX-uri ieri, o să le aştept cu nerăbdare şi pe celelalte. Distracţie plăcută unde te vei duce. Te pup. :* |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 26 Iul 2013, 13:58 | |
| Sunt superbe draga mea. Eu nu mai pot sa spun nimic Am sa stau si am sa ma inclin in fata talentului tau Sa ma anunti cand mai postezi |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 31 Iul 2013, 20:29 | |
| Vai di capu'meu !!! Cat am putut intarzia cu acest comentariu . Uff, dar lasa ca de acum incolo voi comenta la fiecare post al tau ca nu o sa mai fiu plecata nici unde si o sa am la net berechet Oricum, lasand asta lao parte, mi-au placut toate creatiile tale la nebunie, mai ales bunaciunile alea de baieti de imi lasau gura a apa nu altceva Ahhh si acum avem de asteptat pana te intorci uf, uf ps: daca nu e cu suparare ai putea sa editezi o poza cu Lee Min-ho ca put si simplu sunt inebunita dupa el, desigur daca vrei si poti Kisses and hugs ^^ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 11 Aug 2013, 16:55 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Primul gfx după întoarcere. Simon Says, să ştii că îţi voi aduce ulterior gfx-ul. M-am redus la ceva simplu, fiindcă învăţ treptat. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 11 Aug 2013, 16:59 | |
| E superb! :X:X:X De acum în colo să ştii că n-am să mai comentez deloc. De ce? Pentru că nu am ce şi te voi plictisi spunându-ţi mereu că eşti extrem de talentată. Felicitări pentru capodoperele tale. Mulţumim că te străduieşti să ne arăţi potenţialul tău, că vrei să ne uimeşti mereu! :) |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 11 Aug 2013, 17:42 | |
| Buna!GFX-ul e superb,imi place foarte mult!E ceva simplu dar totusi arata genial.Imi place mult fontul cu care ai scris si imaginea pe care ai ales-o.Doamne,"ma bagi in boala"!Ce bine ca te-ai intors,imi era dor de niste GFX-uri de care numai tu sti sa faci.Mersi de anunt! |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 11 Aug 2013, 17:47 | |
| Wow. Pur și simplu, ador acest gfx. Îmi plac atât culorile, cât și fontul și culoarea textului. Ai avut dreptate, este simplu, însă o adevărată capodoperă. Mersi de anunț și spor la editat. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 11 Aug 2013, 17:50 | |
| Ador noul gfx. Esti mult prea G.E.N.I.A.L.A. Cum de poti avea atata rabdare ? Eu nu mai am ce sa zic. nu prea mai am cuvinte. Mersi de anunt. Sper sa o faci in continuare. Pupici |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 11 Aug 2013, 18:59 | |
| Ahhh, Doamne iti ador gfx-ul Sincera sa fiu m-am repetat de atat de multe ori, incat cred ca te-am si plictisit Oricum, ti-a iesit minunat si am sa astept si acel gfx promis Kisses and hugs ^^ |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 11 Aug 2013, 23:00 | |
| Mi se pare foarte interesant ultimul tau gfx, mai ales ca nu ai mai ales o explozie de culoare, ci te-ai axat mai mult pe grafica desenului. Ca de fiecare data, ma surprinzi si-mi place ce faci, asa ca spor la editat in continuare. |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 12 Aug 2013, 11:47 | |
| Bună. GFX-ul ăsta este foarte frumos și simplu, foarte bine pus la punct. Mereu ne aduci cele mai geniale creații, iar noi de aceea îți mulțumim. Îmi place cum am coturat totul, foarte frumos și elegant, abia aștept să ne mai aduci. Spor la editat! Pupici. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 13 Aug 2013, 18:22 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]**** Sugerez ca gfx-ul să fie mărit. : )) Am eu ceva de le fac aşa mari... |
|
| |
Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 13 Aug 2013, 18:28 | |
| PRIMA!
Imi pare rau ca a durat atat pana sa dau edit dar am avut o chestie mica de rezolvat cu fratemiu care a cazut gramada pe scari si s-a lovit la mana.Sarind peste poveste mea plictisitoare : Iubesc GFX-ul asta.Ti-a iesit genial,imi place mult cum ai pozitionat personajele in amalgamul ala de culori si forme si imi mult forma pe care o are cat si culorile care, dupa parerea mea sunt superbe.Nici nu stiu ce sa mai zic caci mereu ma lasi cu gura cascata si ma faci sa spun aceleasi chestii,repetandu-ma la nesfarsit.Fluturele ala pe care sta tipa este pur si simplu superb!GFX-ul asta este o capodopera de arta.Nu reusesc sa concep cum reusesti sa faci asa ceva.Este pur si simplu superb.Te pup si iti multumesc ca nu ai uitat sa ma anunti! |
|
| |
maudlin S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 13 Aug 2013, 18:57 | |
|     Bună!     Eşti un adevărat GFX-er, asta-i mai mult ca sigur. Îmi place pasiunea care se vede că o pui în aceste poze editate, îmi place originalitatea şi ideile tale inedite pe care le aplici doar prin nişte efecte speciale. Abia aştept să ne mai aduci fotografii editate atât de bine. Spor la editat! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 13 Aug 2013, 19:04 | |
| OMFG! OMFG! E prea genial O.o E un mister cum de reusesti sa il faci asa frumos. Sincere felicitari, chiar le meriti Mersi mult de anunt Mult noroc la editat, G.E.N.I.A.L.O. Ti pup |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 13 Aug 2013, 20:07 | |
| Asdfghjkl! Cat poate efectele si combinatia culorilor sunt extrem de reusite, iar imaginea de ansamblu este superb. Imi place si-mi va placea in continuare, altceva nici nu am ce-ti spune. Asadar, iti urez spor la editat in continuare si abia astept sa iti vad urmatoarele gfx-uri. |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 13 Aug 2013, 21:47 | |
| Odododod Doamne, ce frumusete am aici Ti-a iesit genial ! Ahh, imi place mult cum ai pus personajele in culorile acele pale Ehh ce pot sa mai zic decat ca abia astept sa vad urmatoarea creatie Kisses and hugs ^^ |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 13 Aug 2013, 22:40 | |
| Superb. :O Nu am cuvinte. Ti-a iesit chiar foarte bine si mie una nu mi se pare mic. Este chiar marimea potrivita, din punctul meu de vedere, caci daca era mai mic nu se observau detaliile. Frumos. Iti multumesc pentru anunt si sper s-o faci in continuare. Pupx. :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 14 Aug 2013, 21:28 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pentru Anna Dynamitte. Scuze ca nu e asa faina. Dar nu am uitat. :3 |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 14 Aug 2013, 21:33 | |
| Aww ce dragut ti-a iesit Imi place la nebunie Asa ca hai astept urmaorea creatie :O3: si daca mai poti sa-l faci si pe Lee Min ho ( cand poti nu vreau sa te stresez cu asta ) Kisses and hugs ^^ |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 | |
| |
|
| |
|