|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 30 Iun 2013, 13:19 | |
| Tulai, Doamne! Ce-am văzut!!!! Domne, eu ce să mai comentez? Ar trebui să mai zic ceva? E superb! E minunat! E plin de energie! E plin de viaţa! Presupun că o caracterizează pe Ely acest GFX şi eu zic că are de ce să fie mândră. O dedicaţie mai mult ca reuşită! Să mă anunţi şi mai vreaauuu!! :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 01 Iul 2013, 15:57 | |
| Hello! Danke la toată lumea! *hug* Aduc un nou GFX - • [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] • Hmm, nu ştiu ce să mai spun, decât că doream să fac ceva diferit, dar se pare că tot ceea ce fac eu a ieşit. Oricum next time o să aduc ceva special, pentru Andruşka. This is all, bye, bye!
Ultima editare efectuata de catre Thanatos † in Lun 01 Iul 2013, 16:00, editata de 1 ori |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 01 Iul 2013, 16:00 | |
| WAI!! WAII!! WAIII!!! CE GFX MINUNAAATTT!!!! Îmi place lumina, culorile, fata, fontul...TĂĂTT!!! Să mai aduci măăă!!! Şi parcă-mi propisesei ceva tu mie :)))) Na mă că am uitat ceva!! :)))) EŞTI GENIALĂĂ! Ştii asta, dar îmi place să te laud =))) abia aştept acel ceva special. Ştiu sigur că va fi pe puţin la fel de frumos ca ăsta! :X:X:X:X:X
Ultima editare efectuata de catre Anna Dynamitte in Lun 01 Iul 2013, 16:03, editata de 2 ori |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| |
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 01 Iul 2013, 19:03 | |
| TU, fetito, esti GENIALA !!!! Imi place la nebunie totul, dar absoult totul: culorile sunt intr-o armonie perfecta, fata e superba si chiar i se potriveste acestui gfx numele de ,, Desire'' Uff, mai vreau, m-ai auzit . Asa ca hai te rog adu repejor alta creatie de a ta Kisses and hugs ^^ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 02 Iul 2013, 14:46 | |
| Pentru Andruşka. <3 Fără alte adaosuri.
(Da Anna, ştiu, însă va dura puţin, dar nu te teme, o să te anunţ când este gata totul)
• [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] • |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 02 Iul 2013, 14:51 | |
| Imi cer scuze ca nu am comentat la ultimile doua posturi. Oricum, imi plac foarte mult, acesta este foarte frumos. Faci o treaba mai mult decat buna, te felicit, si eu as vrea sa editez asa. In orice caz, abia astept sa mai faci GFX-uri, imi plac pozele pe care le alegi si cum le editezi. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| |
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 02 Iul 2013, 20:12 | |
| Ododo..... este aasaaa draguta pisicuta, mai ca imi vine sa o mananc Ufff, vreau si eu una asa cutee <3 Kisses and hugs ^^ |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 02 Iul 2013, 21:20 | |
| Hey! Scuze ca n-am dat comm mai devreme, dar m-am jucat azi toata ziua xd. Adooor, gfx-ul!Mersi mult! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 11 Iul 2013, 13:10 | |
| A trecut puţin timp de când nu am mai lucrat în PS, am făcut acum ceva mai diferit... Nu e asa de genial, dar ma bucur de rezultat. • [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] • |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 11 Iul 2013, 13:37 | |
| Crii! Iti multuesc pentru anunt. Mie chiar imi place cum ti-a iesit. Acele patratele s-au imbinat frumos cu renderul si cu tot ce mai era pe acolo. Plus, purpuriul este o culoare foarte frumoasa. Abia astept sa mai postezi si sper sa ma anunti in continuare. Te-am pupat.:* |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 11 Iul 2013, 15:27 | |
| Bună, merci mult de anunț. Și mie-mi place GFX-ul, ți-a ieșit foarte bine, și dacă nu te super l-am și salvat. În orice caz, editezi foarte bine în PS, îmi plac culorile alese de tine, se pootrivesc de minune cu render-ul, ceea ce creează un contrast foarte fain cu ochiul. Felicitări, îmi place mult ceea ce faci.
|
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 11 Iul 2013, 16:54 | |
| Mmmmmm, ce drăguţă ee!! Se vede că ştii ceea ce faci în PS. Îmi plac mult culorile şi modul cum ai editat-o. :) |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 12 Iul 2013, 21:03 | |
| O.O Doamne!Nu am vazut poze atat de bine editate.Te descurci de minune iar cea cu pisicuta este dragostea mea.E asa de dulce ca imi vine sa o smotocesc.Ultima pe care ai postat-o este superba,imi place felul in care ai editat-o,plus ca purpuriul este una dintre culorile mele favorite.Sper sa mai aduci si daca poti sa ma anunti si pe mine. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 14 Iul 2013, 14:29 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] M-am gândit să fac ceva diferit. Vă mulţumesc pentru comentarii. Mă bucur să aud că vă plac gfx-urile. |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 14 Iul 2013, 14:32 | |
| GENIAL! 0.0 Se vede cât de mult ai evoluat și continui să faci asta. Excelezi din ce în ce mai mult, fără îndoială ești un gfx-er extraordinar. Mă bucur să te văd așa dornică, așa perseverentă ^.^ Ține-o tot așa și o sp ajungi departe. Baftă :)
|
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 14 Iul 2013, 15:09 | |
| Este geniala.Este un gfx foarte reusit,probabil te-ai chinuit mult la el,insa a meritat caci a iesit minunat.Ai evoluat mult de la primele poze pe care le-ai postat dar parca asta le intrece pe toate.Mersi ca mai anuntat si multa bafta.Anunta-ma si la urmatoarele imagini,vreau sa imi "delectez" privirea cu operele tale :) |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 14 Iul 2013, 15:37 | |
| Hey . Mersi pentru anunt . Este foarte dragut gfx-ul, mi-a placut la nebunie. Sper sa mai aduci cat mai curand posibil Kisses and hugs ^^ |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 16 Iul 2013, 15:49 | |
| GENIUS!! Ăm... nu am cuvinte. Oricât de mult aş încerca, e prea puţin pentru ceea ce cred =)))) Ioi, mă laşi să-l pun pe facebook-ul forumului ca să vadă şi lumea ce talente avem noi pe forum? :3 Trebuie să-l pun la loc de cinste pi ista. :3 |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 16 Iul 2013, 15:57 | |
| Nu mă deranjează Ana. ^^ Revin cu un avatar de data asta, în două mărimi. Oricum am modificat doar luminozitatea, am adaugat nişte culoare, prostii de genul. Nu am făcut de la 0, pur şi simplu m-am jucat cu setările pe acolo, nimic nou.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Îmi aduc aminte, înainte când nu ştiam să lucrez în PS, tânjeam să fac avatare cu mărimile de 100x100 sau puţin mai mari. Acum am şansa. |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 16 Iul 2013, 15:59 | |
| euu
Nici nu ştii cât îmi plac mie avatarele de mărimea 100 x 100. Habar nu aiiiii!!! Aici m-ai atins la corason. Îmi plac enorm de mult culorile imaginilor. Par aşa pixelate, parcă făcute de tine :))) Ioi. Îmi place şi imaginea aleasă. :x:x Ce să mai spun? :-? No comment.
|
|
| |
Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 16 Iul 2013, 16:55 | |
| Nimic nou dar ti-a iesit foarte bine.Imaginea aleasa de tine este geniala -evdent- si imi place mult cum ti-a iesit.M-ai lasat fara cuvinte cu imaginile astea,nici nu stiu ce sa spun.M-am indragostit de ele.Oricum nu ma asteptam la mai putin din partea ta insa continui sa ma uimesti.Bravo tie! |
|
| |
maudlin S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 16 Iul 2013, 19:54 | |
| Bună. Scuze că n-am comentat la ultimile două posturi, însă apreciez că m-ai anunţat în continuare. Îmi plac foarte mult pozele editate. Geisha a fost foarte fain editată, mi-a plăcut foarte mult, culorile, efectele adăugate, font-urile, absolut totul. A fost o poză făcută ca la carte. Cât despre acest avatar, nu pot spune decât că îmi place foarte mult, şi mie-mi plac avatarele 100x100, sunt speciale. Poza care ai ales-o şi ai editat-o a fost tare frumoasă şi diferită, mai ales că acea fată este superbă. Abia aştept să ne mai aduci poze, să mă anunţi, dacă poţi, te rog.
|
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 16 Iul 2013, 20:08 | |
| Buna. Nu am putut ajunge la ultimul post, caci nu am avut internet. Deci, imi place sa vad ca zi de zi iti fructifici talentul si perseverezi. Ma incanta modul in care editezi in acest moment, iar lucrarile tale sunt foarte originale. Genial este modul in care combini culorile si adaugi efecte, cred ca in cativa ani vei ajunge departe cu acestea. Abia astept sa mai postezi si sa ma anunti! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 | |
| |
|
| |
|