|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 20 Iun 2013, 12:38 | |
| Chiar îmi place cum arată!! Chiar dacă nu se prea potriveşte cu vremea, e super cool. Poţi face şi text cu 'Sasu.Faitopic' ??? Mi-ar trebui şi mie la ceva.... Eşti bestială! Aştept şi altele
Ultima editare efectuata de catre Anna Flare in Joi 20 Iun 2013, 12:53, editata de 1 ori |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 20 Iun 2013, 12:44 | |
| Ododo, ce draguta e poza . SIncera sa fiu cand vad poza imi vine sa ma topesc de la atata caldura . Ehh in fine, abia asteot urmatiarea creatie Lots of love from Lola |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 20 Iun 2013, 13:14 | |
| Waaaa!!! O.O SUPERB! Doamne, dar tu cate chestii inveti pe zi? Pfoa, am ramas fara cuvinte. Pur si simplu nu stiu ce sa mai spun. Ador cum ''scrii'' si fonturile pe care le aplici sunt superbe. Foarte expresiva imaginea. Mersi de anunt. Te kiss. |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 20 Iun 2013, 13:55 | |
| E super tare poza aceasta, chiar imi place, are un efect absolut extraordinar. Evoluezi, bravo, sa continui sa faci asemenea texte, chiar ma incanta. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 24 Iun 2013, 18:46 | |
| Am să pun direct linkul, fiindcă aşa mă gândesc că mărimea imaginii deformează pagina. Din nou un edit pe un font, chiar îmi place să fac modific fonturi. <3
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] <<---- |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 24 Iun 2013, 19:48 | |
| Unde-i bre Sasu.Faitopic? Oricum, îmi place muult. 3D ... E aşa cool!! O.O Să mai aduuciii!! |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 24 Iun 2013, 20:34 | |
| Hellau . Cred ca poza asta e preferata mea dintre toate pe care le-ai postat pana acum, arata pur si simplu GENIAL . Imi place mult stilul asta, iar text-ul se potriveste de minune Asa ca hai mai uimeste-ne si cu alte creatii Lots of love from Lola |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 24 Iun 2013, 20:48 | |
| Hellau. Foarte faina imaginea, cred ca ti-a luat ceva s-o faci. Cum a spus si Anna, este 3D, super. Totul e perfect, umbrele, ai ales si un fond avantajos pentru culoarea textului. Felicitari si abia astept urmatoarea imagine editata. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 24 Iun 2013, 23:03 | |
| Hellau. :) Iti multumesc pentru anunt si sper s-o faci in continuare. Se vede ca iti place sa modifici fonturi, deoarece iti ies superb, iti ies foarte, foarte bine. Imi place cum arata, parca e 3d, parca e rupt. <3 Imi place mult. Sper ca data viitoare sa ne mai aduci tot un font, caci imi place cum lucrezi la ele. Te kiss. Ely^^ |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 25 Iun 2013, 00:06 | |
| Sunt superbe!Ai un mod unic de-a edita |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 28 Iun 2013, 17:08 | |
| Mă bucur să aud că v-a plăcut creaţia. <3 Ok, acum cred că am făcut primul meu GFX, cam tâmpit, dar totul are un început. Îii datorez multe lui Ely că mi-a oferit şansa să am PS-ul, căci sunt foarte hotărâtă să lucrez mult ca să realizez tot felul de chestii în el. O să fac un contrat, între originala imagine şi rezultatul prostiei mele şi desigur cercetărilor mele în aşa ceva (tutorialurile care m-au învăţat o technică nouă smudge.) Şi fiindcă e şi primul meu GFX il dedic lui Ely(fiindca m-a ajutat cu programul şi este o dulce), Mad Hatter (fiindca ea chiar m-a inspirat şi este un model pentru mine, ea m-a rescos din negura si m-a determinat sa incep de la 0), cât şi restul graficienilor pe care îi cunosc care mereu au fost alături de mine, susţinându-mă - Evelina şi Anna. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 28 Iun 2013, 17:18 | |
| Geniule! Nu ai pentru ce, ti-am mai spus! A fost o placere sa-ti dau programul full, mai ales ca stiam ca-ti place si ai talent sa faci aceste lucruri. Primul GFX a iesit superb! Il ador! Sper sa ne mai aduci cat de curand si alte gfx-uri si multumesc pentru anunt si ca mi l-ai dedicat. Spor la altele! Te-am pupat.:* |
|
| |
maudlin S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 28 Iun 2013, 17:40 | |
| Vaii, ce drăguț din partea ta. Îmi plac foarte mult GFX-urile tale, faci o treabă minunată și la seturi dar și la simple imagini. Nu pot decât să te felicit și să îți spun că dea bia aștept următorul GFX. |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 28 Iun 2013, 18:01 | |
| |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 29 Iun 2013, 20:22 | |
| Acesta este cel de-al doilea GFX, am avut 14 chestii, nu doar layere, am avut şi un mic ghid - greu se găsesc tutorialurile pe YT şi chit că era în franceză am învăţat ceva, oricum pe parcurs am făcut singură anumite chestii. Şi chiar îmi place cum a ieşit. Şi deisgur este loc pentru mult mai mult de atât. Mă bucur să aud că va plăcut primul. T^T Promit că atunci când am să devin mai bună, am să vă fac integral câte un GFX. Şi ar fi o plăcere. <3
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - are cam multicel blur(trebuia să mă mai opresc din apune... dar a fost necesar XD), dar sugerez să măriţi imaginea mai mult, dacă vă permite site-ul. Însă dacă arată img, reală, atunci e bine. |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 29 Iun 2013, 21:44 | |
| ARE YOU FRUMI CRAZY????? :o:o:o:o:o:o: BREEE!!! ESTE FOARTE COOOL, TARE, MEGA-MIŞTO, EXTRAORDINAR!! Serios acum, e foarte, foarte, foarte frumooss!! I like it soooo much!!! Vai... nu ştiu ce să mai zic XD Să mă mai anunţi şi... mai aştept minuni!! :* |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 29 Iun 2013, 22:27 | |
| Imi plac mult, cum de esti talentat, de ce esti talentat?Esti cel mai tare!Si nu-s tampenii! |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 29 Iun 2013, 22:39 | |
| Hi . Sincer nu mi se pare a fi blur chiar asa exagerat, chiar as zice ca e suficient si mi se pare o poza chiar foarte reusita, din punct de vedere al editat-ului. Asa ca mai vreau sa ne mai aduci creatii de ale tale ps: scuze ca nu am comentat la post-ul anterior Kisses and hugs ^^ |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 29 Iun 2013, 22:46 | |
| Genial. Imi place cum a iesit, mai ales ca ai redat profunzimea acelui maro in o multime de elemente. Nu ai folosit mult blur sau cel putin eu nu opbserv. Se vede bine, ai creat un efect oarte frumos. Mersi de anunt! :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 30 Iun 2013, 10:38 | |
| Pentru Ely a mea, fiindcă e exact ca o explozie spontană de fericire, radiază.
• [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] • |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 30 Iun 2013, 10:43 | |
| GENIAL. Monstru mic si genial! In primul rand, multumesc tare, tare, tare, tare, tare mult si in al doilea rand il ador! Il iubesc! E genial, esti geniala! Imi place foarte mult acea explozie din culori, chiar ca seamana cu mine. :)) Iti multumesc ca mi l-ai dedicat mie. Inseamna mult, mai mult decat o mie de gesturi sau fapte. |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 30 Iun 2013, 10:54 | |
| Hello ^.^ Îți urmăresc topicul încă de când l-ai deschis, însă tocmai acum postez și eu un comentariu :) În primul rând, îți mulțumesc pentru dedicații În al doilea rând, vreau să știi că ai evoluat fantastic 0.0 Știi foarte bine să integrezi renderul și să folosești smudge tool-ul. Primele gfx-uri nu pot spune că sunt făcute de un începător, deoarece sunt realizate foarte bine. Cred că o să evoluezi fantastic și o să ajungi acolo unde ți-ai dorit ^.^
|
|
| |
maudlin S-Class
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 30 Iun 2013, 11:53 | |
|               Bună, Unicornule. Îmi pare tare rău că nu am mai trecut pe la theard-ul tău, ieri am stat la o fată și nu prea puteam să intru pe forum. În fine, acum sunt acasă și ți-am văzut mesajele private în care m-ai anunțat că ai postat, îți mulțumesc.               Îmi plac foarte mult GFX-urile tale. Ai evoluat chiar foarte mult de la primele tale poze editate. Știi foarte bine să așezi efectele pe poze astfel încât să se realizeze un contrast plăcut cu ochiul. Ultimul GFX a fost într-adevăr unul special, fiind o explozie nemaipomenită de culori. Felicitări pentru munca depusă, te pricepi foarte bine și faci o treabă minunată.               Spor la editat și să mă anunți. <3
|
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 30 Iun 2013, 12:32 | |
| Ododo ce poza geeniala . Vreau sa iti multumesc pentru anunt si sa-ti spun ca evoulezi pe zi ce trece in arta editat-ului si ma bucur tare mult ca am dat peste acest topic Ce itit mai pot spune inafara de faptul ca itit urez spor la editat Kisses and hugs ^^ |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 30 Iun 2013, 13:04 | |
| Meriti sa fii ceea ce esti!Ai un urias potential si te intreb asa nu poti sa-mi faci o poza c-o mata?(pisica) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 | |
| |
|
| |
|