Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Tâmpenii modificate. <3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29  Urmatorul
AutorMesaj
Anya
Special Jōnin
Special Jōnin
Anya

Sex : feminin Localizare Localizare : Racitania
acebook acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1521
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 210

Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Vin 12 Apr 2013, 23:03

Uii ce tare e!
Desi eu urasc rozul de data asta imi place:X .
E superb ceea ce faci tu.
Multumesc de anunt si sa mai aduci curd.

Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Vin 12 Apr 2013, 23:08

Hey, imi place mult de tot font-ul pe care l-ai folosit, sincera sa fiu ma mir ca nu comentai ca mai vazui asta deja hmm..realy? . Cred ca uitai sa dau pe trimiteti can\'t see !!! . Mdaa epic mie :|
ps: sa ma anunti cand mai postezi
Te pupaceste Lola kiss
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Dum 14 Apr 2013, 10:25

Hei. a hug
Imi place foarte mult acest scris, este adorabil. Imi amintesc la scoala cand eram mica si scriam pe tabla tot felul de prostii d-astea. lough Foarte fain, astept sa ne mai aduci.
Succes la editat! kiss
Sus In jos
¤Kiira¤
Academy Student
Academy Student
¤Kiira¤

Sex : feminin Localizare Localizare : In your mind .:3
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 43
Puncte : 56
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : Indragostita . =p~

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mar 16 Apr 2013, 17:01

oh my god !!! Eşti incredibilă ! what?lol! huh? Am rămas cu gura căscată ! Serios !!! lol damn!
Să mai aduci ! Mai ales BUNĂCIUNI !!! well? awesome right? ;;)
PS:Să mă anunţi . puppy eyes

Te pup , pa pa ! :x
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Lun 10 Iun 2013, 19:51

Această creaţie i-o dedic lui Ely Whisky fiindcă mi-a oferit PS5, pe care l-am râvnit de mult timp.
Am lucrat în el şi am făcut un poster de film/fic mai exact. Da... bine imaginea asta am să o folosesc eu la un one-shot yaoi poate, dar na.
Nu vă faceţi griji nu e nimic anormal. : ))
Se putea mai bine, dar este prima încercare, m-am chinuit fiindcă m-am încurcat în layere. >.<

Ca să se ştie, m-am semnat cu prenumele real, pe mine mă cheamă Ţinc Maria Cristina, dar renunţ deobicei la semnături la numele de familie. XD
De ce nu îmi pun nick-ul de pe forum, fiindcă îl schimb ca vaca. : )))

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ultima editare efectuata de catre Thanatos † in Lun 10 Iun 2013, 20:00, editata de 1 ori
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Lun 10 Iun 2013, 19:57

Bună, îţi multţumesc foarte mult de anunţ.
Este chiar magnific acest poster, îmi place la nebunie, mai ales felul în care este editat, foarte original. Chiar mă bucur că ai mai postat, chiar faci o treaba minunată. Felicitări, abia aştept următoarea ta imagine editată. in love
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 Asss10Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 J5fdba

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Lun 10 Iun 2013, 20:42

Waaa fu! Wa fu! I ... LUV... YOU! God, e miştocar rău di tââât!!!! huh? You are a little kawaii geniuos!!!! My english is the worst, but your photos are the best!!! huh?
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Lun 10 Iun 2013, 21:14

Hey, hey happy . Mersi pentru anunt kiss ... Ododo e foarte dragut editata acest poster, chiar daca nu ma omor dupa yaoi. De asemenea, imi place ca e foarte original. Sincera sa fiu chiar imi lipseau imaginile tale editate !
Lots of love from Lola kiss
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Lun 10 Iun 2013, 21:20

Awww, Crii! a hug Ti-am spus, nu ai pentru ce. kiss Esti o draguta! kiss Ador acest poster, iar acei tipi sunt chiar hot. :> =)) Mersi mult de tot, apreciez gestul tau. Il ador! :X Nu am cuvinte sa-l descriu. Il love! :))
Scuze de comm-ul amarat insa sunt cam ametita. :))
Te pup si spor la postat! >:D<
Sus In jos
Anya
Special Jōnin
Special Jōnin
Anya

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mar 11 Iun 2013, 10:28

Aloha! ^.^
Multumesc de anunt. Acel poster e chiar interesant. Si ehem rusinos unul dintre tipi mi-a facut cu ochiul rolling on the floor
Arata bine. Succes in continuare si astept sa mai aduci si daca vrei sa ma anunti si pe mine. roll
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mar 11 Iun 2013, 23:02

Ţin să-i mulţumesc lui Equinox pentru sfaturi şi pentru că m-a învăţat ceva în PS. : x

Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mar 11 Iun 2013, 23:09

Waaaa!!!! x-) De ce nu m-ai anuntat, femeie?!!!! O.O X_X Incetez sa te cert, insa ti-o iei tu de la mine pana la urma. : )) Just kidding, you know me. -.-" Now, e superb. Il ador, foarte frumos. De asemenea, acel efect este super. Poate ma inveti si pe mine intr-o zi. :)) Inchei aici, nu mai am ce spune. Stii tu ca esti talentata si toata cele, nu mai am ce sa adaug. Daca nu ma anunti, te transform intr-o gogoasa! (D) =)))))))) Hug.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mier 12 Iun 2013, 07:27

Nişte tâmpenii cu adevărat. Am exersat puţin în PS treaba cu conturul şi marginile. <3

Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mier 12 Iun 2013, 09:32

Le ador! :X Sunt minunate. Imi place cum ai facut margunea, mai ales culoarea. Iar pozele sunt foarte frumoase. :X Te pricepi si se pare ca inveti foarte repede. Inchei aici. Hug.
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mier 12 Iun 2013, 13:37

O să te pun să mă înveţi şi pe mine ceea ce ştii tu. Sunt prea geniale. (D)
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 Asss10Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 J5fdba

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mier 12 Iun 2013, 13:41

Sunt mega super taaarii!!!!! Vei deveni cu siguranţă şi tu un geniu!!!! * de parcă nu ai fi :)) * Să mă mai anunţi, că eu iţi ador stiluull!!! kiss
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Joi 13 Iun 2013, 10:19

Hey scuze de intarziere sad . Oricum aunt foarte tari pozele editate happy . Abia astept sa mai aduci
Lots of love from Lola
Sus In jos
Anya
Special Jōnin
Special Jōnin
Anya

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Vin 14 Iun 2013, 10:33

Alohaaa!
In primul rand tin sa-ti multumesc pentru anunt.
Ina al doila rand :o3:Sunt asa dragute. Nu conteaza ca tu le consideri a fi niste "tampenii" sunt frumoase si ce conteaza este ca tu evoluezi si ne arati cat de mult cresti si cat de frumos infloresti. Te-ai gandit la o cariera intr-un domeniu in care sa folosesti astfel de programe?
Oita turmentata rainbow :\
Sus In jos
Skitte
Chūnin
Chūnin
Skitte

Sex : masculin Varsta : 26
Localizare Localizare :
acebook acebook : Bogdan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 819
Puncte : 1112
Reputatie Reputatie : 153
Stare de spirit Stare de spirit : Anything Could Happen

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Vin 14 Iun 2013, 10:52

Bună dimineaţa. Să ştii că sunt foarte drăguţe şi ţi-am mai spus eu ţie, eşti talentată!

Ai idei foarte frumoase şi ştii cum să îmbini pozele.

Încă odată ţin să-ţi mulţumesc... şi aici, că m-ai ajutat şi pe mine. Până acum m-a impresionat cea cu valurile, însă toate sunt frumoase. Na, ce să mai spun, abia aştept să văd ce idei mai ai. *HUG*
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mier 19 Iun 2013, 13:42

Mi-am făcut nick-ul. XD Bahaha. : ))
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mier 19 Iun 2013, 13:46

Imi place tare mult acest text, absolut totul. in love Tot efectul este uimitor, imi place la nebunie, si acea culoare iti sare in ochi. Genial, genial. in love Abia astept sa mai postezi astfel de textulete, sunt foarte faine. in love
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mier 19 Iun 2013, 14:02

VREAU ŞI EUUU!!!! Sunt huimită! îmi place enorm de mult. Zici că pică gheaţă... vreau gheaţă(D)
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mier 19 Iun 2013, 16:32

WOW! :|:Am ramas fara cuvinte. Pur si simplu, TRE SA MA INVETI ASTA! xD =)))))) Wow, deci nu, nu am cuvinte. Mor aici, fac atac de inima. Superb! O.O
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Mier 19 Iun 2013, 20:07

Ohh ce taree e love Parca ar curge gheata si in momentul de fata chiar nu ar strica ceva gheata pe caldura asta lough . Oricum, ti-a iesit foarte bine happy
Lots of love form Lola kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19Joi 20 Iun 2013, 12:36

Şi eu vreau chiaţă sincer, dar tot se topeşte din cauza căldurii.
Ok, acum înching lucrurile (glume de popier), am găsit pe YT un tip care a făcut cel mai tare tex care ar putea să se topească în foc ca să spun, gen cum e metalul de se topeşte. Şi am învăţat de la el cum să fac şi eu asemănător. <3 Doar că la mine e mai pronunţată textura textului şi e alt font. <3

O să vă dau ambele imagini, una cu dimensiuni mai mici ca să o puteţi vedea direct şi linkul către imaginea mare-mare, unde se vede clar textura textului.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Tâmpenii modificate. <3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-