Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Tâmpenii modificate. <3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29  Urmatorul
AutorMesaj
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Vin 11 Iul 2014, 10:44

Mersi fetelor, mă bucur că vă plac. Am să mai încerc să fac câteva tutorialuri dacă se poate.
Trecând peste asta, am mai lucrat în PS... şi da ştiu sunt rapidă. De data asta se vor regăsi şi avatare. Ultimele avatare diferă prin nuanţe.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Vin 11 Iul 2014, 15:43

Doar Faith and believe văd în fața ochilor 0.0 E atât de simplu acest GFX, însă atât de frumos. Până acum ai făcut fundalurile doar din texture, GFX-urile semănând mai mult cu niște colaje, însă acesta este formidabil. Simplu, dar complicat. L-am și salvat, ca să-mi mai limpezesc din când în când privirea :) Sper că o să mai faci lucrări în genul acesta, deoarece îți iese prea bine ^.^
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Ploiești
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2007
Puncte : 2122
Reputatie Reputatie : 105

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Vin 11 Iul 2014, 17:08

Primele două sunt favoritele mele. Nu știu de ce, poate pentru că sunt cu fete(it sounds dirty) și îmi plac cele două tipuri de fundal, culorile etc. În orice caz, și celelalte sunt frumoase, dar primele sunt mai speciale, nu știu cum să explic. Succes în continuare!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Vin 11 Iul 2014, 20:47

Mersi fetelor, mă bucur să aud că vă plac lucrările.
Schizzo, am să mai încer să fa de genul, dar îmi e puţin greu.
Nu prea am mai lucrat de genul acela de mult timp.
Lucrări noi.

Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Vin 11 Iul 2014, 21:05

Holy mother, mă impresionezi din ce în ce mai mult. Chiar nu am cuvinte, nu mă pricep la ce faci tu și nici nu cunosc cum stă treaba, dar știu sigur că ești foarte pricepută. Amândouă sunt minunate, felicitări!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 Asss10Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Vin 11 Iul 2014, 21:49

Cate am ratat. what?lol!
But but but, you're so damn genius. And they're so damn beautiful. God, you extraordinary.
N-am cuvinte ca sa iti spun cat de mult imi plac, chiar nu am, caci toate gfx-urile pe care le-ai facut pana acum sunt de-a dreptul minunate, lucrate cu atat de multa grija. Esti una dintre persoanele pe care chiar le admir pentru ceea ce face si pentru ca intotdeauna isi gaseste timp ca sa faca si ceea ce ii place pe langa ceea ce trebuie sa faca. Felicitari si succes in continuare.

P.S.: Ce zici de niste Makoto Tachibana pentru un viitor gfx?
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 Asss10Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Vin 11 Iul 2014, 23:27

Nu imi vine sa cred ca ai facut avatare cu viitorul meu sot(Batman) Sunt atat de frumoase. Nu imi dua seama cum le poti face atat de repede si atat de bine.
Pe langa avatarele cu batman, imi place primul postat  in avelasi timp cu ele. Ma atart culorile folosite de tine.
Astept alte creatii. Pupicei kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Sam 12 Iul 2014, 23:15

Choco, ce surpriză plăcută. De când nu te-am mai văzut pe aici. Mă bucur să aud că îţi plac lucrările. Promit că am să îţi fac una cu Makoto, dar o să dureze, fiindcă vreau să fie ceva special.
De data aceasta am reuşit să fac ceva mai diferit... combinaţie dintre gif şi imagine statică. Nu ştiu cât de bine arată, dar na... E ceva gen un poster. xD (+ încă ceva mai nereuşit...)

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Sam 12 Iul 2014, 23:29

Oh, God, that's so awesome. M-am uitat ceva timp la prima imagine, efectiv m-a fascinat. Nu stiu cat ti-a luat si cum ai reusit s-o faci, insa e geniala, ambele imagini se potrivesc si nu-ti da impresia de neconcordanta, desi una e gif si cealalta nu. Si cealalta imi place foarte mult, mai ales ca toate efectele se imbina atat de bine, dar Miss ma fascineaza grav.
Spor la editat scumpo and have a nice holiday. a hug
Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Dum 13 Iul 2014, 06:50

Cum, cum poate fi ceva atât de frumos? Prima imagine m-a lăsat fără cuvinte, parcă ți se potrivește, nu știu cum să zic. A doua este adorabilă. I mean, urechiușele și codița sunt drăguțe foc.
You're so freakin' talented <3
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Dum 13 Iul 2014, 13:31

Cate de tare este primul Gfx O.o Caum ai reusits a il faci stil gif? Va ramane mereu un mister...
Trea tare! Cat despre al doilea... Este atat de scump si de adorabil in love
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Dum 13 Iul 2014, 20:30

Geo, chiar făcusem un tutorial pentru acea copertă, doar că l-am şters din greşeală... Dar voi încerca să îţi explic aşa în mare: am luat câteva imagini, le-am combinat ca să fac BG-ul acela, care era o imagine simplă gen jpg sau png, iar după am adăugat imaginea gif peste şi combinat cu BG-ul. Treaba cu combinatul a fost mai dificilă puţin, fiindcă nu poţi şterge complet toate frame-urile gifului cu guma. A trebuit să dublez BG-ul şi să-l pun deasupra gifului, iar după să şterg din el cât a fost nevoie ca să se "blendeze" totul şi să pară că s-au combinat. Oricum, dacă o să mai am ocazia, promit că am să fac un tutorial ca să înţelegi mai bine.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Dum 13 Iul 2014, 20:39

Uu, that's an interesting gfx. Imi place ce ti-a iesit in final, culorile se combina frumos si vad ca te-ai axat pe nuante rosiatice si ceva verde. De asemenea, titlul lucrarii se potriveste cu imaginea in sine si cred ca ai surprins ideea si tema foarte bine. Altceva decat ca-mi place nu prea am ce sa-ti spus, asa ca spor la editat in continuare. Pup. :*
Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Dum 13 Iul 2014, 21:50

Hei  happy2 .
Ai adus un gfx drăguț, îmi plac mult culorile folosite și tema. Mersi mult pentru anunț și succes în continuare!
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Dum 13 Iul 2014, 22:50

Multumesc pentru explicatie. Acum ca am inceput sa mai editez in ps am cam inteles cum ai facut.Tot nu as putea face =))))
Noul gfx este tare frumos. Ador cum se imbina acele culori din jurul fetei. Este tare frumos.
Astept altul. Pupicei si inca o data multumesc kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Lun 14 Iul 2014, 11:24

Am mai făcut două avatare. Chiar îmi era dor de aşa ceva.
Şi da, aduc decât puţine... -.-

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Lun 14 Iul 2014, 12:39

We, we, we in love 
Sunt atat de dragute amandoua in love
Cred ca si noua ne era dor de avatarele tale. Mie imi era.
Inca il mai am pe cel de la tine la profil in love Nu cred ca am sa il schimb prea curand, doar daca imi faci tu altul rolling on the floor
Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Lun 14 Iul 2014, 15:43

Hello  a hug .
Sincer, nu mă pot decide care avatar îmi place mai mult, deși al doilea este mai pe gustul meu, dar primul este la fel de frumos.
Succes în continuare!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Lun 14 Iul 2014, 22:09

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - lucrare nouă, sunt chiar bucuroasă la cum a ieşit. <3
Draga mea Geo, la câte idei am aş face la toţi de pe forum avatare şi semnături, din pură plăcere şi pasiune. Deci aşteaptăte la multe din partea mea. *hug*
Anne, mă bucur că îţi plac şi dacă este am să încerc să îţi fac câteva de genul acela.
Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Lun 14 Iul 2014, 22:50

Awwww, that is so sweet  in love. Damn, ador noua lucrare. I mean, o țin de câte o mână, iar unul din ei a dus-o la buze, cât de drăguț poate să fie...And they are freakin' hot hey sexy ! .
P.S. Știu ce visez la noapte :)
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Lun 14 Iul 2014, 22:57

Baieti frumosi, baieti frumosi in love 
De ce imi faci mereu in ciuda cu baieti frumosi in gfx? Ador acest gfx cu tot cu baietii aia frumosi.
Sa mai postezi gfx-uri cu baieti frumosi  hey sexy !
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Mar 15 Iul 2014, 00:51

BroCon! what?lol! Omg, animeul asta mi-a scos peri albi, incepusem sa numar zilele pana la urmatorul episod, ajunsesem rau... Siii, revenind la gfx-ul tau, e genial, ai surprins tot ce era de surprins, mai ales ca tipii aia doi sunt dintre cei care o protejeaza cel mai mult, fara insa a-si da de gol intentiile mai putin demne de niste frati. Deja sunt pe langa. Imi place tare mult cum lucrezi si cum ai grija ca toate detaliile sa fie acolo unde trebuie, in asa fel incat imaginea finala sa fie uimitoare. Felicitari si spor in continuare. Pup. :*
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Mar 15 Iul 2014, 09:55

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - lucrări noi.
În ultimul timp am avut atâtea idei şi mă bucur că nu mi-am ieşit din mână.
Choco mă bucur să aud că îţi place acel gfx. Am auzit de poveste, dar nu ştiam că e şi anime. xD
Şi fetelor promit să mai aduc băieţi frumosi, chiar modele smexy. xD
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Mar 15 Iul 2014, 10:42

Honey bee. @-)
Cat de dragalase sunt gfx-urile astea. in love Imi place la nebunie primul, pur si simplu te indeamna sa zambesti si te umple de voie buna. Si apoi, uitandu-ma la al doilea, mi se face pofta de ceva de baut. Abia astept si urmatoarele tale lucrari si sunt sigura ca vor fi cel putin la fel de frumoase ca acestea, caci de fiecare data reusesti sa ma surprinzi. Pup. :*
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19Mar 15 Iul 2014, 10:47

Prima data am apasat pe link crezand ca este doar unul lough Apoi am citit putin din comul lui Choco si a fost ceva gen :WTF, unde mai e unu? rolling on the floor 
*Revenind la gfx-uri*
ma atarage mai mult primul decat al doilea. Ambele sunt la fel de frumoase insa al doile nu e genul meu. Il prefet pe primul.
Sa ma anunti cand mai postezi
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tâmpenii modificate. <3   Tâmpenii modificate. <3 - Pagina 17 I_icon19

Sus In jos

Tâmpenii modificate. <3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 17 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-