|
|
Autor | Mesaj |
---|
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 10 Feb 2015, 15:13 | |
| Uuu, sunt super ultra mega dragute. :) Ti-au iesit foarte bine, draga mea, mai ales #1. Imi place textul foarte tare. Felicitari! Sper sa mai aduci curand. Te-am pupat! :* |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 10 Feb 2015, 23:11 | |
| Bunt minunate. Avatarele sunt atât de draguțe și tipii așa sexy =)))) Prima a fost cea mai frumoasă. Să nu uiți să mă anunți când mai postezi. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 16 Feb 2015, 16:01 | |
| Kimyko nu am uitat de tine şi te rog din suflet să nu fii tristă. Lucrări noi. Gata, mi-a revenit cheful şi inspiraţia. Prevăd iar un vald mare. : ))
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 16 Feb 2015, 16:08 | |
| What the f...fuse si se duse:)) Sunt Geniale!! O.O Mi-au placut tare mult, draga mea, amandoua in mod egal. Prima are niste efecte splendide, iar a doua are o cromatica exceptionala. O ador. Am avut noroc ca eram on chiar cand ai trimis mesajul, si asa sunt prima!!:)) Iti multumesc de anunt si iti urez multa inspiratie, care din cate spui, e din ce in ce mai prezenta. Te-am pupat! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 16 Feb 2015, 21:23 | |
| Tu, copilă, cât de frumoasă e prima. Îmi place atât de mult cum ai editat. A doua este mai simplă dar are propriu ei farmec redat prin simplitate. Să mai aduci. Îți mulțumesc că m-ai anunțat. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 23 Feb 2015, 13:14 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Lucrare nouă. Şi voi mai aduce şi altele. : ) |
|
| |
Danielle Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 23 Feb 2015, 14:01 | |
| Salut si multam de anunt! :* Interesant conceptul...imi pare acel tip de femeie al secolului trecut, tipul european al artistei. Nu stiu de ce...asta imi inspira. Dar e de bine. Lucrarea ta insumeaza o romanta joviala, carisma scenica si mister. Imi place mult. Astept si altele. Te-am pupat! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 25 Feb 2015, 15:17 | |
| De data aceasta nu am să pun semnături sau alte edituri de genul, ci coperţi. Coperţi de wattpad. Fiindcă acum cu asta m-am ocupat în ultimul timp şi s-au strâns multe. Şi fiindcă nu am altceva, am să pun aici câteva. :3 ( şi în caz că aveţi cont şi vă trebuie una îmi spuneţi xD )
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 25 Feb 2015, 15:54 | |
| Cu asta m-ai dat gata.... Sunt atât de geniale. Acum chiar nu știu ce să comentez... Dacă voi vrea să public o carte, voi apela la tine. Esti incredibilă. |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 26 Feb 2015, 10:27 | |
| Sunt absolut geniale, mai ales cele cu bunaciuni. Mersi mult de anunt si scuze ca nu am comentat data trecuta. ^^' |
|
| |
Danielle Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Joi 26 Feb 2015, 15:26 | |
| Vorba lui Geo, m-ai dat gata cu #8 si cu toate celelalte, dar cel de la #8 are mai multe patratele :)). Sunt geniale, mama. Te felicit pentru munca depusa si felicit Cerul pentru talentul asta al tau. Astept si altele. Te-am pupat si merci de anunt, scumpa! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 02 Mar 2015, 20:23 | |
| Mă bucur că v-au plăcut fetelor. Fiindcă numai cu genul acesta de edituri m-am ocupat zilele acestea, voi mai posta din ele aici. Recente (astăzi), vechi (ieri). : ))
|
| |
Danielle Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 02 Mar 2015, 20:30 | |
| Hei! Merci de anunt, scumpo! Deci...me like #4, #4 like me!:)) E sexy si foarte bine realizata coperta. Me like Ian S.!! Mult. Revenind la lucruri serioara si lansand la o parte pasiunea mea pentru patratelele lui Ian, vreau sa-ti spun ca imi plac toate foarte mult. Chiar ai putea sa te ocupi serios de asa ceva, sau chiar de designul revistelor, stiu si eu... Esti super talentata. Astept si altele. Te-am pupat! |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 02 Mar 2015, 21:06 | |
| Ma bucur in mai existe lucruri pe lumea asta care ma mai fac si pe mine sa zambesc si ma bucur ca acele ucruri sunt creatiile tale. Iti admir operele si, si, si...iti multumesc de anunt. -_- Scuze dar in seara asta nu pot sa scot mai mult. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Sam 07 Mar 2015, 10:12 | |
| Lucrări nou. Una ieri, a doua astăzi. : ))
|
| |
Danielle Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 08 Mar 2015, 14:18 | |
| Buna, buna! Imi pare rau ca ajung abia acum. Sunt foarte frumoase editurile. Imi place mult conceptul celei de-a doua imagini, are o sensibilitate rupta parca din propriul tau suflet. E superba. Astept si altele. Te-am pupat! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 10 Mar 2015, 11:47 | |
| Lucrări noi. (coperţi + o semnătură?)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
Danielle Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 10 Mar 2015, 13:45 | |
| Salutare! Multumesc de anunt! Sunt foarte reusite aceste edituri, atat semnatura, cat si copertile. Am o curiozitate: copertile le faci pentru cineva sau ceva anume? Cam atat... Te-am pupat! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mar 10 Mar 2015, 20:29 | |
| Odododooo Ai făcut un edit cu Tokyo Ghoul! Este atât de GENIAL! Ar trebui să te faci creatoare de coperți. Te pricepi! |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Mier 11 Mar 2015, 11:04 | |
| Wahaaaa, cat de adorabil e Juuzou!>.< De asemenea, nici copertile nu sunt mai prejos. Ador modul tau de a edita imaginile. Faci din banalitate perfectiune. Multumesc mult de anunt!^^ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 15 Mar 2015, 12:58 | |
| Edituri noi (coperţi noi). ^^
|
| |
Danielle Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Dum 15 Mar 2015, 13:16 | |
| Multumesc pentru anunt, draga mea! Imi place foarte mult prima coperta, atat efectul acela de hartie mototolita, cat si scrisul, imaginile si restul. Emana foarte multa sensibilitate. Toate editurile sunt foarte frumoase si chiar nu mai stiu ce sa spun. De-asta comentariul meu e scurt de data aceasta. Te-am pupat! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 16 Mar 2015, 11:42 | |
| De data aceasta vin cu ceva diferit. (avatare şi un glitch art?)
|
| |
Danielle Sensei
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Lun 16 Mar 2015, 20:30 | |
| Hm...interesante editurile. Imi place mult efectul de la #3, e...special. Astept si altele. Te-am pupat! |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 Vin 20 Mar 2015, 16:52 | |
| Hello, chiar am trecut sa-ti vad lucrarile. Imi plac intr-adevar, cu toate ca e diferit de stilul meu. Cati ani de cand editezi? ^^ |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tâmpenii modificate. <3 | |
| |
|
| |
|