Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Sugestii Dum 07 Apr 2013, 14:41 | |
| Ce ati spune la regulament fiecare sa semneze si sa puneti un chatbox de la forum ca xat nu lasa pe toti pe el sa scri din cauza la java.Mersi anticipat |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Sugestii Dum 07 Apr 2013, 20:39 | |
| Cum adica sa semnam la Regulament? Nu inteleg. Ca un fel de petitie, cine a citit sa si semneze? Nu cred ca-i nevoie, din moment ce odata inregistrat pe forum este obligatia ta ca si membru sa citesti Regulamentul.. Iar in legatura cu chat-ul, ti-am mai spus, nu vad de ce ar pune altul daca la majoritatea merge. Nu am intalnit persoana careia sa nu ii mearga chat-ul pana acum, iar problema ta se datoreaza faptului ca nu esti pe calculator, ci la tableta. :) |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Sugestii Dum 07 Apr 2013, 22:18 | |
| Noi nu suntem responsabili pentru probleme care se produc din cauza calculatorului/tabletei/mobilului tău. Atâta vreme cât majorităţii le merge chat-ul normal nu suntem obligaţi, prin circumstanţe, să punem un chatbox. Cât despre regulament sunt de acord cu Choco, eşti nevoit, dacă nu doreşti să ai ban, să citeşti regulamentul imediat ce te-ai alăturat forumului. Eu nu sunt de acord cu acestă sugestie. Aceasta îmi este propria părere. |
|
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Sugestii Lun 08 Apr 2013, 11:47 | |
| Hey, scuze dar sunt de acord cu Arianthe si Choco. Dupa parerea mea nu isi are rostul un astfel de topic, intrucat toata lumea ar trebui sa treaca pe la regulament si sa-l citeasca pentru a nu primi ban, iar un alt chat nu cred ca ne-ar folosi, intrucat am ajunge sa nu mai stim pe care sa scriem. Ei bine asta este opinia mea... |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Sugestii Lun 08 Apr 2013, 11:50 | |
| |
|