| Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Problema a srie pe chat Dum 07 Apr 2013, 13:21 | |
| Vreau sa ma adresez la JustMe si Arcade pentru ca nu pot scrie pe xat si as vrea sa va rog sa puneti un chatbox de la forum ca pe acela pot sa scriu,pentru ca is pe o tableta numerica si voi ramane pe ea cam mult timp ca mi s-a stricat calculatorul si nu stiu cand o sa am altu.Multumesc petru intelegerea voastra. |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 07 Apr 2013, 13:47 | |
| Dacă ai probleme legate de orice, postezi la Sugestii. În categoria asta nu postează membrii. |
|
| |
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 07 Apr 2013, 14:55 | |
| Facut Gabi ;)mersi,pup |
|
| |
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 07 Apr 2013, 15:20 | |
| Gabi? Îmi pare rău, mie mi se spune Bibi. |
|
| |
Cherry Genin
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 07 Apr 2013, 15:29 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 07 Apr 2013, 20:17 | |
| Fara off, daca problema e rezolvata, atunci nu-i nevoie sa se raspunda fiecarui mesaj din partea cuiva. Trecand insa peste asta, daca doresti sa vorbesti cu Arcade ii poti trimite un mesaj privat, insa nu cred ca numai din cauza ca nu poti accesa tu chat-ul va schimba acea 'categorie'. Parerea mea, poti insa sa vezi si ce spune el. |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 08 Apr 2013, 09:35 | |
| Buna, ei bine de la un timp de vreme cand doresc sa foloaesc un emoticon imi apare cu totul altceva si anume, in loc sa imi apara fata acea de devil imi apare : :> ( al 10-lea emoticon ). La inceput am crezut ca e din cauza telefonului, pentru ca am obiceiul sa mai postez de pe el, insa am observat ca si pe laptop am aceasi problema. Sper sa rezolavati aceasta problema Edit : Stiu si eu mie imi place sa-l folosesc Arianthe, mai ales de la un timp de vreme
Ultima editare efectuata de catre ~Lola~ in Lun 08 Apr 2013, 11:41, editata de 1 ori |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 08 Apr 2013, 10:53 | |
| Această problemă este de la forum, deci nu este nimic in neregulă de la voi. Sper şi eu să se rezolve problema, căci de multe ori am vrut să folosesc acel emoţicon. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 08 Apr 2013, 11:09 | |
| nu se va adauga alt chat. probabil ca si pentru tableta ta exista un plugin, un adobe flash player ce trebuie instalat ca sa iti mearga si acest tip de flash ( chat ). |
|
| |
Delicate. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu unde . Nr. mesaje : 51 Puncte : 69 Reputatie : 14 Hobby-uri : Baschetul . :x Stare de spirit : Sunt sigură că nu te interesează
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 02 Iun 2013, 15:21 | |
|
Se mai organizează Gfx.ul săptămânii ? :))
|
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 02 Iun 2013, 17:54 | |
| Da, se mai organizeaza, tocmai ce am deschis noul topic. Imi cer iertare pentru lunga intarziere. |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mier 19 Iun 2013, 10:41 | |
| Am si eu o mica problema. De curand am vrut sa-mi imi schimb poza de la semntura. Ei bine, am luat poza am pus-o si apoi am vrut sa scriu si ceva, iar cand am incercat sa o inregistrez pe forum mi-a zis ca semnatura este lunga. Sincer eu nu cred ca este adevarat, adica am vazut muulte semnaturi care sunt mult mai mari ca ale mele si totusi merg. La inceput am zis ca are ceva Chrome-ul meu si am incercat si pe Opera, dar tot nu a functionat. Ma puteti ajuta cumva? ps: poza de la semnatura este cea pe care o am acum si nu este mare, eu asa zic... |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mier 19 Iun 2013, 13:40 | |
| Daca am inteles eu bine, este de la casuta de postare. Eu una sper sa se rezolve, caci nu mai am voie cu semnaturi mai mari de 6 randuri, si este enervant. |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mier 19 Iun 2013, 20:21 | |
| Ei dreptate Elina , sper sa se rezolave curand |
|
| |
dayanacrazy Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Ploiesti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 46 Puncte : 76 Reputatie : 4 Hobby-uri : citit Stare de spirit : ok
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mar 02 Iul 2013, 22:29 | |
| Imi pare rau dar nu stiu unde sa postez, puteti sa imi ziceti si mie cum sa reusesc sa scriu cu alineat, care era codul acela folosit pentru alineat? Nu mai gasesc topicul in care scria acest lucru... |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mar 02 Iul 2013, 22:32 | |
| |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Vin 19 Iul 2013, 18:40 | |
| Hmm...Am o problema cu mesajele private. Cand am dat pe post reply la un mesaj, pagina mi s-a deformat in felul acesta si nu l-am putut trimite. Am putut sa-l trimit doar cand am creat alt mesaj : 1. 2. Nu cred ca este problema de la mine, deoarece asa imi apare si pe laptop. Ce credeti ca e in neregula?
Edit : S-a rezolvat, scuze de deranj. A revenit la normal. |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 21 Iul 2013, 00:24 | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 21 Iul 2013, 09:25 | |
| M-am ocupat eu, mulţumim pentru anunţ. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Sam 03 Aug 2013, 20:50 | |
| Am si eu o mica problema pe forum. Nu merge sa pun avatar. am incercat cu 6 poze diferite si nimic. Vreau sa stiu daca problema este de la forum sau de la Pc-ul meu. Am vorbit cu inca un membru,Bring Me The Horizon. Si ea are aceasi problema. Scuzati deranjul. |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Sam 03 Aug 2013, 20:59 | |
| Depinde cum vrei sa pui avatarul. Daca este imagine png, atunci codul sau trebuie pus in ultima casuta, asa cum sunteti indrumati de catre graficieni. Totusi, aici intervine problema. In acea casuta nu merge decat codul pe care il puteti copia doar daca va inregistrati pe site.
Atunci cand incarcati o imagine pentru a-i putea lua codul, apar mai multe optiuni, dintre care una e inactiva. O puteti activa facandu-va cont pe ImageShack, folositi codul respectiv si ar treui sa mearga. :) Daca tot nu merge, atunci nu stiu care ar putea fi problema. |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 04 Aug 2013, 13:18 | |
| Într-adevăr a fost o problemă ieri la toate forumurile, nu doar la al nostru, însă mergea dacă avatarul era redimensionat în PhotoScape la 200 px și era pus în ultima căsuță, chiar dacă nu era PNG. De asemenea, înainte de a fi pus în ultima căsuță trebuia uploandat cu ajutorul unui program de uploandat (IMGUR, ImageShack), iar atunci ar fi trebuit să meargă. (așa mi-am pus eu avatarul și a funcționat) Sper că te-am ajutat. |
|
| |
Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 26 Aug 2013, 16:31 | |
| Hei.
Puteți să mă ajutați și pe mine? Dacă poate cineva să îmi spună cum se numea topicul acela unde îți spunea cum să scrii cu blur, cum să desparți mesajul și tot felul de alte coduri? Nu mai știu sigur, dar parcă topicul era creat de Arcade.Merci oricum. Scuze dacă v-am deranjat sau nu am scris unde trebuie. *hugs*
|
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 26 Aug 2013, 23:47 | |
| Eu nu tin minte sa fi facut un astfel de topic. Daca il stie cineva, va rog sa-l lase aici sa mi-l vad si eu :))) |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mar 27 Aug 2013, 10:02 | |
| Erau parcă 'BBC Codes', dar în momentul de faţă nu cred că se mai găsesc. Ai, însă, tot ce-ţi trebuie în căsuţa de răspunde. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! | |
| |
|
| |
| Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! | |
|