| Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mar 27 Aug 2013, 12:23 | |
| Aham. Merci pentru răspuns! :)
*hugs*
|
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mier 18 Sept 2013, 19:41 | |
| https://sasu.forumgratuit.ro/f28-concursuri - La PICTURE EDITING CONTEST - La descriere... e cam anormal. Mă întreb cine a făcut asta. Îmi pare rău de deranj
Edit: De ce s-au răsturnat topicurile la concursuri ?Choco :) : =))) Nici n-am de gand sa intreb. Am rezolvat, acum e ok. Mersi pentru ajutor. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Joi 19 Sept 2013, 02:57 | |
| Vinovat sunt eu de chestia aia ... |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Joi 19 Sept 2013, 18:44 | |
| De ce nu mai exista membri premianti? |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Joi 19 Sept 2013, 19:42 | |
| Găseşti răspunsul în acest topic. |
|
| |
Pasila Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ghost Town Nr. mesaje : 147 Puncte : 198 Reputatie : 31 Hobby-uri : Asta şi asta Stare de spirit : Awesome :)
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 07 Oct 2013, 09:22 | |
| Hello, am vazut si eu ceva mai greu de observat. Stiti ca atunci cand nu esti logat pe forum si il accesezi apare o casuta ciudata si enervanta in care scrie "Conectare" "Inregistrare" "Nu mai afisa" si eu stiu ca trebuia sa apara si o poza acolo Dar nu mai apare. Asta trebuia sa fie linkul pozei.https://2img.net/r/ihimizer/img412/2664/sasusakuloves2007102519.jpg Nu stiu daca e de fapt chiar o problema, dar am zis sa zic si eu... |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 07 Oct 2013, 10:07 | |
| |
|
| |
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mar 08 Oct 2013, 20:28 | |
| Membra Rebee. a încălcat regulamentul la ficul Frații falși postând un mesaj după altul. Cred că dorea să dea „edit” da nu s-a întâmplat asta.Îmi cer scuze de deranj. :3O seară plăcută! ^^Choco. : Probabil a fost o greseala facuta din neatentie. M-am ocupat eu. ^^ |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Sam 26 Oct 2013, 12:40 | |
| Am vazut ca la " Esti nou? Prezinta-te" sunt subiecte care trebuiau blocate, avand saptamani de cand au fost create. Nu este o problema mare. Am zis doar sa anunt Choco : Rezolvat. Multumim. ^^ |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Sam 26 Oct 2013, 13:44 | |
| |
|
| |
Sentōki U. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde nu sunt dorită Nr. mesaje : 365 Puncte : 421 Reputatie : 40 Hobby-uri : Do you really want to know?! Stare de spirit : I'm always in the mood.
| Subiect: Marimea fontului atunci cand postez. Dum 15 Dec 2013, 10:56 | |
| Buna tuturor! Am deschis acest topic pentru ca am o problema si speram ca unii dintre voi ma puteti ajuta. In momentul in care vreau sa postez un capitol la un fanfic, indiferent de ce marime as da fontului, imi apare numai asa: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ce s-a intamplat si ce pot face pentru a nu-mi mai aparea asa? |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 15 Dec 2013, 11:28 | |
| In primul rand, aceasta intrebare trebuia pusa in topicul asta. Il voi muta eu. In al doilea rand, vad ca atunci cand ai scris in acest topic, marimea fontului este una normala. Daca esti sigura ca ai folotis etichetele de font asa cum trebuie, eu nu vad unde este problema. Daca in continuare se intampla asa, atunci poti incerca sa postezi capitolul asa cum este si apoi sa il editezi si sa schimbi marimea fontului. Este posibil sa mearga asa. In cel mai rau caz, problema va dura in jur de cateva zile, caci la mine, cand apare vreun inconvenient de genul, cam atat dureaza. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 15 Dec 2013, 13:41 | |
| Patesc si eu la fel cand folosesc copy-paste. Am dat la mai multe mesaje"edit" si am vazut ca textul pe care am folosit paste apare cu size "3". Se intampla doar pe Opera deoarece eu lucrez si cu Opera si cu Google Chrome, iar problema apare doar in Opera. Asta este tot ce am sesizat eu in aceste zile si chiar as vrea sa se rezolve. Mam saturat sa dau la undele mesaje edit doar ca sa schimb cifrele de la marime. O zi frumoasa |
|
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mar 17 Dec 2013, 22:38 | |
| |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Joi 19 Dec 2013, 19:39 | |
| Buna seara, am si eu o mica problema cu formul ( nu stiu daca patesc si altii acest lucru):~ La Profil-> Semnatura imi apare casuta asa, adica pagina este deformata si nu cred ca este de la semnatura mea deoarece, acest lucru s-a mai intamplat si in urma cu o saptamana cand aveam alta semnatura. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Joi 19 Dec 2013, 20:15 | |
| Nu inteleg care e problema. Si mie imi apare asa si inclin sa cred ca tot timpul a aparut asa. Practic, pagina de profil nu este deformata si nu afecteaza nici vreun topic, este doar o chestie ce apare in setarile profilului. Atunci cand postezi un mesaj, semnatura ta si restul sunt in regula. Asadar, ma repet, nu inteleg care e problema. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Sam 22 Feb 2014, 23:46 | |
| Urilizatoarea Hellspawn are imaginea de la comentarii prea mare si deformeaza putin pagina. Link: https://sasu.forumgratuit.ro/t8579-sasuke-and-sakura-kiss#345748 Scuze de deranj |
|
| |
Gabriel. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Meh acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 223 Puncte : 269 Reputatie : 12 Hobby-uri : Horror. Stare de spirit : Ha. :)
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 23 Feb 2014, 15:24 | |
| |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 23 Feb 2014, 19:08 | |
| Mno, ai încercat să-l scrii în Word, să-i dai copy, iar în căsuţa de mesaje paste? |
|
| |
Katherine Miller Genin
Sex : Varsta : 104 Localizare : nicăieri. Nr. mesaje : 464 Puncte : 562 Reputatie : 34
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Vin 21 Mar 2014, 18:12 | |
| Utilizatorul Redko a introdus un link catre alt forum in ficul sau. Link-> https://sasu.forumgratuit.ro/t14746-letal-love Undeva in capitolul II scrie bani cu un semn. acela este linkul. Scuze de deranj!
iPrieten? : Ma ocup eu. Multumim. |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mar 08 Apr 2014, 22:58 | |
| |
|
| |
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Joi 10 Apr 2014, 13:24 | |
| |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Joi 10 Apr 2014, 13:46 | |
| Am sa ii las un mesaj privat prin care am sa o informez despre editarea acelor mesaje. Avand in vedere faptul ca unele au peste o luna de cand nu sunt editate, mesajele vor fi sterse daca nu sunt editate in 2 zile |
|
| |
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Sam 12 Apr 2014, 15:21 | |
| |
|
| |
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 14 Apr 2014, 11:36 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! | |
| |
|
| |
| Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! | |
|