| Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 14 Apr 2014, 21:29 | |
| Ai putea sa faci cateva printscreen-uri in timp ce ti-l schimbi? Asa imi pot da seama unde gresesti. |
|
| |
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 04 Mai 2014, 12:47 | |
| Heey!!! Am gasit acelasi joc la "Jocuri forurmiste:" Incepand cu inceputul....Jocul care este deschis de curand, dar care aceeasi tema ca unul mai vechi, este scris de DEX:Adevarat si Fals deschis de DEX, iar altul...care este mai vechi deschis, chiar nu stiu de cine este deschis....Si aceasta vreau sa stiu daca este o problema de la calculatorul meu sau de la forum(nici nu cred ca am baut ceva, dar nu putem exclude si aceasta varianta ) Am dat pe a doua pagina la "Jocuri forurmiste" si...:https://sasu.forumgratuit.ro/f26p50-jocuri-forumiste<----- Scrie, fara sa intru in topic, ca jocul este deschis de Crystal, dar cand dau cu adevarat pe topic, scrie ca este deschis de:https://sasu.forumgratuit.ro/t6174-adevarat-sau-fals cand am intrat in topic a scris ca e deschis de Angel white and black, dar v-am spus, daca nu intru in topic, sa vad despre ce este vorba....Zice ca este scris de Crystal.......Problema este ca, s-a deschis un topic cu aceeasi tema si n-are rost.....Iar a doua, este vina calculatorului meu???????? Primul joc "Adevarat sau Fals", care are in momentul de fata 43 de pagini, scrie daca nu dauu click pe topic ca jocul a fost deschis de catre Crystal...dar cand dau click pe topic si intru sa vad despre ce este vorba jocul si cum se joaca, se vede in stanga ca topicul ar fi deschis de catre Angel white and black....Ce s-a intamplat aici? eu chiar vreau sa stiu, nu ca ar deranja pe cineva chestia asta, insa eu vreau sa ma conving a cui este greseala. A calculatorului meu cutie sau a forum-ului???Sper ca am postat unde trebe :)) Ma gandeam sa-i mai dau de lucru lui Choco prim pm-uri, dar apoi mi-am zis ca merita putina odihna....Sa n-o mai zapacesc atat! Sper ca ati inteles nedumerirea mea!Zbye!!! |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 04 Mai 2014, 13:37 | |
| 1. Deşi au acelaşi titlu, au teme diferite: unul este cu Naruto, altul este pentru general... 2. Nu este vina calculatorului tău. În momentul în care un topic depăşeşte 69 de pagini, se deschide un altul care-l continuă pe acela. Persoana care a deschis topicul rămâne în categorie ca autor, iar în topic apare mesajul care începe noul topic, dar cu un alt utilizator.
Uf, sper că ai înţeles. :s |
|
| |
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Joi 15 Mai 2014, 21:58 | |
| Pentru ca sunt o persoana fara ocupatie am cautat prin forum ca nebuna, in speranta ca-mi pot ocupa timpul cu ceva si-am gasit o greseala! Fiindca sunt o paracioasa, trebuie sa spuuuun!!! Este vorba de un joc forurmist. De data aceasta sunt complet sigura ca au si aceeasi idee!!! este vorba de asta:Ce melodie este user-ul de mai sus? un joc deschis mai demult, care cred ca stiti cum se joaca...Iar acesta, care-i fix la fel, doar ca deschis de un moderator:Ce melodie e user-ul de mai sus? Sper ca n-am gresit cu nimic ca am anuntat asa ceva si sper c-am facut-o corect!!!!!!! Eu n-am nimic cu jocurile fiindca ma joc pe amandoua, dar ma gandeam ca sunt doua si n-ar avea sens sa ne jucam pe amandoua! Scuze daca postez una dupa alta, dar acum zic ceva corect pana la capat, nu ca mai sus! Totusi, sper ca n-am facut spam! Epipogium: Ma ocup eu. |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 06 Iul 2014, 17:36 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 27 Iul 2014, 03:55 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 27 Iul 2014, 13:00 | |
| |
|
| |
Katherine Miller Genin
Sex : Varsta : 104 Localizare : nicăieri. Nr. mesaje : 464 Puncte : 562 Reputatie : 34
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Joi 21 Aug 2014, 00:33 | |
| Amm, nu credeam ca vin pe aici..nici nu-mi doream , dar.. Utilizatoarea Clarissa a deschis Acest fic, unde nu trebuia, adica aici >Fan Ficuri.Pwp!! Verwandlung: topic mutat |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mar 02 Sept 2014, 17:01 | |
| Poate sa editeze cineva topicul asta, please? Nu inteleg nimic la cate size-uri sunt acolo...-> Here Geo: Ma ocup eu. |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Sam 06 Sept 2014, 14:58 | |
| Uhm, am gasit topicul acesta la "Vreti sa ne uimiti?" Cred ca locul lui ar trebui sa fie la "Proza si Versuri. Un sireag de perle scrise" --> Aici. Yin: topicul este deschis unde trebuie deoarece nu este o creație proprie, s-a precizat la început că poezia este găsită într-o revistă. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 07 Sept 2014, 00:09 | |
| Well, |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Vin 12 Sept 2014, 23:32 | |
| Buna seara! Am observat ca activitatea din zona "Concursuri" a cam incetat de ceva timp, desi in descriere apare ca sunt deschise. Adica, la mai toate concursurile nu mai sunt postari recente. Chiar "F.F. lunii" a fost lasat de izbeliste, din cate am observat eu, fara nici o sesizare. Cred ca exista o explicatie, dar ar trebui totusi sa se rezolve aceasta problema, din punctul meu de vedere, pentru buna functionare a forumului. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 15 Sept 2014, 14:33 | |
| Am avut o perioada de 3-4 luni in care fetele deschideau concursurile si mereu se inscriau aceeasi 2-3 membri. Nu putem organiza concursuri doar pentru 2-3 membri. Va fi implementat un sistem nou cat de curand, acela ar fi de genul: - va fi nevoie de o cerere pentru deschiderea unui concurs in care sa se treaca cel putin 5 membri participanti. Concursurile sunt facute pentru competitie, o competitie exista atunci cand cel putin 2 persoane se lupta pentru un obiectiv ( in cazul nostru trebuie minim 5 deoarece exista premii pentru primele2-3 locuri ). |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 15 Sept 2014, 15:56 | |
| Ahaa, bun. Ca și eu vroiam sa întreb ăsta dar nu știu de ce nu am facut-o. Ok, e o chestie buna. Mersi Mihai ! |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 15 Sept 2014, 19:06 | |
| Ok, got it! Dar totusi, cred ca ar trebui incheiate concursurile deja deschise, caci acele persoane s-au incris deja de mult timp si au depus anumite eforturi, zic eu. In rest, mi se pare absolut corecta decizia luata. Multumesc pentru raspuns! |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 05 Oct 2014, 19:39 | |
| Am o mica problemuta la categoria Cereri de avatare si semnaturi. De ce nu imi merge sa postez o cerere? Am incercat asta de 3 ori in 3 zile diferite, deci nu e de moment. Astept raspuns back! |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 05 Oct 2014, 21:38 | |
| Probabil e inchisa categoria, or fi in pauza fetele. Nu stiu sa-ti spun eu sigur, sa vedem ce zic cele de acolo :) |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 05 Oct 2014, 22:10 | |
| Cele de acolo zic că nu e nimic închis și că, probabil, Pufarină. a omis ceva, lucru care nu i-a permis să posteze. Poate nu ai dat un titlu subiectului, sau poate că nu te-ai dus în categoria potrivită.
Cereri de avatare și semnături --> Cereri în curs de acceptare --> New topic --> Fereastră, apoi o să pui un titlu, descriere (dacă vrei) și cererea. Apeși butonul Trimiteți și gata. |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Dum 05 Oct 2014, 23:36 | |
| Nu vreau sa par obraznica sau sa mă iau în gura cu cineva, dar am mai încercat de 2 ori și nimic. Am completat corect toate spațiile (ca totusi, am mai deschis și eu topicuri și știu cum se face). Dacă se considera ca nu e ceva grav e ok, mai pot aștepta pana găsiți "buba". |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mar 07 Oct 2014, 22:09 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cuvântul "anunturilor" este de 2 ori. Nu e o problemă chiar demna de rezolvat dar nu m-am putut abține :P |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Mar 07 Oct 2014, 23:37 | |
| Astea nu sunt de la noi puse, ci de ce de la care avem forumul. Probabil o sa ma uit sa vad ce-i cu ele dar nu acum :)). |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Vin 23 Ian 2015, 20:50 | |
| Mutați acest topic. E pus în locul greșit. ^^ |
|
| |
Byby_Smiley Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : În pragul altei lumi, unde zeii mor. acebook : Beatris
Nr. mesaje : 270 Puncte : 307 Reputatie : 13 Hobby-uri : scris și poezie Stare de spirit : incertă
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Joi 26 Mar 2015, 11:06 | |
| Nu știu care este problema, însă cred că aveți o problemă cu scripturile sau ceva. Bara de sus nu-mi merge și nici bara de editare a textului din zonele de creare al unui text. Se poate face ceva? |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Joi 26 Mar 2015, 12:46 | |
| - Byby_Smiley a scris:
- Nu știu care este problema, însă cred că aveți o problemă cu scripturile sau ceva. Bara de sus nu-mi merge și nici bara de editare a textului din zonele de creare al unui text. Se poate face ceva?
Imi poti face niste printuri te rog? Si sa subliniezi exact ce anume din printuri nu-ti merge. Eu unul n-am nici o problema cu nimic :). |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! Lun 06 Apr 2015, 21:35 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! | |
| |
|
| |
| Pentru orice problema legata de buna functionare a forumului! | |
|