|
|
Autor | Mesaj |
---|
Corina . Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe aici. Nr. mesaje : 85 Puncte : 112 Reputatie : 19 Hobby-uri : Desenul. Stare de spirit : Bunicică.
| Subiect: Re: Death Sentence Mar 16 Apr 2013, 14:30 | |
| Hei Lu! Multumesc de anunt, mi-a placcccut! Mmm, cine este tanarul Sakura este asa dura, imi place. Defapr, imi plac chiestiile horror. :3 Hm,? Bene, vreau continuarea. Anunta-ma in continuare. Spor la scris. Kiss kiss. |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Death Sentence Mar 16 Apr 2013, 21:26 | |
| |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: Death Sentence Mar 16 Apr 2013, 21:50 | |
| bravo.mesic de anunt.Akatsuki_lavy te asteapta cu next-ul |
|
| |
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Death Sentence Mier 17 Apr 2013, 18:34 | |
| Buna! Ms ca m-ai anuntat! Capitolul a fost foarte interesant, scz ca am trecut tarziu! Scena cand Sakura l-a ucis pe Sarpe a fost sinistra! Acel brunet este Sasuke? El este iubitul ei sau jucaria? Pana acum n-ai mentionat ca ar avea un prieten...Astept nextul si te rog anunta-ma in continuare cand il pui! Spor la scris! Te ! Ja ne! |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Death Sentence Lun 01 Iul 2013, 15:44 | |
| Fan-fic blocat din cauza inactivitatii. Ultimul post dateaza din 15 aprilie, noi aflandu-ne in 1 iulie. Daca vrei sa il redeschizi, poti anunta un critic/moderator. |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Death Sentence Joi 05 Sept 2013, 01:42 | |
| Fan-fic redeschis la cererea autoarei. |
|
| |
Léa. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Does not matter. Nr. mesaje : 242 Puncte : 304 Reputatie : 42
| Subiect: Re: Death Sentence Joi 05 Sept 2013, 12:19 | |
| Hello, dear... Ti-am citit ficul dis de dimineata, imi place ideea. Si eu sunt atrasa oarecum de horror. Te pricepi. Imi pare rau de Sakura, a trecut prin atatea singura. Pff, chiar vreau continuarea. Sper sa ma anunti... bafta la scrisc. Pace... |
|
| |
Sentōki U. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde nu sunt dorită Nr. mesaje : 365 Puncte : 421 Reputatie : 40 Hobby-uri : Do you really want to know?! Stare de spirit : I'm always in the mood.
| Subiect: Re: Death Sentence Joi 05 Sept 2013, 12:36 | |
| |
|
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Death Sentence Joi 05 Sept 2013, 18:16 | |
| Hellău Am trecut şi eu pe aici, şi în ciuda a multor greşeli de tastare, am continuat să citesc. Îmi place ideea. Ar fi drăguţ să postezi mai des, aşa lumea nu va trebui să aştepte aşa mult Destul de original, şi cam sadică puştoaica. Ce-i mai place licoarea sangvinică O asasină în miniatură. Oare o fi şi masochistă? Brunetul ăla, brunetul ăla o tratează cum trebuie, ă? Dacă nu, şi-o ia pe costum So, don'şoara de ce nu i-a pus la punct pe cei din şcoală să termine cu bârfa? Vai, acel tip de persoane, trebuie schinguiţi. Chiar, urăsc când văd că în loc de "coşmar" scrii "cojmar". Sunt mai multe greşeli de tastare, dar aceasta mă exasperează. Mai ales că nu am văzut-o doar o dată. Titlul mi se pare atrăgător. În principiu el ne atrage să citim ceva, deci ai ţintit cum trebuie aici. Descrierea mi se pare şi ea bună. Ei, cam atât am avut de spus. See you next time . -anunţă-mă şi pe mine când postezi continuarea |
|
| |
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Death Sentence Joi 07 Noi 2013, 15:35 | |
| Fanfic blocat din cauza inactivităţii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Death Sentence | |
| |
|
| |
|