Cap X
Roxanna: Serios acuma…Eu chiar mi-am rupt piciorul si el doar m-a ajutat. Ce vroiai sa raman acolo si sa ma manance lupii.
Itachi: Adineaori ziceai ca mai bine ramai acolo decat sa te duc eu.
Ioana: Ooo…Saracuta de tine….Ha sa ti-l rup eu si pe celalalt ca sa arati mai bine!
Roxanna: Ce surioara grijulie…Esti o ipocrita!
Itachi: Hei, hei. Eu sunt cel care sufera aici. Ma dor mainile de mor. Continuati in drum spre spital.
Cele doua fete nu s-au mai oprit din tipat una la alta nici macar o secunda. Ajunsi la spital razboiul avea sa se mai potoleasca doarece Itachi reuseste sa le impace. Pentru moment. Pe patul de spital Roxanna impreuna cu Ioana discutau calm si incercau sa isi aminteasca de ce s-au mai certat si acum. Itachi era si el acolo pentru dorea sa discute ceva cu Ioana. Dupa o lunga discutie fetele se despart. Roxanna ramane in spital iar Ioana pleaca acasa cu Itachi.
In drum spre casa cei doi nu prea aveau subiecte de discutat pana intr-un moment cand Ioana o observa pe Flora iesind dintr-un magazin de pantofi. Cum gelozia devenise deja ceva firesc in Konoha Ioana se preface ca ii este rau si cade jos.
Itachi: Ioana ! Esti bine? Si o ajuta sa se ridice apoi o tinea in brate ca sa nu cada jos din nou.
Ioana: Da…sunt bine. Cred ca am avut o cadere de calciu.
Flora veni spre ei si spuse: Eu cred ca ti-a cazut onoarea.
Itachi: Auzi Flora…ce-ar sa te cari de aici cu papucii tai cu tot.
Flora: Nu merita efortul. Dar te avertizez: este o scorpie.
Itachi: Nu ca tine! Si pleca.
Felul in care o tinea in brate, de la spate parea ca o saruta. Din intamplare Sasuke se ivi a fi prin preajma si ii vazu. Dar vazu exact ceea ce vroia Ioana sa vada. Un sarut fals. Dupa ce Ioana “si-a mai revenit” si-au continuat drumul spre casa doar ca Itachi o tinea de brat.
Cand Sasuke a vazut aceste lucruri a mers la spital, la Roxanna sa ii povesteasca ce a vazut. La auzul acestor vorbe doamnisoara Izumi ramasese cu gura cascata deoarece cu putin timp in urma nici nu isi vorbeau. Desi o credea pe sora ei in stare de orice se gandi ca poate chiar sunt impreuna. Tsunade intra pe usa sa ii zica fetei ca poate merge acasa si ca piciorul e mai bine. Sasuke o ajuta si in scurt timp era acasa.
In acelasi timp:
Itachi: Ti-ai revenit sau daca nu, sa ne asezam pe o banca.
Ioana: Hai sa stam pe banca aceea unde este umbra.
Cum in fiecare loc din lume se gaseau mascarici, aici erau Naruto si Shikamaru. Cei doi erau pusi pe farse din nou. In timp ce Naruto ii pregatea lui Iruka-sensei o “gluma”, Shikamaru statea de garda . In caz ca venea cineva sa fuga. Ii observa pe cei doi cum stateau pe banca. Pe fata lui apare un zambet pervers. Naruto intrebandu-l ce a a patit ii vede si el pe cei doi, doar ca din intamplare intr-un moment in care Itachi o saruta pe Ioana pe frunte sa vada daca nu cumva are temperatura. Ca deobicei…cei doi interpreteaza totul gresit si o incurca.
Naruto: Shikamaru….
Shikamaru: Naruto….
Naruto: Tu stiai de asta?
Shikamaru: Nu. Dar tu stiai ceva?
Naruto: Nu…Aaaa. Hai la ei.
Shikamaru: Tu esti nebun? Stii doar ca cine se apropie de el se poate considera… terminat. Dute singur ca mie mi-e frica de el.
Naruto: Hai frate. Sunt sigur ca acum e bland ca un catelus. Eu ma duc.
Cand Naruto se duce la ei incepe sa tipe ca deobicei cu vocea lui enervanta.
Naruto: Hei, hei , hei porumbeilor. Ce faceti voi aici? Buna captura frate.
In clipa urmatoare Itachi se ridica de pe banca nervos si ii da bietului Naruto un pumn in fata care il face sa zboare pana la Shikamaru in brate. Dupa felul cum stateau, cei doi pareau a fi (iertati-ma nu stiu ce vorbesc).
Itachi: Hai sa mergem acasa. Astia doi mau obosit.
Ioana: De accord.
Itachi: Vroiam sa iti spun ceva. Stii ca Akatsuki sunt in cautare de noi membri. Si ma intrebam daca…ai fi interesata…
Ioana: Pai…suna interesant . Ma voi gandi la asta si iti voi spune.
Itachi: Bine, dar am nevoie de raspunsul tau cat mai repede.
Ioana: Sigur! (Accept. Voi face totul ca sa fiu impreuna cu tine dar iti voi spune altadata raspunsul.)
Si au discutat pe aceasta tema pana acasa. Itachi era foarte incantat cand vorbea despre amicii lui. Nici nu si-au dat seama cand au ajuns. Si-au luat ramas bun unu de la altu. In urmatoarele zile in Konoha era liniste, doar vantul si rasetele copiilor se auzeau. Curand Roxanna, Itachi si Ioana primira de la Hokage o misiune in care trebuiau sa aiba grija de niste copii neastamparati sis a ii invete sa picteze.