Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Chaab`s ;) Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe Terra, In Romania , Intr`o comuna , intr`o casa. *.* acebook : Corina Nr. mesaje : 90 Puncte : 112 Reputatie : 6 Hobby-uri : He,he :> Cititul,scrisul(povesti), desenul(grafica:x), muzica (NU manele!!!X_X ),dansul! :D Stare de spirit : Always different,but never how I want to be it! -.-"
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Sam 20 Iul 2013, 22:47 | |
| Hei! Imi place ficul tau. E o idee buna, nu am mai citit! Anunta`ma cand pui next te rog si spor la scris! |
| | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Dum 21 Iul 2013, 00:07 | |
| Deci doar trei capitole si deja ador fic-ul. Am trecut de mai multe ori pe langa el, dar nu mi s-a parut interesant, credeam ca e vorba chiar de cupidon. Regret ca nu am facut-o, e super, astept next si sper sa ma anunti. Ja ne ! |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Lun 22 Iul 2013, 14:07 | |
| Hei dragilor, am adus next-ul...Stiu ca e cam tarziu, dar nu prea am avut inspiratie...lucrez la un fic in colaborare, si la un fic ceva mai intresant dupa mine, pentru ca mi-am stors creierii ca sa pun descriere! Multumesc Choco :) pentru critica! Nu stiu daca voi reusii sa respect sfaturile, tale, dar sigur voi incerca! Si acum...INTREBARI!!!- Intrebari:
admina_admina10
Pentru Sasuke : 1. Zeci de scrisori ?Nu ai vrea sa te ajut ? Sasuke: Sincer, da, dar nu as fi atat de nesimtit incat sa incalc intimitatea si increderea celor care imi trimit scrisori MIE si sa rog pe alt cineva sa la raspunda... 2. E greu sa fi cupidon?Sasuke: Foarte! 3. Cum ti se pare Sakura ?Sasuke: Cum am mai spus, nu prea imi plac persoanele noi, deci sa nu va asteptati la miracole! 4. Crezi ca ai putea avea incredere in ea avand in vedere prima zi ?Sasuke: Nici gand! 5. Daca Sakura va pune intrebari lui cupidon de gen ca are sentimente pt un baiat si sa zicem tu ?Sasuke: Hahahahaha! Nu-mi pasa...e doar o alta fata ce ar putea fi obsedata de mine...nu e prima si sunt sigur ca nici ultima! 6. Crezi ca este posibil sa te indragostesi de Sakura ?Sasuke: Doar pe o alta planeta, intr-un univers paralel, in mileniul urmator...dar in viata asta, NU! Pentru Sakura : 1. Cum ti se pare scoala ?Sakura: E ok, dar imi e dor de prietenii mei vechi... 2. Ce parere ai despre Sasuke , adica brunetul ?Sakura: Pai, mi se pare cam inganfat, dar nu o sa fac caz din asta acum, incerc sa ma imprietenesc cu toata lumea, insa daca isi ia lumea in cap, sa se astepte la un razboi in toata regula! 3. Crezi ca este posibil sa te indragostesi de Sasuke ?Sakura: Stiu ca niciodata nu trebuie sa spui niciodata, dar astazi incalc regula si o spun...NICIODATA!!!! 4. Ce melodie iti place cel mai mult ?Sakura: Ooo...decand asteptam intrbarea asta! Deci...sunt multe melodii care imi plac, dar in principiu melodia mea preferata este Haru Haru de la BigBang, o gasesti la semnatura Anei...eu am convins-o sa o puna ca semnatura! My: M-ai convins?! Aproape ca ai sarit la gatul meu...Dar trebuie sa recunosc ca e si melodia mea preferata! Sakura: Odododo...stiam eu! SAsuke: Beah! Dulcegarii! My & Sakura: 5. Ce fel de muzica iti place ? (pop , rock , populara , etc )Sakura: Eu ascult K-pop, muzica coreeana moderna...iubesc genul asta de muzica...! 6. Ai mai iubit inainte ?Sakura: Nu tocmai... Pentru Autoare : 1. Poti fi mai geniala de atat ?My: Mersi, vai tu! 2. Imi poti da id tau in privat ?My: Deja am facut asta! 3.Vrei sa scriem un fic impreuna ?My: Am discutat pe privat... saku 13 Pentru Sasuke : Îti place de colega cea noua?Sasuke: Nu tocmai... Pentru Ino : De ce ai zis ca Sakura e ciudata ca are parul roz? Ino: Pai, sunt genul de persoana care judeca dupa aparente...si mi s-a parut ciudata culoarea parului ei, pentru ca nu am mai intalnit-o! Doar atat intrebari avem! Dar lasa ca mai avem capitole...Deci sa nu o mai lungim...Enjoi! Capitolul 4 Ultima oara e biologia, iar profu' a ajuns la jumatea orei. Apoi ne-a trantit-o! "Scoateti o foaie de hartie si scrieti-va numele!" Toti am ramas masca. In 20 de minute test?! Nu puteam sa ne impotrivim asa ca am facut toti ce ni s-a cerut...
Asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce idei traznite ii mai vin profului...poate ne pune sa scriem ce o sa invatam la anu', dar spre surprinderea mea, si cred ca a tuturor, acesta ne-a spus ca impaturim foile si sa le punem in cutia ce se afla pe catedra, apoi el va trage doua biletele si cei doi vor fi parteneri de laborator tot anul.
Am rasuflat usurat. Mi-am pus capul pe banca si am inchis ochii. Putin imi pasa cine cu cine pica, cand o sa-mi aud numele o sa fiu atent...
Doamne! In ce m-am bagat?! Daca o sa se afle vreodata cine e Cupidon la dracu' o sa ma duc!
O sa fie multe speculatii sunt sigur...asa e lumea! Si daca o sa fiu vazut o sa fiu privit altfel...urasc sa fiu in centrul atentiei! Desi e greu de crezut...adica juma' din fete la picioare si cel mai chipes, frumos, cu muschi, am mentionat modest? Din scoala!
Gandurile imi sunt intrerupte atunci cand imi aud clar si rapicat numele.
Ridic capul de pe banca, urmand sa aud un alt nume de fata care nu-mi era asa de cunoscut.
Si atunci mi-am dat seama ce e vorba despre colega cea noua, bine si pentru ca toate privirile erau atintite asupra ei.
Ba mai mult! Profu' a spus ca vrea sa stam asa si in banci, deci m-am pricopsit cu o rasfatata pe cap!
M-am dat cu capul de banca si am pftat in timp ce Sakura se indrepta spre locul de langa mine.
Nici nu-mi pasa daca a observat sau nu...poate o sa ma creada un nesimtit, dar ma repet, nu-mi pasa!
Mi-am indreptat privirea spre ea pentru o secunda, iar aceasta se uita in gol, in fata.
A intors capul spre mine cand a observat ca ma uit la ea si a spus zambind fals:
-Hei! Ma mai ti minte?!
Ca intrebare. Si acum ce se asteapta sa spun "Da, cum sa nu?! Tu esti..." Fi serios!
Era mai mult o intrebare retorica! Se baga si ea in seama. Am pufnit si am spus printre dinti, mai mult pentru mine "rasfatata" !
Aceasta si-a schimbat expresia fetei in una neutra si s-a intors continuand sa se uite in gol. {este cateva secunde a venit si replica, cu intarziere...
-Mersi la fel!
M-am facut ca nu o aud...n-are rost sa-mi bat capul cu astfel de persoane. Dar e oficial...nu-mi place tipa cea noua!
Cred ca doar o sa incurce lucrurile. E doar un ghimpe in coasta mea, iar eu scap mereu de ghimpi!
Daca ea se asteapta sa o las sa castige razboiul asta doar pentru ca e fata, se insala amarnic!
Pregateste-te Sakura...de-abia m-am incalzit!!! Deci cam asta a fost....Sper sa va placa, si scuzati ca nu am fost tocmai originala, dar trebuia sa ii fac cumva sa nu se placa...si nu am gasit alta metoda!
Hai sa vedem ce imagini gasim...
Cam asta e Sakura Si cam asta e Sasuke(fara casti) Va si spor la citit in continuare!!! P.S. Scuze ca e scurt, si capitol necorectat!
Ultima editare efectuata de catre Anne Howard in Lun 22 Iul 2013, 14:23, editata de 1 ori |
| | | Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Lun 22 Iul 2013, 14:21 | |
| Multumesc de anunt Continoarea a fost foarte frumoasa dra s-a terminat cand era mai interesant astept nextul si spor la idei |
| | | Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Lun 22 Iul 2013, 14:28 | |
| Dau edit Heiiiii... Daca nu unt prima... sa fiu a doua Cand am vazut mesajul, am facut ochii cat cepele! Deci acum ca ai adus next-ul, pot sa te bat ca l-ai facut asa scurt!! E clar! Acum stiu sigur! Vrei sa ma distrugi! Sa ma aduci in pragul disperarii! Stiu eu ca o faci intentionat! Sa spunem ca sunt dispusa sa te iert, daca iti pui degetele alea in miscare pe tastatura si aduci capitolul urmator REPEDE! Eu nu glumesc! Vreau next-ul! Apropo... Sasuke nu e un pic cad rautacios cu biata fata?! Capitolul mi-a placut foarte mult! Chiar daca e scurt ( si o sa te bat daca urmatorul o sa fie la fel) a fost comic! Genial! " Mersi la fel! " Astept next-ul, si poate nu o sa te mai pierzi de data asta prin camera incercand sa gasesti calculatorul si o sa pui next-ul mai repede! Acum am si eu cateva intrebari: Sakura: -De ce crezi ca Sasuke te considera o "rasfatata" ? -Ce parere ai despre noul tau coleg de banca? -Crezi ca e noroc sau ghinion ca ai picat in echipa cu Sasuke? -Poti sa iti dezvolti sentimente pentru Sasuku? Daca da ce fel de sentimente? -Iti pare rau ca te-ai mutat in liceul asta? -Daca acum ai de facut proectul cu Sasuke, o sa il faci singura si zici ca l-ati facut impreuna, sau o sa incerci sa te intelegi cu el? Sasuke: -Ce zici de noua ta colega de banca? Draguta nu?! -Sakura e frumoasa? Raspunde cu DA sau NU! Si fi sincer! -O sa faci proiectul singur sau o sa incerci sa te intelegi cu ea? -De ce crezi ca e rasfatata? -Ai vrea sa o cunosti mai bine? Pai cam atat... Spor la scris! BaiBai
Ultima editare efectuata de catre Ame. in Lun 22 Iul 2013, 14:58, editata de 1 ori |
| | | Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Lun 22 Iul 2013, 14:31 | |
| |
| | | Doody Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : undeva in lume acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 86 Puncte : 88 Reputatie : 6 Hobby-uri : dansul, cantatul, desenatul, compusul Stare de spirit : depinde
| | | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Lun 22 Iul 2013, 17:05 | |
| Hello ! Multumesc de anunt. Cam scurt pentru gustul meu capitolul, dar n-ar trebui sa ma plang. Astept next. Sper sa ma anunti si pe mine. Ja ne ! |
| | | Alee Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo unde nici nu-ti inchipui Nr. mesaje : 119 Puncte : 159 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa citesc ficuri , sa desenez , sa ascult muzica.. Stare de spirit : Creativa
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Lun 22 Iul 2013, 17:13 | |
| Buna! Merci de anunt! Un capitol excelent,ca intotdeauna! Nu-mi place de Sasuke!E nesimtit! Scuze,scuze,glumeam doar.Da' de fapt chiar e nesimtit! Mi-a placut reactia Sakurei cand a insultat-o. De ce a facut-o rasfatata? Nu pare asa! A vrut si ea sa faca putina conversatie,dar el nu,Batman,Batman ! Te rog ,iarta-ma ca nu le pun intrebari personajelor,daca incerc sa-i intreb ceva o sa ii iau la cearta,pe Sakura nu! Da' pe Sasuke sigur! Astept next-ul! Sper sa ma poti anunta! Te pwp! Spor la idei! |
| | | Chaab`s ;) Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe Terra, In Romania , Intr`o comuna , intr`o casa. *.* acebook : Corina Nr. mesaje : 90 Puncte : 112 Reputatie : 6 Hobby-uri : He,he :> Cititul,scrisul(povesti), desenul(grafica:x), muzica (NU manele!!!X_X ),dansul! :D Stare de spirit : Always different,but never how I want to be it! -.-"
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Lun 22 Iul 2013, 17:42 | |
| Multumesc pentru ca m-ai anuntat! Imi place daar totusi. ...Ataaatt de scuurt?! Si eu care vroiam sa citesc mult mai mult. Dar sper ca vii cu next-ul cat mai repede. Sport la scris, si anunta-ma,daca poti! te puup |
| | | Marisa Merico Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Poate, pe scaun. Dar, doar poate ;] acebook : Andrada R. Filimon Nr. mesaje : 95 Puncte : 107 Reputatie : 4 Stare de spirit : Normala. o.O
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Mar 23 Iul 2013, 22:11 | |
| Asa scuuurt?! (vorbeste tipa care a facut unu sau doua capitole de max 20 de randuri :)) ) Ms de anuntare sa o faci si data viitoare si tiee astept!!!! Mai cu talent sper de data asta :"> Tie pupaceesc dulce dulce acrisor si sa nu te doara manaa! :* |
| | | Sentōki U. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde nu sunt dorită Nr. mesaje : 365 Puncte : 421 Reputatie : 40 Hobby-uri : Do you really want to know?! Stare de spirit : I'm always in the mood.
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Mier 24 Iul 2013, 10:20 | |
| Heiiii . Am trecut si eu pe la povestea ta. Tot ce pot spune este ca o ador pur si simplu . DEsi am ramas putin surprinsa [ ]cand am aflat ca acest Cupidon e Sasuke , imi surade ideea, si chiar foarte mult! Poiii tot ce pot sa iti mai spun e SPOR LA SCRIS! :*:si Sa aduci repede next-ul aala! Bye! |
| | | pufisor Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : lumea viselor unde orice lucru poate deveni realitate Nr. mesaje : 52 Puncte : 59 Reputatie : 1 Hobby-uri : multe Stare de spirit : intre doua lumi paralele pe care ai alegeo?pe cea REALA sau pe cea FALSA ??
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Mier 24 Iul 2013, 14:03 | |
| scurt capitol dar superb sa ma anunti cand pui nextul |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Mier 24 Iul 2013, 14:22 | |
| Imi place mult de tot ficul tau. Il ador ce mai. Nu sunt greseli sau repetitii, ceea ce ma bucura enorm. Acum intrebarile: Pentru Sasuke: Stii ca se spune ca o carte nu se judeca dupa coperta? Pentru Sakura: Vrei te rog sa-l faci tandari pe Sasuke daca mai face fite de-astea de diva? Atat momentan, dar voi reveni. Nu uita de acest fic caci e incredibilicios. |
| | | SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Mier 31 Iul 2013, 11:12 | |
| hei! Scuze de intarziere. Deci de ce Sasuke are o parere asa de proasta despre Sakura atat de repede? Urat,urat...Imi place felul cum abordeaza Sasuke problema: se da cu capul de banca. Te rog sa ma anunti cand pui next-ul |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! Dum 11 Aug 2013, 14:22 | |
| Fan fic blocat la cererea autoarei. Daca doresti sa il redeschizi, poti anunta un critic/moderator. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cupidon Indragostit! | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|