| ●Semnificația nickname-ului● | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Joi 01 Aug 2013, 17:17 | |
| ۞ Alexandra ۞
Alexandra este numele meu si acele floricele (asa le spun eu ) le-am adaugat dupa o semnatura mai veche si a ramas asa . |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Joi 01 Aug 2013, 18:45 | |
| Dark Bunny. Am un motiv pentru care am ales numele asta :)) Bunny-cand eram foarte mica aveam o micuta ferma de iepuri la tara. Toti copii din vecini veneau sa se joace cu iepurasii mei. De atunci mi se zice iepurica :)) Dark- Am ales "dark" pentru a scoate in evidenta latrura mea mai misterioasa. Iepurasii sumt catalogati ca fiind dulci si dargalasi. Eu nu sunt dulce si dragalasa :)) eu sunt mai rea :)) Rock-ul asta |
|
| |
En' Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Argeş Nr. mesaje : 336 Puncte : 366 Reputatie : 16 Stare de spirit : Meh..
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Joi 01 Aug 2013, 19:27 | |
| Eu personal nu am un motiv bun pentru care mi-am pus numele aşa, En'. Asta este porecla mea. |
|
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Mar 06 Aug 2013, 00:39 | |
| Cu toate ca am avut cred 3 daca nu ma insel alte nickname-uri am ramas la asta. Actualul nickname este format din al doilea nume al meu. Pentru mine semnifica numele care imi place cel mai tare si o alta parte a mea ca sa zic asa. Zic asta pentru ca foarte putine persoane ma striga asa si cand se intampla mi se pare foarte ciudat. |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Mar 06 Aug 2013, 00:46 | |
| Lexa - Numele meu este Alexandra. Am o păpușă pe care încă nu am aruncat-o, dar a rămas în cutie și, într-un colț, scria Lexa. Mi-am dat seama că sună bine și că, în fond, e suficient de apropiat de porecla mea, Alexa (nickname pe care, apropo, chiar doream să mi-l aleg, dar se pare că mi-a luat-o cineva înainte). |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Joi 12 Sept 2013, 13:48 | |
| Schizzophrenia - Schizofrenia este o boală mintală caracterizată prin pierderea contactului cu realitatea. Consider că mi se potrivește, deoarece mai mereu mă desprind de realitate, pierzându-mă printre gândurile ce-mi năvălesc în minte. Am dublat z-ul, pentru că litera dublată este ca o semnătură, să zicem; la Zummy am dublat o literă; Mad Hatter având-o deja. Apoi am modificat și f-ul în ph, deoarece pronunția este aceeași.
Ultima editare efectuata de catre Schizzophrenia. in Dum 13 Oct 2013, 17:34, editata de 1 ori |
|
| |
Marilyn Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Happy Land acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 126 Puncte : 186 Reputatie : 12
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Joi 12 Sept 2013, 14:04 | |
| Marilyn : este numele celebrei Marilyn Monroe care este un model pentru mine..idolul meu . O admir mai ales pentru faptul ca promova naturaletea si pentru carisma ei |
|
| |
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| |
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Vin 13 Sept 2013, 05:05 | |
| |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Vin 13 Sept 2013, 10:14 | |
| Kuro Okami - traducerea din japoneză pe română înseamnă = lup negru. (kuro - negru, okami - lup) L-am ales fiindcă am o pasiune pentru lupi, mi se par o specie de animale foarte interesante, măiestoase, nărăvașe. Și de asemenea pentru că mai am momente când fac ca un lup. (din pura plăcere de a-mi da frâu liber amalgamului de emoții) |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Vin 13 Sept 2013, 10:24 | |
| Pai, cum am un nou nick, e normal sa-i dezvalui semnificatia. Ely - porecla mea care vine de la prenumele meu. Steele - ei bine, Steele este numele de familie al personajului feminin principal din Fifty Shades [Anastasia Steele],trilogia pe care o ador.
|
|
| |
Tommy. Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Transilvania. Nr. mesaje : 28 Puncte : 41 Reputatie : 5 Hobby-uri : Violate beasts. Stare de spirit : I don't give a shit.
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Sam 14 Sept 2013, 07:02 | |
| Tommy- O prescurtare care vine de la Tomlison. Mi se pare că mi se potriveşte nickname-ul. Nu are o semnificaţie istorică sau altceva. Unii spun că vine de la "Tomlinson", un tip din One Direction, dar ţin să menţionez că nu e aşa. Nu ştiu unde am auzit acest nume. Dar mi-a plăcut şi ia-tă-mă.
|
|
| |
Pasila Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ghost Town Nr. mesaje : 147 Puncte : 198 Reputatie : 31 Hobby-uri : Asta şi asta Stare de spirit : Awesome :)
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Sam 14 Sept 2013, 20:03 | |
| ELI :) Acum vreo 3 luni am avut pe un alt forum numele de "Elizabeth Carter" si o foarte buna prietena , Stephanie, face la mine "Gata, de acum esti Eli" si s-a obisnuit sa-mi zica asa pana in prezent, iar acum toti ma stiu drept Eli sau Liz si mie chiar imi place cum suna Eli. Nu suport cu "y" pentru ca toti au ceva cu litera asta care mie imi aminteste de cum scriu cocalarii, si de asta am pus "i". Acolo eu sunt singura Eli, aici m-am trezit intr-o intreaga familie de Eli/y =)) Am pus si semnul :) pentru ca sunt o persoana foarte vesela, zambesc si rad mai mereu, si am zis sa fie ceva care sa ma descrie mai bine. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Sam 14 Sept 2013, 20:12 | |
| |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Sam 21 Sept 2013, 18:27 | |
| Suicide ( sinucidere)~> Pai, imi place acest subiect si de vre-o 4 ani practic asa ceva, insa asta e neiportant. Principalul motiv este ca ma caracterizeaza. |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Sam 21 Sept 2013, 19:32 | |
| |
|
| |
Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Dum 22 Sept 2013, 16:14 | |
| Macabre.- Ei bine...destul de aiurea, dar în timp ce citeam o carte (Mai exact cartea a treia din seria Chronicles of Nick) am văzut pe o pagină scris ''blah blah blah macabre and blah blah blah.'' și m-am gândit că oricum vroim să îmi schimb numele. Mie îmi plăcea și îmi place cum sună Danse Macabre, așa că l-am am schimbat puțin și mi l-am însușit. Cât despre punct, mi-se pare mai artistic așa. Cam asta ar fi semnificația, sau mă rog, în cazul de față, istoria nick-ului. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Mar 05 Noi 2013, 20:56 | |
| Yin Satansdóttir vine de la Yin (opusul lui Yang), care reprezintă binele și Satansdóttir (Satan's Daughter) care înseamnă " fiica lui Satana". Cei doi termeni sunt în antiteza. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Mar 05 Noi 2013, 21:17 | |
| 90's - the nineties - anii nouăzeci. Unii din preferaţii mei, unde multă muzică faină a fost compusă, unde moda chiar era interesantă, extravagandă şi multe altele. |
|
| |
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Mier 06 Noi 2013, 18:49 | |
| Yang Guðsdóttir - Islanda şi Yin-Yang
Ultima editare efectuata de catre Yang Guðsdóttir in Lun 21 Iul 2014, 17:39, editata de 2 ori |
|
| |
Cat.Ngo Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Asia acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 4 Puncte : 7 Reputatie : 1 Hobby-uri : Cosplay ul Stare de spirit : Fantastica
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Mier 06 Noi 2013, 19:53 | |
| Cat.Ngo - > Cat = o prescurtare a numelui meu Catherina. Iar Ngo -> este numele meu de familie |
|
| |
Raven Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Into the wild Nr. mesaje : 23 Puncte : 37 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Joi 07 Noi 2013, 13:16 | |
| Raven (Corb)- este echivalent cu răul și păcatul, dar este și un simbol al înțelepciunii. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Vin 15 Noi 2013, 10:41 | |
| Danielle - vine de la numele meu, Daniela. De ce l-am ales? Totul a inceput cu o pura intamplare: atunci cand mi-am facut contul actual de facebook, in urma cu vreo 3 ani, am apasat pe o tasta gresita, iar username-ul meu s-a transformat din "Daniela" in "Danielle". Mi-a placut foarte mult si l-am pastrat, mai ales ca este numele uneia dintre scriitoarele mele favorite, Danielle Steel. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● Vin 15 Noi 2013, 13:24 | |
| 90's - vine de la anii nouăzeci. De ce am ales acest nick, fiindcă acei ani mi se par foarte frumoşi şi nu numai. : ) Dar şi pentru că m-am născut în anul 1995. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ●Semnificația nickname-ului● | |
| |
|
| |
| ●Semnificația nickname-ului● | |
|