Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Last Zone - PS Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Last Zone - PS Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Last Zone - PS

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 56
Puncte : 118
Reputatie Reputatie : 44

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Joi 27 Iun 2013, 14:51

M-am decis să deschid şi eu un subiect, în care voi posta ce editez eu în Photoshop. Mereu fundalul este făcut de la 0, începând de fiecare dată de la un render. Deocamdată, am adus o creaţie recentă. Aştept păreri, critici şi aşa mai departe...

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : Last Zone - PS J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Joi 27 Iun 2013, 16:33

Ce mă bucur să văd că ți-ai deschis acest topic, însă nu mă încântă faptul că ai postat o singură creație -.-" Îmi pare rău, dar nu am cum să te critic. Gfx-ul tău este absolut genial, lucru la care mă așteptam ^.^ Având în vedere că lucrezi în PS de o lună, așa cum ai zis chiar tu, pot să spun că te descurci extraordinar.
Ce să mai spun? Am rămas plăcut surprinsă atunci când am intrat în topic. Îmi place foarte mult cum editezi. Să mă anunți când vei posta următorul gfx.
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Joi 27 Iun 2013, 19:23

Mă bucur că ţi-a plăcut. Aş fi postat mai multe dar creaţile din trecut nu arată bine, debea am reuşit să mă perfecţionez cât de cât. Am făcut o nouă semnătură, la care aştept desigur sfaturi sau idei.

Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Joi 27 Iun 2013, 20:14

Cred că editezi atât de frumos imaginile, încât nu mai este nevoie să pui și text, deoarece, în general, un gfx fără text, e ca o floare fără petale. Însă la tine se schimbă treaba. Mi-ai demonstrat contrariul. Îmi plac foarte mult brush-urile pe care le pui în spatele imaginii, ca să zic așa, însă dacă le vei folosi în exces, o să devină ceva obijnuit care nu mă va mai fașcina. În rest nu am ce zice. Ai învățat într-o lună cât alții într-o jumătate de an. Felicitări ^.^
Sus In jos
Yoko
Academy Student
Academy Student
Yoko

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : - ARTworld
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 33
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : GFX|RPC|Desen|Fic|Amv
Stare de spirit Stare de spirit : Bună.

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Vin 28 Iun 2013, 18:09

Mda, lucrezi de o luna, insa ai mult potential. Creatiile sunt foarte bune, insa ar trebui mai multa practica la text. E perfect, este exact la ce ma astept de la tine, din moment ce esti eleva mea. Bravo, continua sa exersezi, intr-o zi ma vei intrece.
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Sam 29 Iun 2013, 12:59

Am adus o nouă semnătură, cu un nou stil smudge.

Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Sam 29 Iun 2013, 13:09

Reușești să mă uimești de fiecare dată când aduci gfx-uri noi 0.0 Acesta este genial, nu că celelalte nu ar fi. Parcă văd și o ușoară evoluție în această creație ^.^ Țin să menționez că îmi place și mie anime-ul Amnesia. Dacă te rog, poți să-mi faci o semnătură cu Yuuki Asuna din Sword Art Online? Dacă nu poți, nu-i nicio problemă *hug*
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Sam 29 Iun 2013, 13:12

Normal că pot şi că vreau, nici nu se pune problema. O să dau un edit la post şi o s-o pun. Fiindcă e pentru tine o să mă chinui să evoluez şi mai mult. :)

Edit:

Sper să-ţi placă măcar într-o proporţie de 50% :)). Nu ştiu de ce, dar nu îmi iese deloc aşa cum aş fi vrut.
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Dum 30 Iun 2013, 17:28

Îți mulțumesc că mi-ai luat cererea în considerare a hug În proporție de 50% zici? Îmi place mai mult de atât, însă pot spune că ai lucrări mai bune :) Dacă nu le-aș fi văzut pe celelalte înainte de semnătură, mi-ar fii plăcut mai mult. Cred că nu ți-a ieșit așa cum îți doreai, deoarece a fost ceva ... propus, sau eu știu. Ți-ar fi fost mai ușor dacă făceai ceva dorit de tine, sau dacă lucrai cu un render care-ți plăcea mai mult. Oricum îți mulțumesc a hug
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Mar 09 Iul 2013, 12:27

Laptopul meu fiind stricat, am incercat sa fac ceva in Photoshop, de pe calculatorul meu vechi care se misca foarte incet si debea pot descarca ceva. Intr-un final, am reusit sa descarc Photoshop, dar nu si brush-uri, text-uri sau font-uri, acesta fiind motivul pentru care n-a iesit prea bine creatia. :)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ca de fiecare data, astept pareri.
Sus In jos
♀_Obsesia_♀
Genin
Genin
♀_Obsesia_♀

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In fata unui monitor. Logic, nu?
Nr. mesaje Nr. mesaje : 53
Puncte : 68
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Imi petrec majoritatea timpului visand. Uneori pierd si ultima farama de ratiune care m-ar putea trezi la realitate.
Stare de spirit Stare de spirit : Relativ buna. Pana la urmatorul atac de panica "Je suis LEJER."

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Mar 09 Iul 2013, 14:38

Sunt frumoasee!!
Frumoase foc.
Nu esti incepatoare ,asa ca esti experta... presupun :-?
Eii... prima poza este puuutin putin cam deschisa.
*Nu te supara pe mine , a fost un sfat , de la prietena la prietena;) ..
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Mar 09 Iul 2013, 21:35

Iar eu, ca de fiecare data, iti spun ca ti-a iesit foarte bine, in ciuda faptului ca nu ai avut conditiile necesare. Prerea mea iti este cunoscuta, consider ca esti unul dintre cei mai buni gfx-eri pe care i-am intalnit. Sa ma anunti incontinuare ^.^
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Mier 10 Iul 2013, 15:19

Am mai adus o creatie, care sper c-a iesit bine.

Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Mier 10 Iul 2013, 15:23

Cum să mai speri? Tu nu vezi că arată foarte bine? 0.0 De data asta îmi place și render-ul, ceea ce crește frumusuțea gfx-ului în ochii mei. Îmi plac brush-urile pe care le pui în spatele imaginii, ca să zic așa. Sper că o să aduci următotul gfx la fel de repede ^.^
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Joi 11 Iul 2013, 14:07

Am adus o noua creatie facuta la cerere (cele facute la cerere niciodata nu-mi ies), care stiu ca n-a iesit bine, fiindca a fost nevoie sa decupez eu render-ul si avea multe detalii. Oricum, sper sa fi iesit cat de cat.

Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Joi 11 Iul 2013, 16:02

Așa cum am mai spus, atunci când primești cereri, ai impresia că nu-ți iese cum vrei, deoarece nu-i un render ales de tine, și probabil nu te simți confortabil când lucrezi cu ceva impus. Poate pur și simplu nu-ți inchipui cum ai putea să editezi o imagine cerută de cineva, cred că e ceva normal, însă n-ai de ce să te amăgești, gfx-ul ți-a ieșit foarte bine ^.^
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Vin 12 Iul 2013, 18:54

O noua creaţie, care sper sa fie cât de cât reuşită.

Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Vin 12 Iul 2013, 18:56

Nu mai spera atât, deoarece oricum îți va ieși ceva genial, ceva care mă va face să-mi dau seama că ești o cascada din care izvorăște neîncetat talentul, creativitatea. N-am nimic de reproșat. Îmi știi prea bine părerea. Auf Wiedersehen :)
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Lun 15 Iul 2013, 13:18

Prima mea creaţie făcută cu C4D. Mă obişnuisem pe smudge, dar m-am gândit sa incerc ceva nou. Aştept păreri, să ştiu dacă mai încerc acest stil.

Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Lun 15 Iul 2013, 14:14

Nu creeed! what?lol! E mai genial decât mama genialului =]] Îmi place la nebunie noul tău stil. Dumnezeule, e superb! Nuanțele de mov se armonizează frumos, iar renderul e bine integrat, de parcă se materializează din culorile purpurii. Să continui să lucrezi cu C4D, deoarece îți ies niște GFX-uri geniale. Baftă :)

Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Mar 16 Iul 2013, 11:57

Sabrina doream să îţi spun că admir cam încă de pe la începutul acestui thread gfx-urile tale şi chiar m-ai impresionat plăcut. Îmi place mult cum lucrezi în PS. Acum nu am să mai iau la rost restul lucrărilor, dar îţi spun că au fost drăguţe şi frumoase. Ultimul tău gfx e bine structurat, totul e pus unde trebuie şi ai avut gust în alegerea C4D-surilor pe cale le-au plasat în cadru. Un lucru mi se pare totuşi puţin prea în exces, nu ştiu dacă este de la render, de la cadru, de la C4D, dar tipa are prea luminată portiunea aceea de la piept. Acum nu ştiu ce să spun mai exact, fiindcă nu îmi dau seama dacă tu ai pus acel "glob" (ca să-i spun asa) de lumină, însă nu înfrumusețeayă cu nimic renderul. Oricum doar asta mi s-a părut puțin deplasat la gfx, dar chiar și așa jos pălăria fiindcă ți-a ieșit foarte bine și foarte interesant și mie una îmi place foarte, foarte mult. <3 Sper să mai aduci în continuare gfx-uri minunate ca acesta și ca restul. Și indiferent de stil, reușești să captezi niște personaje foarte drăguț în astfel de creații.
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Joi 18 Iul 2013, 15:57

Mulţumesc pentru păreri. Acea lumina este de la render, nu aveam cum s-o elimin chiar si daca as fi vrut. :) O noua semnatura facuta la cerere:

Sper ca a iesit bine.
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Joi 18 Iul 2013, 16:02

Pot spune că ți-a ieșit destul de bine. Mie nu-mi place personajul, deci și gfx-ul poate să preia această neplăcere. Însă pentru asta nu ești tu devină. Ai pus efecte frumoase, bine structurate. Să mai aduci :)
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Joi 18 Iul 2013, 22:40

Cred că se putea şi mai bine de atât, lumina aceea putea fi de folos, puteai crea efecte şi mai interesante de atât. Oricum nu prea pot spune că îmi complace aşa de tare, însă în mare parte este ok.
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19Lun 22 Iul 2013, 16:02

Sus In jos
Continut sponsorizat

Last Zone - PS Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS I_icon19

Sus In jos

Last Zone - PS

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-