Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Last Zone - PS - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Last Zone - PS - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Last Zone - PS

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : Last Zone - PS - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

Last Zone - PS - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Lun 22 Iul 2013, 16:06

G - E - N -I - A - L! 0.0 Îmi place la nebunie bakcground-ul pe care l-ai realizat. E așa fascinant, plin de culoare. Îmi place mult, însă render-ul nu-mi dă niciun fior de plăcere lough Totuși, tinde să pară sec fără niciun text, ceva, orice. Am observat că nu prea folosești litere :) Poate ar trebui să încerci, au și ele efectul lor. Baftă :)
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 56
Puncte : 118
Reputatie Reputatie : 44

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mar 23 Iul 2013, 20:56

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mar 23 Iul 2013, 21:24

Nu creeed! what?lol! Render-ul acesta aveam de gând să-l folosesc și eu, însă tu l-ai editat de o mie de ori mai bine decât aș fi făcut-o eu lough Super! Nu pot să spun altceva. Ești un fenomen :)
Sus In jos
Hysteria ☨
Genin
Genin
Hysteria ☨

Sex : feminin Localizare Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata !
acebook acebook : Aliina.Ldr
Nr. mesaje Nr. mesaje : 347
Puncte : 385
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : Sick of bitches

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mar 23 Iul 2013, 22:02

Creatiile tale sunt superbe ! Ai mult talent sa sti. Sper sa aduci mai multe creatii nu doar cate una. Vad ca Schizzophrenia a comentat fiecare postare a ta si cred sincer ca esti pe drumul cel bun daca chiar ea a zis ca editezi mai bine ca ea. Poate vei ajunge un grafician. Sincer as vrea sa am si eu un talent la fel de mare ca al tau si sa editez mai diferit, mai bine.
Abia astept sa iti vad urmatoarele creatii ! Succes ! kiss 
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Lun 29 Iul 2013, 18:29

Bună, în acest moment voi scrie niste cuvinte, goale după părerea mea. Voinţa mea de a mă face observată a scăzut, a dispărut. Atunci când mai încerc să lucrez în ps, concentrarea mea, alături de toate lucrurile pe care le-am învăţat, mă părăsesc. Apoi, simt că nu mai exist deloc, că nu mai fac parte din rasa umană. Nu ştiu ce să aleg dintre nepăsare şi voinţă, fiindcă piesa din puzzle care o caut nu există. Doar iluzii de scurtă durată, un joc. Se pare că am presimţit corect acest fapt, numele subiectului se potriveşte. Doresc ca el să fie închis şi mutat la coşul de gunoi sau evident şters complet. Mulţumesc pentru comentarii, se ştie la cine mă refer. Poate o să ma întorc cândva, poate voi gândii mai dezvoltat atunci. Poate, nu.
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Lun 05 Aug 2013, 09:00

Scuze pentru întârziere -.-" Așa cum ți-am mai spus, niciodată să renunți la o pasiune pentru că ceilalți nu apreciază. Voința ta de a face GFX-uri a scăzut, deoarece nu sunt mulți cei care comentează acest subiect și atunci te întrebi pentru cine postezi, însă greșești. Din prima clipă în care ți-am văzut lucrările, m-ai fascinat. Ai acel ceva, ceva ce te face unică prin felul în care editezi. Niciodată nu am încetat să cred asta. Mereu ți-am analizat fiecare lucrare și am rămas plăcut surprinsă să văd cu câtă îndemânare îmbini toate elementele. Nu încerc să te conving să nu renunți la acest subiect, încerc să te fac să nu renunți la PS, la a lucra în el. După cum ai spus, ai muncit mult să ajungi la acest stadiu, ai învățat multe lucruri în PS și e păcat să renunți pentru că nu te susține mai nimeni. Dacă până acum simți că nu te-ai făcut observată, te sfătuiesc să nu renunți. Nu renunța până nu obții ce dorești. Piesa care îți lipsește era chiar în fața ta, însă nu ai fost sigură dacă o vezi sau nu, ți s-a părut că-i o iluzie.
Cu alte cuvinte, ultima piesă este „Voință”. Never give up.
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Lun 05 Aug 2013, 14:58

Da.. nu credeam că o să ma ajute, dar tocmai am terminat de citit o carte care mi-a schimbat perspectiva. Să spunem, o nouă încercare.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Lun 05 Aug 2013, 15:42

Habar nu ai cât mă bucur că nu ai renunțat ^.^ Ca de fiecare dată o să-ți laud noua creație, deoarece nu am nimic de obiectat. Ai îmbinat bine efectele, reușind să scoți în evidență personajul. Îmi plac foarte mult decupările din dreapta; ți-au ieșit foarte bine. Consider că dacă voi continua, voi da impresia de moară stricată, deoarece altceva nu spun. În fond, când îți văd lucrările, rămân fără cuvinte, însă, în înercarea de spune ceva, mă repet mereu. Din toată pălăvrăgeala asta vreau să înțelegi că ești talentată și că abia aștept să postezi câte-un GFX, iar atunci când primesc notificarea că tu ai postat în acest subiect, las tot ce făceam baltă și dau buzna ca să-ți văd creația. Atât de mult îmi place ceea ce faci ^.^
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Lun 05 Aug 2013, 16:49

Buna Sabrina!Am vazut topicul acesta mai demult dar niciodata nu am reusit sa intru sau sa vad imaginile.Cand nu folosesc Chrome folosesc Explorer,o versiune mai veche asa ca ori nu se incarca pagina ori nu imi apar imaginile insa azi norocul tine cu mine(pentru prima data dupa 10000 de ani) si am reusit sa intru si sa si vad imaginile care sunt,apropos, niste GFX-uri geniale.Imi place modul in care imbini elementele si cum scoti in evidenta personajul.Ai niste GFX-uri foarte frumoase si nu cred ca merita sa lasi totul balta.Sunt prea frumoase.Cam atat am avut de spus,sper ca ma vei anunta si pe mine atunci cand vei posta un GFX nou.
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Lun 05 Aug 2013, 17:45

Doamne de ce nu am vazut topic-ul asta pana acum ?! Te pricepi foarte bine in arta editat-ului si ar fi mare pcata sa renunti chiar daca nu multa lume comnteaza, asta nu insemana neparat ca nu esti buna.
Din perspectiva mea ecsti chiar geniala ! Si imi plac la nebunie toate creatiile tale kiss . Abia astept sa-ti var urmatoarea capodopera
ps: sper sa ma anunuti si pe mine happy2

Kisse and hugs ^^
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Lun 05 Aug 2013, 18:12

Dacă aţi ştii cât mă bucură comentarile voastre... nespus de mult :). Am făcut o nouă creaţie, sper să arate binişor, deşi nu-i prea strălucită nici la propriu nici la figurat.

Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Lun 05 Aug 2013, 18:49

Dacă ai ști cât mă bucur că ai postat așa repede noua creație ... loughÎmi place noua lucrare; urmare firească, îmi place tot ce faci. Îmi place cum ai făcut ca Rin să pară că se naște din acel întuneric și cum scânteia din mâna lui pare că aprinde partea dreaptă a imaginii. Nu cred că o să fii niciodată mulțumită de felul în care ai editat o imagine, pentru că așa suntem toți; nemulțumiți de ceea ce avem. Dar tu nu ar trebui să suferi de boala asta, deoarece chiar faci o treabă excelentă.
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Lun 05 Aug 2013, 20:11

Buna Sabrina!Doamne cat imi place acest GFX!Este foarte reusit.Nu stiu cine e personajul sau din ce anime este si nici nu ma pricep la chestiile astea dar prin ochii mei "chestia" asta arata minunat.Pur si simplu m-am indragostit de el asa ca l-am salvat si in PC daca nu te superi.
P.S. Ma bucur ca ai postat asa de repede!
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Lun 05 Aug 2013, 20:43

Buna Sabrina a hug . Mersi mult pentru anunt happy . Ce pot spune ?! Decat ca imi place la nebunie GFX-ul tau ! love . L-ai facut pe Rin sa para atat de misterios si imi place mult de tot cum ai reusit sa pui in lumina raul si binele din inauntrul sau kiss
Asa ca hai repejor cu urmatoarea creatie a hug

Kisess and hugs ^^
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mar 06 Aug 2013, 13:43

Hey. M-am gândit să incerc un nou stil (sau poate mai multa imaginatie) în creaţile mele. Aş vrea să vă aflu părerea în legătură cu ele. :)

Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mar 06 Aug 2013, 13:57

Primaaa happy2 nr1

Deci ca de obicei ma uimesti cu creatiile tale ! Imi plac la nebunie cele doua GFX si noul tau stil este foarte frumos love

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mar 06 Aug 2013, 14:45

Imi place foarte mult cum ti-au iesit acestea.Primul este genial.Chiar sunt foarte frumoase,nu stiu cum reusesti dar m-ai lasat cu gura cascata.Sper ca nu te superi ca le-am salvata in PC.Mersi de anunt,sunt geniale!
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mar 06 Aug 2013, 15:17

Wow! Editezi genial, Sabrina. Ti-am savurat fiecare gfx, ma bucur mult ca postezi atat de des si ca vrei sa evoluezi in PS, esti intr-adevar foarte buna si ai talent. In timp, poate vei deveni si Grafician. ^.^ Continua tot asa, poate odata te voi ruga sa-mi faci si mie un set, daca vrei. :> :)) In fine, sfaturile pe care le-ai primit de la Schwarzii [ Schizzo ] te-au ajutat si pot spune cu mana pe inima ca in viitor vei avea cele mai geniale seturi. Spor la treaba.
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mar 06 Aug 2013, 17:58

Nu creeeeed! 0_0 Forma pe care ai dat-o primei creații este mai mult decât genială; o face să pată mai mult decât o simplă imagine editată, e un plus, ceva de efect. Primul GFX e pur și simplu magnific. Și al doilea este foarte reușit, însă cel din urmă m-a făcut să mă întreb dacă e ceva real sau o himeră. Foarte frumos, editezi foarte frumos. Am uitat să te întreb; cum ai ajuns la perfeormanța asta? Două GFX-uri? Părea imposibil =]] Data viitoare să postezi trei, ca să mă bucur și mai tare.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mar 06 Aug 2013, 22:43

Hellău, Sabrina. a hug
Știu că nu am trecut de prea multe ori și -dacă nu mă înșel- probabil că nu am trecut niciodată. De aceea, vreau să îndrept acest lucru.
Ți-am vizitat des topicul, deși nu am lăsat vreun comentariu. Ai evoluat foarte mult de la primul gfx și cel mai mult îmi plac render-ele și felul în care aplici blur sau smudge. Ești chiar talentată și îți iese, mai ales că ai acea dorință care te menține în picioare și te îndrumă să evoluezi. Eu una sper ca tu să ajungi grafician într-o zi, căci chiar editezi foarte, foarte bine.
Cam atât am avut de spus. Fiecare gfx a fost minunat chiar dacă ai spus că-ți pierise concentrarea. Abia aștept să văd ce vei mai posta în continuare și ce rendere vei alege și ce efecte vei aplica. Să mă anunți și să aduci următoarea creație repejor. Te pup. :*
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mier 07 Aug 2013, 11:16

Este un record să am atâtea comentarii şi cum vam mai spus, mă bucur foarte mult. Grafician? Deja e mult prea departe :)). Mă mulţumesc doar sa primesc aceste comentarii, este chiar mai mult decât mi-aş dorii. :) Am ajuns şi la performanţa de a posta 3.

Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mier 07 Aug 2013, 11:24

Hellău, sweetheart. a hug
Îți mulțumesc pentru anunț.
Îți ador creațiile, chiar pe ambele. in love Dar ultima e chiar...mamă. :O Nu știu cum faci acele efecte la margini, însă îți iese minunat și asta e cert. Foarte frumos. Îmi place foarte mult cum ai editat de data aceasta și nu te mulțumii doar cu atât. :)) Cred că vei primi și mai multe comentarii de acum în colo, asta pentru că ești talentată și -cum am mai spus- ai acea dorință de a evolua.
Ne citimd data viitoare când vei mai lucra și vei mai posta. Nu uita să mă anunți. Te pup dulce. :*

Ultima editare efectuata de catre Ely Steele in Mier 07 Aug 2013, 12:00, editata de 1 ori
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mier 07 Aug 2013, 11:43

Buna Sabrina!
Imi place foarte mult cum ti-au iesit cele 3 GFX-uri.Cel mai mult imi place ultimul de jos,imi place cum I-ai facut marginile.Nu imi dau seama cum le faci sa arate asa.Oricum,asteaptate la mult mai multe comentarii pentru ca ai niste GFX-uri geniale. Mersi de anunt,astept creatii noi!
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mier 07 Aug 2013, 12:05

Prima și ultima crație sunt geniale 0.0 Poate pentru că le-ai dat niște forme mai speciale, nevăzute, unice. N-am nimic de reproșat, sunt fără cuvinte. Nici eu nu-mi pot da seama cum ai făcut marginile la ultimul GFX, însă, dacă e așa cum presupun, ai muncit foarte mult. De asemenea, mă bucur foarte mult că ai ceva mai mulți comentatori, că acești oameni, prin comentariile lor, îți măresc speranța, dorința de a edita. Baftă :)
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19Mier 07 Aug 2013, 13:54

Hey, Sabrina a hug . Oh, Domane... Oh, Doamne !!!! Sunt absoult G E N I A L E aceste ultime treci creatii . Pot spune cu mana pe inima ca t-ai iesit formidabil si te-ai intrecut pe tine insati. Sincera sa fiu o ador pe prima e asa de TARE !!!!
Ahhh, ami vreau si mai mult asa ca hai posteaza repejor altele kiss
ps: cum sa nu te gandesti sa nu devii graficiaan ?! esti geniala... trebuie neaparat sa candidezi pentru post ca sigur ai castiga heh

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Last Zone - PS   Last Zone - PS - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Last Zone - PS

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-