dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Ganduri spuse.. Mar 09 Aug 2011, 23:21 | |
| deci draga mea sa stii ca imi place mai ales ca e sasusaku si poate fii o oarecare continuare la naruto shippuden,eu astept cu nerabdare nextul,a si inca ceva:MESAJ LA TOTI:Cei care scriu ficuri asemanatoare va rog implarand sa-mi spuneti cand le scrieti,va rog va pup pe toti,mai ales pe Pact cu Diavolita pentr-u acest fic |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ganduri spuse.. Mier 10 Aug 2011, 09:10 | |
| supe.un singurl lucru am de spus:next. deci ficul este uimitor,super,frumos,bestial si ma pot sa continui dar cred ca ati inteles ideea. hai cu next-ul ca ma omori aici. |
|
Pact cu Dιανσℓιтα╳ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Far away. Nr. mesaje : 448 Puncte : 537 Reputatie : 47 Hobby-uri : Laughting. Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Ganduri spuse.. Mier 17 Aug 2011, 23:26 | |
| Nextul, acum va promit O sa vina saptamana asta Si capitolele o sa fie mai lungi XOXO
|
|
♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: Ganduri spuse.. Mier 17 Aug 2011, 23:45 | |
| hmm...foarte interesant... Sasuke sentimental?Wow...ai schimbat umpic ceea ce imi place chiar daca prima data cand am citit am ramas cu o fata gen "WTF?"..dar imi place ffoarte mult... abia astept nextul..repede cu frisca deasupra te rog |
|
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Ganduri spuse.. Vin 19 Aug 2011, 17:44 | |
| Fic inchis la cerea autoarei! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ganduri spuse.. | |
| |
|