|
Autor | Mesaj |
---|
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| |
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Momente memorabile Joi 11 Iul 2013, 21:49 | |
| Momentele mele memorabile se leaga de banarea persoanelor dubioase. Chiar mi-a facut o deosebita placere :DD. Dar au fost si altele mai speciale intradevar :). Choco :) : Si banarea mamelor lor, nu uita de asta. |
|
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Momente memorabile Vin 12 Iul 2013, 01:24 | |
| Momente memorabile de pe forum, hm, multe. ^^Primul a fost cand m-iam facut cont aici, nu ma asteptam sa fiu primita cu atata caldura, am crezut ca ma vor intreba "dar tu ce cauti aici?" hehe, minte de copil mic. Al doilea este legat de postarea primului fic si cererea unei critic, aveam mereu impresia ca fac cea mai proasta munca pana sa primesc acele comentarii de apreciere si critica de la Choco. ^^ Al treilea si cel mai drag moment este atunci cand il fac pe Mihai pervers, asta da moment memorabil. Pai mai sunt multe, dar ma rezum doar la astea.Love you too Mihai |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Momente memorabile Dum 14 Iul 2013, 19:41 | |
| ...Bun, pentru mine cel mai memorabil moment a fost cand l-am cunoscut pe Apophis †. Al doilea a fost cand am primit critica de la Asylum, prima mea critica si cea care m-a intarit, cand mi-am cautat 20 de minute numele si nu il gaseam ( avea semne si imi era lene sa caut pe google), cand eu si Lexa am facut primul nostru fic si, in special, cand sora mea, Ely Phoenix si-a facut cont aici la sugestia mea si a fost intampinata calduros. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Momente memorabile Lun 15 Iul 2013, 19:17 | |
| Eu una cred ca cele mai memorabille momente de pe forum au fost acelea cand am facut cunostinta cu fiecare din voi in parte, cele in care pe rand, familia mea de pe forum mai recruta un membru. Acestea sunt cele mai memorabile momente pe forum din punctul meu de vedere :) |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Momente memorabile Mier 31 Iul 2013, 16:52 | |
| Nu sunt eu de prea mult timp pe forum, dar am avut parte de cateva momente memorabile. Cand mi-am vazut contul imi vene sa topai de fericire, cred ca am si facut-o. Prima oara cand am postat la fic si am asteptat cu sufletul la gura primele comm-uri, iar cand le-am vazut cred ca mai aveam putin si zburam de fericire. Apoi PRIMA CRITICA - am vazut ca Choco raspunsese cererii mele si imi rodeam unghiile ( nu as face asta la propriu ca tin la manichiura) ca sa vad ce spune. Si cand am intrat prima oara pe Chat, ca ma gandeam ca se supara celalti ca intrerup conversatia, bine ca nu a fost asa. Astea sunt si sunt sigura ca o sa mai am parte de multe de acum in colo. Ja ne ! |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Momente memorabile Mier 29 Ian 2014, 17:54 | |
| Am terminat primul, și cel mai probabil și ultimul, fic. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Momente memorabile Vin 31 Ian 2014, 23:23 | |
| Cand am ajuns la 5000 mesaje pe forum a fost un moment foarte memorabil pentru mine. |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Momente memorabile Dum 30 Mar 2014, 19:31 | |
| Momentele mele memorabile au fost acelea în care primeam mesaje private surpriză de la Andreea, chiar azi mi-a trimis unul. Bv Andreea bv, ăsta chiar m-a luat prin surprindere, să nu mai zis de conținut... |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Momente memorabile Dum 27 Apr 2014, 01:01 | |
| Momente memorabile hmm.. Sunt aici de ceva vreme sa zicem, doar ca dau rar. Cel mai memorabil moment aici a fost cand am cunoscut un anumit user cu care sunt prietena si in momentul de fata, doi ani si jumatate din viata mea mancati si pe care nu-i regret. Si simt ca or sa mai fie multi. In rest a fost foarte frumos sa-mi fac prieteni aici, cu cativa mai tin legatura, putin mai rar, dar e foarte bine asa. ^-^ |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| |
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Momente memorabile Dum 27 Apr 2014, 19:42 | |
| Cand am implinit un an de cand sunt pe forum . |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Momente memorabile Dum 27 Apr 2014, 22:29 | |
| Cand am intalnit-o pe Amy, pe Mada, pe Skizzo. Cand am scris primul fic.
P.S. :( |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Momente memorabile Dum 27 Apr 2014, 23:31 | |
| Cand am devenit moderatoare :3 Este o senzatie minunata sa ai puterea de a bana pe cineva :))) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Momente memorabile Lun 28 Apr 2014, 02:41 | |
| Un alt moment foarte memorabil a fost distrugerea unui forum ce nu doar ca ne facea o simpla si nula concurenta insa erau acolo 2 persoane care faceau "prostioare" pe aici incalcand regulile in ultimul hal, invitand oameni de aici acolo, nascocind minciuni despre unii si altii, injuraturi pe chat, etc. Ma intrebam deseori cat de groasa era treaba la fundul lor cand au incercat sa acceseze acel forum si nu mai era disponibil pe tot webul xD hue hue hue hue hue. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Momente memorabile | |
| |
|
| |
|