| Seturile lui Bunny(Amphetamine) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Dum 14 Iul 2013, 19:57 | |
| Am vazut ca mai multi isi posteaza seturile si am zis si eu sa postez cateva aici :)). Daca este vreo problema rog un moderator sa stearga topicul ^^ Avatar Semnatura
Ultima editare efectuata de catre Amphetamine in Mier 11 Sept 2013, 22:07, editata de 1 ori |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Dum 14 Iul 2013, 20:01 | |
| First. Tu mereu ai seturi impresionante si frumoase, iar acesta pe care l-ai facut este superb. Imi place mult, mai ales tema, dar si imaginile sunt superbe si le ador. mereu stii cum sa le combini si sa le faci cat mai frumoase posibil. Ar trebuii sa devii grafician! :*
|
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Lun 15 Iul 2013, 18:35 | |
| I think I like it! I love it! E foarte frumos! :3 Dar lipseşte ceva.... TEXT! Textul lipseşte! :P Aştept ca data viitoare să-mi aduci un set complet şi mai frumos ca ista. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Mar 16 Iul 2013, 15:36 | |
| Eu nu văd semnătura... Oricum avatarul e drăguţ, adică pot spune că forma e bună şi tema imaginii e interesantă. Sper să mai aduci şi alte seturi. <3 |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Mar 16 Iul 2013, 16:20 | |
| Buna, Buna. Eu vroiam sa adaug doar pozele dar am sa incerc sa adaug si text :D ♥ Ca o piesă de teatru, așa este viața ♥ ♥ Nu contează cât de mult a ținut, ci cât de frumos s-a desfășurat. ♥ Imi cer scuze pentru micile greseli, incerc sa le corectez. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Mar 16 Iul 2013, 16:29 | |
| euuu
Îmi place că la avatar ai rotunjit frumos şi e şi mare :x. La semnătură însă nu îmi place că imaginea e mică, că ai tăiat atât de mult din ea prin editare. În rest nu am ce spune. O să faci furori pe aici :)) Să mă anunţi când mai aduci. :)
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Mier 17 Iul 2013, 19:40 | |
| Set nou. Am promis tema asta de mult. P.S: nu sunt in cea mai perfecta stare de sanatate :( |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Mier 17 Iul 2013, 23:24 | |
| Hm, ador seturile tale. Mereu le faci incredibile si frumoase. Inca un set cu forumul,huh? Tare! E foarte frumos, insa eu il ador pe penultimul dintre cele postate recent. Sa mai facit! Spor! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Dum 21 Iul 2013, 14:59 | |
| Am revenit cu ceva nou. Astept parerei :D Avatar [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Semnatura [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]♥ Love's language is in the eyes ♥ |
|
| |
Hysteria ☨ Genin
Sex : Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata ! acebook : Aliina.Ldr Nr. mesaje : 347 Puncte : 385 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick of bitches
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Joi 25 Iul 2013, 00:30 | |
| Woow !Ultimul set e superb !Defapt toate sunt superbe !Ai un talent nebun si chiar as vrea sa ajungi Grafician caci sa fi sigura ca te-as pune sa imi faci un set ! Imi place ca sunt toate diferite, pentru personalitati diferite ! Abia astept sa mai aduci seturi ! Sa ma anunti ! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Joi 25 Iul 2013, 12:18 | |
| Am revenit cu un nou set. Nu e prea reusit din motiv ca pc-ul meu e comunist rau :)) trebuie sa "repar" ceva la el. Sper sa va placa totusi macar putin :D Avatar [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Semnatura [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Joi 25 Iul 2013, 12:37 | |
| Desi ai un PC comunist( epic! ) setul ti-a iesit foarte bine.Ma bucur ca am trecut pe aici si vreau sa sti ca m-am indragostit de penultimul srt.Sper ca nu te superi daca l-am salvat in PC.Spor la creat si anunta-ma si pe mine cand mai aduci!Edit:Apropo...PRIMA!!!!! |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Joi 25 Iul 2013, 13:08 | |
| wow...
chiarr imi plaaaac ...mai ales aia cu Minnie Mouse..♥ le iubesc, le ador ♥ de acum incolo pe tine te pun sa-mi faci seturile..serios acum.. vleaaaa si Clisssuuu setuli facuta de Geoo..si grabeste-te sa mai pui pentru ca de abia astept sa iti vad noile capodopere... te pupacesc..si anunta-ma |
|
| |
Hysteria ☨ Genin
Sex : Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata ! acebook : Aliina.Ldr Nr. mesaje : 347 Puncte : 385 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick of bitches
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Joi 25 Iul 2013, 13:18 | |
| Glumesti ?Setul este superb chiar daca Pc tau e "comunsit", eu una il ADOR ! Imaginile sunt S U P E R B E !Imi place foarte mult cum sunt editate ! Abia astept sa vad ce urmeaza ! Anunta-ma te rog. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Vin 26 Iul 2013, 23:12 | |
| Am revenit cu un set nou. Stiu ca nu e perfect, multi stit motivul :D Avatar [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Semnatura [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Vin 26 Iul 2013, 23:44 | |
| e
Îmi place extrem de mult semnătura :X Singura mea obiecţie ar fi avatarul :))) Ar fi mers să-l faci PNG cu colţuri rotunjite... şi puţin delocorat. Am observat că la semnătură ai negru pe acolo, Gimp, no? Sfatul meu e să măreşti imaginea în Gimp şi să tai acei 'intruşi'. La text, dacă ai văzut, în unele locuri de la imagine, nu prea se observă. Poate o culoare mai închisă ar fi mers acolo. Îmi place fontul .:X Eh, ochiul ăla :)))) Am dat 18 la mărime, na! :)))
|
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Sam 27 Iul 2013, 08:52 | |
| Imi placer foarte mult semnatura.E geniala.Si pe asta am salvat-o in calculator.Dar totusi cred ca setul ar fi aratat mai bine daca avatarul ar fi avut colturi rotunjite.Dar si asa arata foarte bine.Se vede ca ai evoluat mult de la primul set postat aici.Mersi de anunt!Sa ne mai aduci! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Sam 27 Iul 2013, 13:57 | |
| Am revenit cu 2 seturi. Multam de pareri :) Set 1 [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]~♥~ Hey you... I'm cute! ~♥~♠ Young enough to know I can ♠ ♣ Old enough to know I should not ♣ ♠ Stupid enough to do it anyway ♠ |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Sam 27 Iul 2013, 14:07 | |
| buna in primul rand Sasuke bubu e asa dulceee ♥ si il iubesc..mnoh da tot la frigiderul meu cel mult iubit raman.. cat despre al doilea set..e genial ..imi place la nebunie sper sa mai aduci si sa ma anunti pupici Elodia..xD |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Sam 27 Iul 2013, 16:24 | |
| Nu ma pot abtine si aduc un set nou |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| |
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Sam 27 Iul 2013, 17:15 | |
| Imi plac mult seturile, sper sa ma anunti si pe mine cand mai pui unul. Ja ne ! |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Sam 27 Iul 2013, 18:17 | |
| in sfarsit iubirea vietii mele...Itachi off cat de mult am asteptat setul asta..imi place la nebunie sper sa mai faci din astea..cu Itachi si poate imi faci si mie cadou unul, stii tu fara nicio presiune..sunt nevasta-ta =)))) ok..anunta-ma de noile tale seturi pentru ca sunt foarte frumoase si foarte reusite |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Dum 28 Iul 2013, 15:08 | |
| Uite Soseta setul tau Tin la gat, maini, picioare si la tot corpul meu :)) Avatar [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Semnatura [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]~♥~ Pain is wrong, but i don't wanna be right ~♥~
Ultima editare efectuata de catre Dark Bunny in Dum 28 Iul 2013, 15:28, editata de 1 ori |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) Dum 28 Iul 2013, 15:18 | |
| in sfarsiiiiit ..mersi ca mi-ai facut setuul..cat l-am asteptat si ghici ce? imi placee la nebunieeee de acum pe tine te pun sa-mi faci seturile, te si platesc daca vrei =)))) asa te pupacesc si sa mai aduci
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Seturile lui Bunny(Amphetamine) | |
| |
|
| |
| Seturile lui Bunny(Amphetamine) | |
|