Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Marilyn Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Happy Land acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 126 Puncte : 186 Reputatie : 12
| Subiect: Re: Stripper girl Mier 11 Sept 2013, 17:00 | |
| Ch.5 partea 1 '' Adevarul''Nu te poti increde in aparente, nu tot ce pare e real, multi se ascund in spatele unei oglinzi lasandu-ne sa le vedem doar reflexia apoi aratandu-si chipul din spatele oglinzi ne spulbera toate visele .Nimic nu e vesnic ..pana si focul atot puternic se transforma in scrum mai devreme sau mai tarziu. Acum insa totul pare asa de real, atingerea care imi gadila pielea , care o rasfata , parfumul care imi imbata simturile ..sunt reale ..el e real.Il simt ridicandu-se deasupra mea , dupa care ma saruta apasat pe frunte ''acum ai inteles'' ma intreaba mai mult in soapta. Nu stiam exact ce sa ii raspund pana la urma nu intelegeam nimic , ce se intampla cu mine , ce este intre noi , ce urma sa fac ? Am aprobat din cap nedorind probabil o alta 'demonstratie' cu toate ca fusese una placuta ma simteam al naibi de mizerabil.Aveam nevoie de un dus cat mai repede.-Ma duc sa iti pregatesc o cafea .I-am zambit inocent in semn de multumire, iar dupa ce a plecat m-am ciupit zdravan de mana sa ma asigur ca totul e real . Am intrat in dus dand drumul la apa rece , simteam picaturile reci spargandu-se pe pielea mea fierbinte relaxand-o.Imi revenisem in mare parte parca apa imi spalase pacatele si imi descarcase constinta. Am insfacat cel mai pufos prosop si lam infasurat in jurul corpului.Vroiam sa ma gandesc , sa pun cap la cap fiecare intamplare si sa imi aleg urmatoarea miscare , insa nu imi venea nimic in cap , stateam si imi priveam chipul in oglinda nestiind ce va urma.Am luat un feon si un piepten si am inceput sa imi aranjez parul , ochi mei verzi aveau o stralucire ciudata poate din cauza ca ceva acolo innauntrul meu se bucura la gandul ca in camera alaturata cineva ma astepta. Dupa ce mi-am periat dinti am inghitit in sec fiind pregatita sa infrunt ce va urma , pana la urma daca vroia sa plece si sa ma lase cu ochii in soare o facea de aznoapte dupa ce adormeam nu era ca si cum ar fi dat bir cu fugiti tocmai acum ..sau cel putin asa speram.Am pasit sfios in camera cu inima in dinti ca la un film de graza , era mult prea multa liniste iar din bucatarie nu se auzea nici macar sunetul libricului pe foc. Imi luasem teapa? Am ramans nemiscata in mijlocul camerei injurand si blestemand .. nemernicul nici de m-ar fi impuscat nu ar fi durut atat de tare . Capul mi se invartea de nervi si l-am prins imediat in palme parca fiindu mi frica sa nu ma trezesc cu el pe jos.Am inchis ochi si am inceput sa imi masez tamplele care imi pulsau de la atatia nervi.-Te doare capul? M-am pomenit intrebata de catre brunet care statea chiar in fata mea cu o moaca de nevinovat si cu doua cafele cu lapte in mana.-Nu ai avut cafea asa ca am cumparat de la magazin .Am inceput sa rad isteric , o luam razna , baiatul asta avea de gand sa ma innebuneasca si apoi sa ma trimita la spitalu 9. A ridicat din spranceana gen ' peste ce nebuna am dat Doamne?' si mi-a intins o cafea spunand ca am nevoie de una. Apoi am inceput amandoi sa radem , eram atat de usurata ca nu plecase, ne-am asezat inapoi in pat imbratisati savurand din cafele.Avea parul putin ud semn ca afara picura , iubeam ploaia ma elibera si ma relaxa toamna fiind anotimpul meu preferat.-Vrei sa facem o plimbare? M-am trezit eu intreband , pana la urma ce ar putea fi mai romantic decat sa te plimbi prin ploaie cu un baiat dragut plus ca aveam unele lucruri de lamurit .-Ce ai zice sa mergem sa mancam ceva?I-am acceptat propunerea si am mers sa ma imbrac , in timp ce imi cautam o tinuta potrivita i-am simtit privirea asupra mea si instantaneu mi s-a facut pielea de gaina. Daca nu avea de gand sa se intoarca mai bine ma duceam in baie sa ma schimb.M-am imbracat intr-o rochita alba care imi ajungea aproape de genunchi iar deasupra am ales o bluzita corai.Cand am ajuns in fata masini am fost putin dezamagita eu sperand sa mergem pe jos pana la restaurant , insa in momentul in care a luat o umbrela din masina si a s-a indreptat spre mine mi-a venit chiar sa il cer de sot.Fiindca picura destul de tare a aprins umbrela si am mers amandoi de cot sub aceasta savurand aerul proaspat al dimineti. Drumul a fost unul linistit in care am discutat doar despre lucruri marunte si ne-am aruncat priviri siropoase ca doi adolescenti.Am ales un restaurant modest ca sa ne putem bucura de intimitate si sa discutam linistiti , aveam emotii ca la 16 ani cand mi se 'furase'primul sarut de mult nu mai ma simtisem asa de bine.Ne-am asezat la o masa de langa fereastra si am comandat meniul pentru mic dejun si doua ceaiuri. Se pare ca amandurora ne placeau fructele de padure.-Uite Sasuke eu.. vreau sa stiu ce o sa facem in continuare !Si-a ascuns privirea de a mea si a inceput sa mestece nervos in ceasca de ceai lucru care nu mi-a dat un sentiment placut , era ceva inneregula cu el.- Sunt cateva lucruri pe care vreau sa le rezolv ..apoi noi..Nu a apucat sa iti termine propozitia ca o lovitura in geam ne-a facut pe amandoi sa tresarim.-Tatiii !Nu e prea mare insa am sa dau edit la partea a 2 a tot aici. Trebuie sa ajunga mama din Italia :X si nu m ai am timp sa scriu. |
| | | Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Stripper girl Mier 11 Sept 2013, 17:16 | |
| edit Multumesc in primul rand de anunt, un capitol minunat dar pacat ca e prea scurt De ce iti place sa ne lasi in suspans, chiar acum te-ai trezit sa temini si tu capitolul te pwp spor la idei in continoare
|
| | | S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Stripper girl Mier 11 Sept 2013, 17:54 | |
| Woo, m-ai surprins cu ultima replică.Avem un nepoţel Drăguţ capitolul, şi în unele părţi interesant. Scuză-mi comentariul, dar sunt cam grăbită, şi nici nu ştiu ce să scriu . Aştept continuarea
Ultima editare efectuata de catre S. Felicia in Mier 11 Sept 2013, 19:54, editata de 1 ori |
| | | Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: Stripper girl Mier 11 Sept 2013, 19:18 | |
| |
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Stripper girl Mier 11 Sept 2013, 20:22 | |
| HEI! Ai un fic minunat! Tocmai acum am dat de el! Ce ... adica nu am cuvinte. Sasusaku dar, mai apare inca o persoana? Care striga ''Tatiiii'', MA OMORI!! Sper sa aduci Next-ul cat mai repede si daca nu te superi poti sa ma anunti si pe mine? Kiss& Hug! |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Stripper girl Sam 14 Sept 2013, 00:49 | |
| - Marilyn a scris:
Ch.5 partea 1 '' Adevarul'' (Arăta mai bine dacă numărul capitolului ar fi fost scris centrat, mare, iar numele acestuia dedesubt, tot centrat, dar mai mic)
Nu te poti increde in aparente, nu tot ce pare e real, multi se ascund in spatele unei oglinzi lasandu-ne sa le vedem doar reflexia (virgulă) apoi aratandu-si chipul din spatele oglinzi (oglinzii) ne spulbera toate visele (Space se pune doar după semnul de punctuaţie, nu şi înainte.) . Nimic nu e vesnic .. (Sunt punctele de suspensie în număr de trei, sau doar un punct, nu există două. În plus, nici punctele de suspensie nu aveau ce căuta aici. Puneai punct şi virgulă şi continuai cu minusculă, ori punct şi începeai cu majusculă.) pana si focul atot puternic (corect: atotputernic) se transforma in scrum mai devreme sau mai tarziu. Acum insa totul pare asa de real, atingerea care imi gadila pielea (O spun din nou: space doar după semnul de punctuaţie, nu şi înainte.) , care o rasfata (aceeaşi situaţie) , parfumul care imi imbata simturile .. (Ţi-am explicat înainte treaba cu aceste două puncte. Ori trei, ori unul, ori virgulă. Virgula era cea mai potrivită.) sunt reale .. (Aceeaşi situaţie.) el e real. Il simt ridicandu-se deasupra mea (Fără space.) , dupa care ma saruta apasat pe frunte (Punct şi începi cu majusculă.) ''acum (Acum, cu majusculă) ai inteles (Semnul întrebării) '' ma intreaba mai mult in soapta.
Nu stiam exact ce sa ii raspund (Pui punct, terminând propoziţia şi începi alta, cu majusculă desigur.) pana la urma nu intelegeam nimic (Space doar după semn, nu şi înainte) , ce se intampla cu mine (Space doar după, nu şi înainte.) , ce este intre noi (Din nou.) , ce urma sa fac ? Am aprobat din cap (virgulă) nedorind probabil o alta 'demonstratie' (punct şi virgulă) cu toate ca fusese una placuta (virgulă) ma simteam al naibi de mizerabil. (Space după semnul de punctuaţie) Aveam nevoie de un dus cat mai repede. -Ma duc sa iti pregatesc o cafea . I-am zambit inocent in semn de multumire, iar dupa ce a plecat (virgulă) m-am ciupit zdravan de mana sa ma asigur ca totul e real . Am intrat in dus (virgulă) dand drumul la apa rece (Punct şi începi o altă propoziţie.) , simteam picaturile reci spargandu-se pe pielea mea fierbinte relaxand-o. Imi revenisem in mare parte (Punct şi virgulă sau punct şi începi o propoziţie nouă.) parca apa imi spalase pacatele si imi descarcase constinta (conştiinţa) . Am insfacat cel mai pufos prosop si lam (l-am) infasurat in jurul corpului.Vroiam ( Voiam este forma corecta. "Vroaim" este o combinaţie greşită a formelor "vream" şi "voiam". ) sa ma gandesc (Iar problema cu space-ul.) , sa pun cap la cap fiecare intamplare si sa imi aleg urmatoarea miscare (Problema cu space-ul) , insa nu imi venea nimic in cap (Punct şi începi o altă propoziţie.) , stateam si imi priveam chipul in oglinda nestiind ce va urma. Am luat un feon si un piepten (Pieptăn sau pieptene.) si am inceput sa imi aranjez parul (Punct şi începi o propoziţie nouă, cu majusculă.) , ochi (ochii) mei verzi aveau o stralucire ciudata (virgulă) poate din cauza ca ceva acolo (virgulă) innauntrul (înăuntrul) meu (virgulă) se bucura la gandul ca in camera alaturata cineva ma astepta. Dupa ce mi-am periat dinti (dinţii + virgulă) am inghitit in sec (virgulă) fiind pregatita sa infrunt ce va urma , (Pui punct şi începi o propoziţie nouă cu majusculă.) pana la urma (virgulă) daca vroia (voia) sa plece si sa ma lase cu ochii in soare (virgulă) o facea de aznoapte (azi-noapte + virgulă) dupa ce adormeam (Punct şi începi o altă propoziţie.) nu era ca si cum ar fi dat bir cu fugiti (fugiţii) tocmai acum .. (Iar punctele astea două. Am explicat mai sus care e treaba cu ele.) sau cel putin asa speram. Am pasit sfios in camera cu inima in dinti ca la un film de graza (Punct, nu virgulă, şi începi cu majusculă.) , era mult prea multa liniste (virgulă) iar din bucatarie nu se auzea nici macar sunetul libricului (ibricului) pe foc. Imi luasem teapa? Am ramans nemiscata in mijlocul camerei (virgulă) injurand si blestemand .. (Punct şi propoziţie nouă.) nemernicul (Punct sau semnul exclamării.) nici de m-ar fi impuscat nu ar fi durut atat de tare . Capul mi se invartea de nervi si l-am prins imediat in palme (virgulă) parca fiindu mi (fiindu-mi) frica sa nu ma trezesc cu el pe jos. (space) Am inchis ochi (ochii) si am inceput sa imi masez tamplele care imi pulsau de la atatia nervi. -Te doare capul? M-am pomenit intrebata de catre brunet care statea chiar in fata mea cu o moaca de nevinovat si cu doua cafele cu lapte in mana. -Nu ai avut cafea asa ca am cumparat de la magazin . Am inceput sa rad isteric (Space doar după semnul de punctuaţie, nu şi înainte.) , o luam razna , (Nu virgulă, ci punct şi începi o propoziţie nouă) baiatul asta avea de gand sa ma innebuneasca si apoi sa ma trimita la spitalu (spitalul) 9 (nouă) . A ridicat din spranceana gen ' peste (Peste) ce nebuna am dat (virgulă) Doamne?' si mi-a intins o cafea spunand ca am nevoie de una. Apoi am inceput amandoi sa radem (Space doar după, nu şi înainte) , (Punct şi virgulă sau punct şi începi cu majusculă.) eram atat de usurata ca nu plecase, (Punct şi începi o propoziţie nouă) ne-am asezat inapoi in pat imbratisati (virgulă) savurand din cafele (Ori savurezi cafeaua, ori guşti din cafea. Nu savurezi din cafea. E o formulare greşită) . Avea parul putin ud (virgulă) semn ca afara picura , (Punct, nu virgulă, şi începi o propoziţie nouă.) iubeam ploaia ma elibera si ma relaxa toamna fiind anotimpul meu preferat. -Vrei sa facem o plimbare? M-am trezit eu intreband (Secvenţa asta venea în continuarea replicii de mai sus, apoi puneai punct şi începeai de la capăt următoarea propoziţie.) , pana la urma ce ar putea fi mai romantic decat sa te plimbi prin ploaie cu un baiat dragut (Semnul întrebării şi începi o propoziţie nouă.) plus ca aveam unele lucruri de lamurit . -Ce ai zice sa mergem sa mancam ceva? I-am acceptat propunerea si am mers sa ma imbrac , (Punct, nu virgulă, şi începi o propoziţie nouă.) in timp ce imi cautam o tinuta potrivita i-am simtit privirea asupra mea si instantaneu mi s-a facut pielea de gaina. Daca nu avea de gand sa se intoarca (virgulă) mai bine ma duceam in baie sa ma schimb. M-am imbracat intr-o rochita alba care imi ajungea aproape de genunchi (virgulă) iar deasupra am ales o bluzita corai. Cand am ajuns in fata masini (virgulă) am fost putin dezamagita (virgulă) eu sperand sa mergem pe jos pana la restaurant (Space doar după, nu şi înainte.) , insa in momentul in care a luat o umbrela din masina si a (Fără a-ul ăsta.) s-a indreptat spre mine (virgulă) mi-a venit chiar sa il cer de sot. Fiindca picura destul de tare (virgulă) a aprins umbrela si am mers amandoi de cot (Nu se poate merge de cot, poate doar de braţ.) sub aceasta (virgulă) savurand aerul proaspat al dimineti (dimineţii) . Drumul a fost unul linistit in care am discutat doar despre lucruri marunte si ne-am aruncat priviri siropoase ca doi adolescenti. Am ales un restaurant modest ca sa ne putem bucura de intimitate si sa discutam linistiti , (Punt şi propoziţie nouă.) aveam emotii ca la 16 (şaisprezece) ani (virgulă) cand mi se 'furase'primul sarut (Punct şi propoziţie nouă) de mult nu mai ma simtisem asa de bine. Ne-am asezat la o masa de langa fereastra si am comandat meniul pentru mic dejun si doua ceaiuri. Se pare ca amandurora ne placeau fructele de padure. -Uite Sasuke eu.. (Ţi-am mai explicat cum e cu astea două puncte.) vreau sa stiu ce o sa facem in continuare ! Si-a ascuns privirea de a mea si a inceput sa mestece nervos in ceasca (Mă îndoiesc că cineva poate mesteca în ceaşcă.) de ceai (virgulă) lucru care nu mi-a dat un sentiment placut (Punct şi propoziţie nouă.) , era ceva inneregula (în neregulă) cu el. - Sunt cateva lucruri pe care vreau sa le rezolv .. (Iar situaţia cu punctele.) apoi noi.. (Din nou.) Nu a apucat sa iti (îşi) termine propozitia ca o lovitura in geam ne-a facut pe amandoi sa tresarim. -Tatiii !
Nu e prea mare insa am sa dau edit la partea a 2 a tot aici. Trebuie sa ajunga mama din Italia :X si nu m ai am timp sa scriu. Titlu: S-ar traduce ca "Fata stripteuza", nu? Eu, iti zic de acum, nu sunt adepta titlurilor in engleza, mai ales atunci cand nu suna mai bine decat in romana. In afara faptului ca este legat de meseria Sakurei, nu mai vad vreun alt motiv pentru care ar trebui sa fie titlul intregului fic. Al unui capitol, da, dar nu si al unui fic. Poate este atragator, insa doar pentru o categorie de varsta. Eu nu as fi citit ficul asta daca nu ar fi trebuit sa il critic. Titlul trebuie sa fie misterios si elegant, intr-o relatie stransa cu continutul textului. Nu am vazut asta. (0,1 puncte) Idee: Nu mi se pare aproape deloc originala. Am mai intalnit astfel de ficuri, bazate pe ideea asta. Nu asta e problema, sa stii, ci felul in care tu o dezvolti. Daca ai fi relatat-o intr-un mod diferit, usor misterios, mi-ar fi placut. Eu sunt de acord ca nu exista un fic cu ideea 100% originala, sunt constienta de asta, insa felul in care o impartasim celorlalti poate schimba multe. Incearca sa introduci si evenimente care sa nu fie neaparat legate de ideea de baza. Ofera realism. (0,8 puncte) Descriere: Ajungem si aici. Mie, sincer, nu-mi place deloc. Nu am vazut decat putina descriere de tip portret si niste sentimente scoase -parca- cu forta. Vreau sa imi prezinti un portret moral al personajelor, sa deduc eu o parte din el. Cum fac asta? Citind despre reactiile lor in fata unor situatii limita, vazandu-le relatiile cu alte personaje si citindu-le replicile. Descrierea ta sentimentala e aproape nula. Pune-te in locul lor si spune-mi la ce te gandesti si cum reactionezi cand esti in situatia de acolo. (0,5 puncte) Dialog: Nu ai foarte mult, ceea ce e bine, insa ai multe replici seci, care puteau fi transformate in vorbire indirecta. Dialogul este un alt mijloc prin care poti sa exprimi trairile personajelor si care, pentru mine, poate inlocui descrierea aia sentimentala abundenta. Trebuie doar sa inveti sa construiesti niste replici interesante cu un mesaj puternic. (0,4 puncte) Actiune: Este foarte grabita. Inteleg ca relatia lor are radacini in trecut, insa trebuia sa ni le prezinti, macar in vag asa. Doar ai zis in doua, trei randuri ca ea ii dansa mereu si au aparut sentimentele. Cam stupid, din punctul meu de vedere. Voiam un plan mai clar, sa simt si eu prin ce etape trece. Nu o izbeste asa, brusc, dragostea, mai ales fata de un caracter ca Sasuke, nu? Lipsa descrierii accentueaza si ea grabirea actiunii, deci fii atenta la toate aceste aspecte. ( 0,3 puncte) Exprimare: Ai o gramada de greseli, deseori nu faci articularea corect. Am vazut in primele capitole ca scriai mereu: "ma" legat, ceea ce e foarte gresit. E o chestie de clasa a IV-a maxim. Cratima leaga doua parti de vorbire diferite, in cazul acesta un pronume personal forma neaccentuata "m-" si un verb. De aceea se foloseste cratima. Ti-am corectat mai sus ultimul capitol, iti poti vedea si tu greselile. (0,5 puncte) Estetica: La inceput scriai si cu bold si cu italic si centrat, ceea ce e ingrozitor pentru ochiul uman. Vad ca ultimele capitole le-ai scris cu un alt font, insa tot cu bold si italic, dar marimea mult mai mica. Foloseste un font cu size 12 sau 13, fara sa ii adaugi vreun alt efect. Fonturi dragute pe care le poti folosi ca cititorul sa nu simte disconfort: Calibri, Verdana, Arial, Times New Roman, Cambria, Trebuchet MS, Serif. Vad ca ai inceput sa scrii de la capat, ceea ce e bine, insa iti recomand si alineatul. Poti folosi si spatiul intre paragrafe, in cazul in care acestea sunt lungi. (0,2 puncte) Punctuatie: Nu stii cand trebuie sa incepi o propozitie noua, lucru foarte evident in ultimul capitol. Omiti multe virgule si deseori le inlocuiesti cu "..". Ti-am explicat mai sus care e treaba cu ele. (0 puncte)
Punctaj final: 2,8 puncte.
Baremul dupa care am jurizat: Titlu: 0,5 puncte, Idee: 2 puncte, Descriere: 2 puncte, Dialog: 1 punct, Actiune: 1 punct, Exprimare: 2 puncte, Estetica: 1 punct, Punctuatie: 0,5 puncte. |
| | | • Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Stripper girl Joi 10 Oct 2013, 11:28 | |
| Hei hei hei Am reusit si eu sa iti las comentariu dupa muuuuuult mult timp ( yeah, sorry for that ) Capitol frumos, furtunos, dar scurt Iar editul ala.... L-am asteptat ceva timp... Sper ca nu ai de gand sa ma lasi cu pomu'-n aer , nu? Aspet nextul si pm-ul care sa imi confirme nextul Pupix |
| | | BUBULINA Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : In porbagajul tau!!:)) acebook : N-am si nici nu vreau!:) ;) Nr. mesaje : 27 Puncte : 37 Reputatie : 0 Hobby-uri : dans Stare de spirit : Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca iti este frica
| Subiect: Re: Stripper girl Mier 23 Oct 2013, 19:00 | |
| Nu stiu cat de multe ficuri ai mai citit la viata ta insa si eu am avut un asemenea fic cu o asemenea idee pe un alt forum... Deci nu cred ca ideea este originala. Numai ca ficul meu se numește Clubul"AllStar"... Ideea este tot pe acolo. Oricum e frumos felul in care ai scris capitolele si e frumoasa exprimarea. |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Stripper girl Dum 12 Ian 2014, 09:17 | |
| FanFic SasuSaku Blocat din cauza inactivitatii. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stripper girl | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|