Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Reprobate Romance Joi 05 Sept 2013, 18:07 | |
| Da, ştiu că nu eram ( până când soarta a vrut să mă îndrăgostesc şi mi-a tras un pumn în cap) şi nu mai sunt cu acest subiect, dar asta nu înseamnă că nu pot să scriu despre aşa ceva. De la început menţionez că nu vor avea titluri şi că nu fac referire la persoane reale, ci doar sunt din imaginaţia mea.
Numele meu este un lucru neimportant, mulţi mi-au zis acest lucru şi nu doar atat. Aproape toată lumea a vrut să mă ştie în pământ, la cât mai mulţi metrii adâncime sub tălpile lor, însă, într-o seară, am găsit un site, un fel de forum. Nu era mare aglomeraţie. Eram doar eu şi încă câţiva copii de vârsta mea. La început credeam că o să mă gonească, însă nu a fost aşa. O fată cu trei ani mai mare ca mine m-a salutat, iar la îndemnurile ei am început să vorbesc cu el. Simţeam că mă înţelege din moment ce şi viaţa ei nu era aşa de roz. Cu timpul, am început s-o plac şi chiar să mă gândesc să-i zic acest lucru cu gândul că va fii reciproc, însă soarta i-a rezervat altă persoană, din păcate. Intrasem într-o zi. Alt băiat o alinta şi îi zicea că o iubeşte, iar aceasta îi spunea acelaşi lucruri. De atât am mai avut nevoie ca să fiu darâmat de tot, însă am rămas acolo şi am felicitat-o. Se pare că a fost iubire la prima vedere. Încă rămân lângă ea, deşii faptul că nu e a mea mă înnebuneşte, gândul că e fericită mă calmează de cele mai multe ori. Am tot încercat să iubesc alte persoane ca să o uit, însă pe nimeni nu am mai iubit pe cum am iubit-o pe ea, deci am renunţat să mai încerc. În sufletul meu, continui să mă cred că poate într-o zi se va gândii la mine şi poate va începe să mă iubeasca, dar până atunci, stau şi înghit în gol.
Să nu vad critici. ^^ |
|
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Reprobate Romance Sam 07 Sept 2013, 23:41 | |
| E foarte frumos. Nu stiu de ce crezi ca cineva te critica. Eu zic ca e frumoasa. Ja ne! |
|
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Reprobate Romance Vin 13 Sept 2013, 19:32 | |
| Oh,Doamne..Nu pot să cred că nu am citit asta până acum. Am simţit şi eu exact acest lucru în urmă cu câteva luni. Cu timpul s-a mai ameliorat acea durere, s-au întâmplat multe..Din punctul meu de vedere adevarata iubire este atunci când pui fericirea celuilalt mai presus de a ta. M-a tulburat să văd aceleaşi sentimente,aceleşi gânduri şi aceeaşi durere.. Nu am avea cu ce să te criticăm. Sunt sentimente scrise aici,nu ai cum să zici ca e rău sau bun.Pur şi simplu m-am pierdut. Vreau să vorbim,dă-mi un pm când ai timp.
|
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reprobate Romance | |
| |
|