11. O noua casa
Dupa 1 zi ….Sunt pregatita pentru externare. Pregatita pentru o noua familie. Pentru un nou inceput. O noua viata, sper. Ma gandesc la tot, la ce s-a petrecut intre mine si Sasuke, la fratesu’. Nenorocitul care m-a lasat insarcinata. Gravida cu un copil, un suflet nevinovat. Cel putin, Sasuke are suflet, dar nu pentru ca m-ar iubi sau ca ar simti ceva pentru mine, doar pentru ca se simte dator fata de mine si bebe….copilul lu’ fratesu’. Off, mi-e frica, foarte frica…de el, Pain. Nu vreau sa aflu ce-i va sta in minte atunci cand ma va vedea pe mine in casa lor, stand sub acelasi acoperis, mancand la aceeasi masa. Cum il voi suporta, cum voi trece peste? M-as da batuta, nu mai am forta, curaj, dar nu vreau sa-l dezamagesc pe brunet. Nu pot !
O mica bataie la usa, ma face sa ma trezesc din gandurile mele. Zic cu un glas cristalin : “Intra” si pe usa isi face aparitia, salvatorul meu, Sasuke. Il privesc in ochii lui negri in timp ce se apropie de mine. Imi iau geanta neagra de pe patul spitalului si ma intorc cu fata la el. Afisez un zambet fals din cauza dispozitiei mele, iar el isi apropie mana de fata mea. Imi da din ochi o suvita de par roz, apoi imi mangaie obrazul, uitandu-se in ochii mei verzi. O mica pata de roseata isi face aparitia pe obrajii mei.
- Esti gata pentru o noua viata, o viata alaturi de mine ? imi spune brunetul foarte increzator in cuvintele rostite.
Raman putin uimita de intrebarea lui si mai ales de fraza : “…o viata alaturi de mine “. Da, sunt pregatita, cel putin asa cred. Murmur un “da” , apoi isi impreuneaza mana cu a mea, mi-o saruta usor apoi imi spune ca trebuie sa plecam acasa. Intr-o noua casa, un loc numit acasa.
Dupa o ora…in noua casa .In cele din urma ajungem in viitoarea mea casa. Cobor din masina odata cu Sasuke, iar el imediat dupa, scoate din portbagaj, trolele cu haine si toate cele.
Il vad pe brunet plin de bagaje, atat de multe incat abia se mai tine pe picioare. Fac trei pasi si ajung fix langa el. Iau si eu din bagaje incat macar sa poata mearga. Imi zambeste si inaintam sper vila. O casa imensa, cu 2 etaje, si cu o gradina grandioasa, splendid de frumoasa. Un loc mirific pentru liniste, pentru a putea medita in pace. Ma trezesc la realitate atunci cand Sasuke se impedica de mine, deoarece ma oprisem sa privesc peisajul. Revenind, se impiedica de mine si cade cu tot cu bagaje peste mine. Imediat, ma inrosesc in obraji si-l sarut pe obraz, neputand sa m-ai rezist tentatiei. Il privesc in ochii si-i soptesc dulce la ureche : “ Daca nu te da-i jos de pe mine, jur ca nu ma mai abtin “ .
Il vad usor confuz de ceea ce i-am zis si fix cand sa-mi zica ceva, usa vilei se deschide, facandu-si aparitia, mama lui Sasuke, presupun.
Brunetul se ridica de pe mine, stanjenit, si ma ajuta sa ma ridic de pe pamant.
Ia bagajele de pe jos, eu, evident ajutandu-l si inaintam spre maicasa. Cum ajungem in fata usii, viitoare soacra nu se sfieste sa vorbeasca.
- Copii, o-m fi noi in secolul 21, dar totusi, nu puteti astepta sa ajungeti in camera voastra? Oricum, ma bucur sa stiu ca va iubiti atat de mult si ca deasemenea voi avea un nepotel sau nepotica. Lasand astea la o parte, tatal tau, Sasuke, a plecat intr-o calatorie de afaceri in Spania. Doar eu va urez bun venit pentru ca Pain, iar freaca menta prin cluburi, baruri si asa mai departe.
Ma uit la Sasuke putin speriata, din cauza lui Pain, iar apoi ma imbujorez amintindu-mi cuvintele mamei lui. Ce n-as da ca el sa ma iubeasca asa cum il iubesc eu. Sa ma vrea cum il vreau el. Dar astea-s vise, Sakura. Niste vise frumoase, nu de altfel, dar totusi ceva neexistent.
Intram in vila, iar Sasuke ma conduce in camera noastra. Pff, va trebui sa dormim impreuna, unul langa altul, simtindu-ne alaturi. Cel putin, eu abia astept, dar el? El sigur nu..
Urcam scarile, si ne oprim abia la ultimul etaj. Exact la etajul asta stam noi si Pain. Firar ! Camera lui stand fix in fata camerei noastre. Sper sa fie bine !
Intram in dormitor. Raman frumos impresionata datorita design-ului camerii. Doua culori predominand, alb si maro. Un pat imens avea sa ne astepte dupa dus. Am nevoie de el. Ii spun lui, Sasuke ca vreau sa fac un dus, iar el da din cap si se-aseaza pe pat. Deschid usa baii, ea situandu-se in dormitor, slava Domnului. Imi dau hainele de pe mine si ma bag in cabina, bucurandu-ma de stropii calzi oferiti de dus.
Dupa cateva minte, opresc apa si ies din dus, acoperindu-ma cu un prosop alb destul de scurt. Ies din baie si observ ca brunetul doarme. Ma asez langa el si-l privesc cu multa dragoste. Ma aplec la nivelul lui si dau sa-l sarut pe buze. Ma apropii amenintator si ii gust buzele. Dor mi le ating pe-ale mele cu ale lui, nimic mai mult. Ma retrag si-l m-ai privesc putin, mangaindu-i din cand in cand obrazul. Dau sa ma ridic de pe pat, dar o mana ma trage inapoi. E treaz !
- Hai sa-ti zic ceva. Eram treaz cand m-ai sarutat, am simtit atingerea buzelor tale p-ale mele. Am simtit mana ta cum ma mangaie pe obraz. Am simtit ca ma iubesti ! imi spune Sasuke in timp ce se ridica la nivelul meu, eu fiind speriata de ceea ce mi-a zis. De faptul ca el stie, simte! Cum ar trebui sa reactionez?
Dormitorul :