Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
Subiect: Re: What made my day. Mar 28 Ian 2014, 11:43
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Subiect: Re: What made my day. Mar 28 Ian 2014, 12:01
Am aflat că nici mâine nu se fac ore , joi avem consiliu , iar vineri totu-i în mister .
O.. şi asta: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
Subiect: Re: What made my day. Mier 05 Feb 2014, 15:46
Subiect: Re: What made my day. Dum 23 Feb 2014, 16:04
Omg, am ajuns la 330 Naruto Shippuden și s-au împrietenit Naruto și Kurama. BEST DAY EVER
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
Subiect: Re: What made my day. Dum 23 Feb 2014, 16:10
The complete rotation of Earth around its axis basically made a day, so...
Subiect: Re: What made my day. Vin 28 Feb 2014, 16:44
This song
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
Subiect: Re: What made my day. Vin 28 Feb 2014, 23:01
This freaking song. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Yin Sennin
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
Subiect: Re: What made my day. Sam 22 Mar 2014, 20:03
Subiect: Re: What made my day. Dum 23 Mar 2014, 00:43
Provoacă dependență, acum îmi place franceza, ceea ce nu credeam că se va întâmpla vreodată.
Kakashi: AMINTESTE-MI DE CE TI-AM DAT MELODIA
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
Subiect: Re: What made my day. Lun 24 Mar 2014, 23:06
Ziua mea de nastere
Si esarfa asta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
Subiect: Re: What made my day. Lun 24 Mar 2014, 23:31
This game, right here! It will make you go mawr mawr mawr :@3 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Arcade Shodai Hokage
Subiect: Re: What made my day. Joi 27 Mar 2014, 10:18
This thing made my morning at least [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Subiect: Re: What made my day. Dum 30 Mar 2014, 15:00
Yin Sennin
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
Subiect: Re: What made my day. Mier 09 Apr 2014, 16:53
AWESOME
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
Subiect: Re: What made my day. Joi 10 Apr 2014, 19:09
Kawaii :x În fine...
În totdeauna mi-am imaginat openingul cântat de unu la vioară. Because, i love violon :x Sunt singura, nu ? =)) Pace
Arcade Shodai Hokage
Subiect: Re: What made my day. Vin 11 Apr 2014, 00:17
Arcade Shodai Hokage
Subiect: Re: What made my day. Vin 11 Apr 2014, 11:48
Muahahahahaha No more Icecream for you, little prick! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]