Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Subiect: Re: What made my day. Lun 26 Sept 2016, 21:35
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
Subiect: Re: What made my day. Mar 27 Sept 2016, 14:05
O NOUA EXTENSIE NUMITA FB PURIFY !! Daca ai Chrome, instalezi extensia si poti sa ii faci 1-2 setari prin care sa scapi de toate posturile ce ti le baga ei pe gat inclusiv reclamele lor de nimic gen jocuri sau stiu eu ce alte cacaturi. IN SFARSIT !
Subiect: Re: What made my day. Mier 28 Sept 2016, 21:27
comandă amazon+ cald afară
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
Subiect: Re: What made my day. Mier 28 Sept 2016, 23:36
Nu stiu daca e facatura dar cu siguranta mi-a facut seara :)) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Arcade Shodai Hokage
Subiect: Re: What made my day. Vin 30 Sept 2016, 17:14
Sper ca sunteti pregatiti sa vedeti asa ceva ... da, stiu, unii sunteti inca prea tineri dar am sperante ca o sa fiti in regula si dupa vizualizarea acestui videoclip. Sper totusi sa nu fiti prea tare afectati emotional... :/
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
Subiect: Re: What made my day. Vin 30 Sept 2016, 19:26
Aşa ceva....Capra cu trei iezi varinta bilingvă.
hiatus ANBU
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
Subiect: Re: What made my day. Lun 03 Oct 2016, 21:17
Subiect: Re: What made my day. Dum 11 Dec 2016, 21:15
'I aim to be lionhearted, but my hands still shake and my voice isn’t quite loud enough.' — Michelle K.
Arcade Shodai Hokage
Subiect: Re: What made my day. Sam 24 Dec 2016, 00:15
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]