Gareda Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : ---- acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0
| Subiect: Re: personajul preferat Dum 06 Apr 2014, 23:08 | |
| |
|
Tianna Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti acebook : Nica Tatiana Nr. mesaje : 247 Puncte : 313 Reputatie : 12 Hobby-uri : Arta. Stare de spirit : Teen Spirit
| Subiect: Re: personajul preferat Dum 13 Apr 2014, 17:16 | |
| |
|
Meow Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : hmm , undeva Nr. mesaje : 12 Puncte : 21 Reputatie : 3
| Subiect: Re: personajul preferat Sam 25 Apr 2015, 22:54 | |
| Hmm , cred ca imi place Tusande , dar nici Temari nu-i rea sa nu mai zic de Anko, le plac deoarece sunt firi puternice si nu au nevoie de ajutorul nimanui acestea sunt imaginile mele preferate [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] aici arata exact ca Naruto :)) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Carmen Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Arges, Pitesti Nr. mesaje : 45 Puncte : 54 Reputatie : 3 Hobby-uri : make-up-ul, cititul si calatoriile Stare de spirit : fericita :*
| Subiect: Re: personajul preferat Joi 07 Mai 2015, 21:21 | |
| Pe locul unu: Itachi si Kakashi. Nu pot alege intre ei Pe locul doi e Sasuke pentru ca am citit manga si am vazut ca i-a revenit mintea la cap... de asemenea si Garra, tot pe locul II. Pe locul trei ar fi Naruto, Sasori, Deidara si Shikamaru... |
|
Akane-chan XD Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Konohagakure acebook : Anne Marie Nr. mesaje : 74 Puncte : 76 Reputatie : 0 Hobby-uri : Fotografia, astrologia.
| Subiect: Re: personajul preferat Vin 07 Aug 2015, 16:40 | |
| Personajul preferat?Hmmm,DeiDei-kun .Cum sa nu il adori,cummmm?Ochii aia perfecti,parullll [sunt innebunita dupa blonzi cu ochii albastrii],felul cum arata[e asa hottt ] ,este foarte amuzant,inteligent,puternic,obsedat de arta [ca je ],nu suporta sa piarda.As scrie un roman intreg ce imi place la el . |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: personajul preferat | |
| |
|